When I wake in the country, I dream of being in London. When I get here, it's full of people like you.

Okej till låt mig att vara en fanboy för bara en lite stund, när senast var ni inne på Dennis blogg? hmm? ja men idag så la han upp en bild från när han var och solade och låt mig bara säga OMG, jag är avundsjuk till tusen, jag kan inte beskriva hur avundsjuk jag är. så jag tog bilden så får ni se här med (skulle jag ha frågat om lov först ?)



Jag ska satsa på en sån kropp till beach 2045.

This is your first season on the London stage?

hohå hi jag är en så fake jag åt just en kaka! slå mig på vaden ! dom bara var där i kylen och jag blev så sugen, förlåt.




When a gent sees the spirit, and not the eyes or the tits, then a gent is in trouble.

Nu när fröken T har åkt hem så funderar jag på vad jag ska göra, ta en cigg? ta en flaska vin ? ja men det där min vinet hjälpt min stackars mage. Så jag har många olika val jag kan göra, men jag tror att jag har en ide ! jag tar en cigg på min balkong med en flaska vin, det enligt mig låter som en höjdar ide, jag har mina små stunder.


Och till maten kollade vi på The libertine, igen.

cigg och vin

men förutom dessa kulinariska läckerheter ingick även maryland cookies (2 för 30:- på hemköp i kungsbacka!), flykt från myror, gräs i rumpan men framför allt: sammanställande av Det Stora CV:t för Patrik! Härmed kan vi alltså bekräfta att jobba utomhus i kvällssol fungerar utmärkt om man behöver hitta rätt inspiration till orbajsande (det handlar alltås INTE om klyschor, utan förfinande av talspråk. mycket diskussion om taspråk vs. skriftspråk, jag rä säkra på att ni är eller skulle kunna vara avundsjuka på den intellektuella diskussionen. särskilt om ni tidigare mest har haft fyllediskussioner med patrik).

därmed är det dags att avsluta ciggen och gå hem för matlagning: nudlar, crème fraîche, kyckling för dem som vill... osv.

får en nästan tt tänka på gamla goda tider.

patrik kastade vinflaskan ner i soliga sanden. det är dags att gå.

/t

Ink! Ink! Bring me ink!

Jag har en väldigt lustig känsla i min mage just nu, den vill inte försvinna, jag har försökt att röka bort den dricka kaffe för att det ska försvinna, det är som om jag vill ha något så jag försöker att stilla alla mina begär men den vill inte försvinna, hur mycket jag än försöker. Så nu ska jag väl ta och göra som vilken annan vettig männsika skulle göra, jag ska gå ner till systembolaget och köpa vin och sen ska jag bli ja eller ni fattar nog vad jag ska bli.

He didn't resist temptation. He pursued it.

Jag må vara underlig, jag må vara knäpp, för varje gång någon visar intresse i mig blir jag livrädd och springer och gömmer mig under närmaste sten eller vad jag hittar. Så vad ska vi säga att jag får nog ta och skylla mig själv , vet inte vad jag skulle skriva, jag hittade bara en bra rubrik och hade lust att få ut mig något.



Så idag gömmer jag mig.


Young man, you will die of this company

inhale, jag känner att det ända man kan göra idag är att se klart på The Libertine. En av Johnny Depp bästa om inte den mest intressanta rollen han någonsin har gjort. Jag känner att ni alla måste se den, men nu så ska jag väl försöka att skrapa ihop mitt huvud och börja med att skriva mitt bästa jävla cv, men det återstår väl att se hur det nu kommer att gå med det.




En härlig Johnny i slutet av filmen.

36 mån: 950 SEK

 Fatta att man inte orkar göra något i den här jävla värmen, jag fattar inte hur folk orkar göra något! Det är ju helt stört varmt, jag tror att jag håller på att bli galen.


Men på tal om annat, tro har man större chans att få jobb om man flörtar med sin handledare på AF ?

don't be a macho man

hahah 1 -0 till Patrik! där fick ni allt, jävla svenska myndigheter.

Roosengardt



En kväll som den här ska man spenderar på en balkon, med vin och vänner. jag har iaf balkongen.

värms i micro och lite gurka

Efter att jag har inte rört mig så långt i från min säng idag (jo det har jag faktiskt gjort men jaja) och ätit en jävla pizza så har jag just nu en lustig lite känsla, som jag döper till ångest och jag har en otrolig lust att börja träna för nu när jag ser på min ganska så härligt blek feta kropp mår jag lite dåligt. tack för eran tid.

We think Glambert did himself a favor

Efter en match red alert (som jag såklart kom segrande ut i från) så känner jag mig lite trött och otroligt överviktig, men det spelar ingen roll för snart ska jag ta en cigg men innan jag gör det så ska jag ta och svara på lite mail, och en och annan ska fan få reda på att dom lever. Men ja skit på er. Nej förlåt nu var jag inte snäll, gå ut och plocka en blomma!

förlåt jag är random men måste bara säga att du är sjukt snygg

31 Det är så många bloggar jag följer nu. Har tänkt att ge en topp 5 eller kanske 6. Vi får se


  1. http://dennism.se/ : DennisM såklart på min första plats, dock håller han inte samma klass som tidigare men fortfarande helt underbar!
  2. http://amandaa.blogg.se : inte så ofta men oftast ganska så bra!
  3. http://youshinelikeastar.blogg.se: liten lisa, jag har oftast inte den blekaste vad hon skriver om, men det händer att hon skriver om mig, så det är ju en klar höjdare!
  4. http://nicolasg.se/ : om jag skulle se ut som någon, så vill jag se ut som nicolas.
  5. http://schulmania.blogspot.com/ : kom igen nu! såklart vi måste ha med en calle också!

Coolaste katten i det långa landet falukorv.

Hela den här dagen har jag haft en boy crush på Macaulay Culkin, vill se på party monster men orkar inte gå upp till mina filmer och ta fram den, men jag orkar inte ladda ner den. aa jag älskar i-Lands problem.



Hans ser ju bara så oskyldig ut.  jag ska bli som han när jag blir äldre.

Exkrementer

Okej jag kan ta det i några dagar men nu börjar det fan gå över gränsen ! Jag är helt sjukt trött på att höra om MJ, vart man än går som kommer man ju höra något om han. Han gjorde bra musik, visst det kan jag väl hålla med om. Och det är väl inte mer än rätt att hylla killen, men nu får ju fan folket ta och lugna ner sig, och alla som säger att inte är dör? kom igen var inte så jävla mesiga. Killen är fan sten död. lev med det. och ta det som en man. om ni nu är det annars får ni ta det som ni vill.



Overvalued! Overblown!

Just nu så har jag ju ingen kamera, för den är på semester i tyskland. Så nu är jag på jakt efter en ny jävel! och en sålänge så har jag lite små sug efter den här godbiten



Jag vill bara ha den för att den är snygg. Det är bara därför jag vill ha den. Men den var ju dyrare än min förra kamera men på något sätt så kommer jag väl att klara av det problemet. Folk här hemma pratar om jordgubbar men jag vill bara se klart på min film.

But first! A toast, to Emily

Jag har helt snöat in mig på Roses Kings Castles! dom är små fina och väldigt brittiska. finns såklart på spotify och dom kommer med en ny ep snart så det kommer att bli underbart, det ända som är lite dåligt är väl att dom inte har några planer på att spela i sverige, eller ja inte den närmsta tiden. Men nu så ska jag jäsa i min säng efter en pizza usch usch

lead singer syndrome

Måste väl ändå säga att det var inte så dåligt som jag fick för mig att det skulle vara, men det skulle väl vara bättre om markus hade skippat den jävla Kleerup, för han är inte så otroligt bra som alla säger, men vad händer ? men jag tycker att ni ska kolla in deras ep ändå för det är några bra låtar på den.


The P stands for success

Ingen jävla nybörjar skit. känner bara för att säga hej och välkomen till ett kortare namn. Om jag nu inte får med mig alla från min förra blogg så gör det kanske inte allt för mycket men det skulle ju vara mysigt om the hardcor fans hänger på, eller var det att ta i lite för mycket ?


RSS 2.0