told me what? no they must have forgot

Min frukost i dag var en halv falukorv som jag stekte. Det var nämligen så att jag såg att Amandarin hade en ketchup som tydligen var stark, så jag var bara tvungen att testa den och ja den var inte så farlig ändå. Jag gillar den

Paul Sahlin, som startade sin karriär under namnet Paul Paljett och numera är begravningsentreprenör

Wow, jag finner inga ord för det hela. Det är bara så otroligt dåligt.

They have since broken up.

Det blev ingen pizza, det blev vin vin vin och öl. Det hela började på mitt andra hem med Lisa, vi var där i flera timmar och skvallrade om ganska sås mycket. Men efter ett tag så blev det att jag gick till Rockbaren och Lisa åkte hem och ack jag hade trevligt på Rockbaren jag var full, jag tror att vi kan säga att jag var väldigt full eller kanske inte överdrivet full, utan bara lite trevligt berusad. Och varför är jag vaken nu ?

All I know is it's a mental hospital.

Jag funderar på att äta pizza ikväll, men eftersom jag bara ska vara här i två dagar till och har åtta paket med nudlar kvar känns det som om jag borde äta upp dom nu, åh men alla dessa möjligheter.

What? You said you saw a boat.

Bara jag som tyckte att det här var roligt ? Ja jag vet jag kanske satte det där jävla kommatecknet helt i onödan, men sen så är jag ju halv blatte så jag antar att det är okej då. Fan jag borde få lite bidrag medans jag ändå håller på.

few seconds later, she starts zig-zagging in front of him and glancing back

Vänta lite nu, jag trodde att vin bara skulle göra mig gladare, men det ända som händer är ju att internet går så otroligt mycket långsammare. Jag antar att det är så här alla efterblivna känner sig, som ett långsamt internet. Ha ja det kan dom ha.

Now I'm stuck with that song... Now it's in my head.

Jag antar att jag borde uppdatera här med någon gång, det är väl inte att det skulle bli något ramaskri om jag inte skrev något.


Men ja idag har jag spenderat en härlig fredag med mimmi, vi hade som plan att shoppa en massa härliga saker på rean, men vi hittade väl inget direkt underbart, jag gick till systemet det var väl där jag shoppade lite vin en massa öl och en cider som var ganska så trevlig. Mer än det finns det väl inte att säga, jag blev dissad av mitt jobb, med andra ord så var jag ledig idag tydligen (tror jag) ska jag jobba på söndag? Om någon vet så kan dom väl ringa mig, det skulle vara trevligt. Nu mer vin tills jag somnar

Just keep swimming. Just keep swimming. Just keep swimming, swimming, swimming. What do we do? We swim, swim.

Alex är en bra vän, han ringde just för att kolla om jag kom hem bra, bara för att jag lämnade dom ganska så dramatiskt och sa att den vitaste pojken i Hjällbo skulle bli misshandlad och rånad. Då syftade jag på mig själv. Jag kom dock hem säkert och orånad.

Give it up old man, you can't fight evolution, I was built for speed!

Jag stog i valet och kvalet om jag skulle ta en öl eller en cola zero till min nattliga cigg, det blev en öl. Ett ganska så bra val om jag får säga det själv. Var och jobbade idag på brewhouse, som vanligt. Men det ovanliga var väl att Alex också var där och jobbade med mig, det är sånt som kan göra min dag bättre. Men tydligen skulle inte jag jobba imorgon, det förstör mina planer för fredagen, så vad ska jag göra nu? Kanske blir det en sväng till systemet, det låter ju väldigt passande. Idag var jag dock på lite bögklubb med trevligt folk bla alex, han är dock väldigt hetro så pojkar få nu inga planer... Träffade lite annat väldigt trevligt folk bla yonas och jag tror nog allt att jag såg en gammal vän i något hörn men jag kan ju haft fel.

o, we're cheating death now, that's what we're doing, and we're having fun at the same time

O M G jag fick ett litetbrev från västtrafik just nu, och dom säger att jag har något att hämta på hittegods avdelningen ? Vad kan nu detta vara ? Ja vad det än är så är jag väl glad över det. Och jag tycker att discshop borde ändra sin slogan till beställ innan fyra och få det dagen efter. Beställ efter fyra och vänta i över tio dagar på att få dina två filmer.

Dude? Dude? Focus dude... Dude?

Jag har lite tur i dag känner jag, jag tycker att alla ni små barn ska gå in på den HÄR länken och lyssna på en ny robyn låt, eller jag vet inte om den är ny men den är bra och jag har inte hört den innan. Just nu förbereder jag mig på att vara flera dagar i förorten och jag är lite rädd, för jag vill inte bli rånad eller nerslagen. Fast om man slår ner någon kanske man passar på att råna dom också, det skulle jag göra iaf.

Look, you're really cute, but I can't understand what you're saying. Say the first thing again.

Ah mitt liv är underbart.

I'm H2O intolerant.

Kate nash är en väldigt mysig lite kvinna. Om man går in på hennes nya sida som btw är fab så kan man ta och ladda ner en ny låt från hennes kommande skiva. Men det bästa med den här låten är att dem inte är så sockersöt som hennes tidigare låtar, jag gillar den med andra ord. Det här ser ju ut att kunna bli den bästa dagen på den här veckan.Tänker bara vara hemma och dricka kaffe och pilla på mina tår.

Max knew nothing about love. It was as foreign to him as scuba diving.

Jag ska bara testa om det här kan gå vägen
hmm ja men det gick ju bra, det är nämligen så att jag inte kan göra nya stycken här på min blogg. Innan var det bara att trycka på enter men nu går det inte längre, eller det funkar för alla men bara inte för mig.
Vill liksom att det ska se ut så här, som på bilden. Inte så som ni kommer att se det. Jag vill byta domän.

out of vogue

Något mongobarn tog min lilla svarta väska idag, jag tror att dom gjorde det när jag var i nordstan, jävla ungjävlar jag ska dräpa er alla!

Men idag så vaknade jag av att jag hörde något tungt ramla ner i min brevlåda ! Och då tänker man ju såklart åh äntligen kommer mina filmer från discshop ! Men nej, det var typ en tidning från biltema, blev Patrik arg? Ja det blev han såklart !

Men jag blev snabbt på bra humör igen när Amandarin ringde. Så jag tvättade pungen och åkte in till stan och köpte badkläder, eller jag köpte inte så mycket badkläder det var mer Amanda som köpte kläder och jag bara följde, och hon bjöd på lunch/ middag/kvällsmat mycket gott och trevligt.
Och bra bilder blev det i kväll också, gotthard spelade på brewhouse. Det var gubbrock.

If you look closely, you can see a jar of American Airlines Premium Snack Mix on top of Ryan Bingham's apartment refrigerator.

Jag mår bättre, det är ganska så skönt. Lite Star trek fixar allt, och nu sås ska jag ut på min härligt kalla balkong och lyssna på ostiga låtar och röka. Om några timmar ska jag upp och tvätta min pung och sen träffa amandarin och få hennes nycklar, för det är nämligen så att jag ska ha vilda rejvfester hemma hos henne när hon är på semester.
Jag ska även passa hennes katter, vi får se hur det kommer att gå.

I love you. And I'm about to boldly go where... many men have gone before.

Ja men va trevligt, tydligen tror folk att jag uppdaterar min blogg 41 gånger på en dag... Ni är ju dumma i huvudet.

Well there it is, your sister used the "F" word.

Nej men förlåt att jag håller på att vara tjatig men nu går det inte att göra den här dagen bättre,  det är bara omöjligt inget nytt family guy jag förlorade på red alert 3, det ska väl sägas att jag aldrig förlorar på det jävla spelet ! Det har bara inte hänt tidigare, eller okej jag började förlorar i går men igår var också en skitdag. Jävla skit vecka. Än sålänge suger den veckan.

Can you believe these new girls? None of them use birth control and they eat all the steak!

Jag kom på att jag ska jobba imorgon, och det gör mig glad för jobb betyder pengar och pengar betyder kaffe och cigg och öl. Jag har en plan för hur jag ska göra den här måndagen till en bra måndag det är nämligen att spela red alert 3 och lyssna på Gossip, är verkligen besatt av dom.
Jag tror att jag ska kidnappa han, och gömma han i min garderob.

Call me if you need a rescue, we live in the same city.

Ja tydligen ska man behöva vänta i en vecka. Fan va jag hatar discshop jävla skitsida. Men den här dagen ska fortfarande bli bra ! Jag är bara lite osäker hur jag ska se till att den blir bra, efter som att jag har 3kr så kan jag inte direkt göra något, ska bli roligt att se om jag kan komma till jobbet imorgon.

You now have everything you need to enjoy the best quality digital video on your computer, your TV and your mobile phone.

Jag känner på mig att det här kommer att bli en bra dag! Kanske den bästa dagen på den här veckan, eller kanske inte den bästa men den kommer att vara bättre än min söndag det kan jag ju lova. Och idag måste jag ju få mina filmer från discshop.se, annars måste jag dräpa dom. FÖR MAN SKA INTE BEHÖVA VÄNTA EN JÄVLA VECKA PÅ TVÅ FILMER FITTDISCSHOP !

Sponge Bob Crack Pipe staring Whitney and Bobby Brown


Skit kan syfta på: Vardaglig benämning på människans exkrementer, se avföring; Vardaglig benämning på djurs exkrementer, se spillning; Vardaglig benämning ...

Skitdag skitväder skitblogg skitmusik skitcigg som snart är slut skitskitskit allt är bara skit. Jag hatar den här dagen. Nu ska jag ut och storröka mina skitcigg på min skitbalkong i det är jävla skitvädret, jag ska även ta med mig en kopp skitkaffe. Fan vilket jävla skitinlägg det här blev till mina jävla skitläsare ni kan dra åt helvete.

Wha - why is there tape on your nose?

Först hade jag tänkt att skriva om min hosta, men det blev typ en rad och kändes på något sätt väldigt meningslöst. Och sen hade jag tänkt att skriva lite om Placebo men jag kom på att jag inte vet något om dom. Eller jag vet väl att dom är bra men så mycket mer vet jag inte.
Men ack oj jag har ont i min mage och min hals, jag undrar varför ? Och sen så undrar jag varför jag inte fick jobbet på hemköp? Varför fick jag inte det jobbet?! Jävla hemköp. Och undrar jag också varför jag inte har någon balkong i mitt rum, eller rent tekniskt sätt utan för mitt rum, eller det har jag ju men då sitter den på fel hus liksom, om ni nu förstår vad jag menar ? Nja men bra.

Did you ever have a touch to lose, man?

Var det någon som sa grillchips ? Var det någon mer som nämnde att att det skulle vara lite trevligt att gå ut nu. Nej men helt seriöst så skulle det vara mysigt eller mysigt är kanske fel ord. Ja iaf så skulle jag bara säga att jag ska ta lite kaffe.

Kumar, what were you doing in the freezer?

När ska jag lära mig att inte dricka fucking tequila? Åh nej jag mår inte så värst bra. Men ack det var roligt igår riktigt roligt. Men det värsta är väl att jag känner att jag borde göra något inte bara sitta hemma en lördag, fast det kommer jag nog att göra...

You should probably put your bandit hat on now.

Åh men jag gillar det nya Firefox, man kan ha en massa olika teman och allt sånt där, jag har en fisk.

Men jag tror att jag lovade lite bilder, och lite bilder ska ni få.


jag har ju hört att det är rätt så poppis att ladda upp bilder på vad man drack, det ser ju alltid så lyxigt ut.





I do have a small gift for you Lawrence in the event you don't find life as glorious as I find it to be... or not to be.

Åh men jag tappade bort min handväska vid centralen. Sån tur jag hadde  att en snäll flicka hittade den och skulle lämna den till tågvärden när jag frågade efter den, det händer inte så ofta kan jag lova. Och jag hade den bästa kvällen på länge i kväll ! helt underbar ! Nästan alla mina vänner var där. Bilder kommer imorgon.

I'm sorry Colonel. I meant to shoot you. You see I'm not as good a shot as I used to be.

Jag peppar på Rockbaren ikväll ! Eller jag ska bara vara där en kortstund med Frida. Och jag är nöjd med mina kläder det blir väldigt svarta byxor med en grön militär skjorta från tyskland. Om jag inte får ragg idag så blir jag lite besviken på alla göteborgare, eller nej det blir jag inte för jag kommer inte att ragga. Men öl ska det bli! Billig öl är nästan det bästa som finns.

Because we are the people you do not see. We are the ones who drive your cabs. We clean your rooms. And suck your cocks.

I tisdags så beställde jag två filmer från discshop, och om man beställer innan fyra sås ska man få dom nästa dag, med andra ord på på onsdagen. Nu beställde jag dom vid fem tiden och visst att jag inte skulle få dom på onsdagen men då tänker man ju att dom kommer på torsdag, för det är ju ganska så logiskt. Men icke ! Kom dom idag ? Nej det gjorde dom inte. Hatar jag discshop ? Ja det gör jag.

You know, Okwe, good at chess usually means bad at life. You do realize that she's in love with you, don't you? I've been with her 20 minutes, and I know it. But then, I'm bad at chess...

Fan fan fan, posten har inte inte kommit än och så ser jag att Good shoes ska ska i Göteborg. Men har Fiskhuvud råd med det? Nej det har han inte. Men nu borde väl fröken T snart vara i Amsterdam för att byta plan till Cuba, det är ju också trevligt och den 25 åker Amandarin till Tallinn(blev det verkligen rätt där?) och alex ska snart ut på turne med MAN, jag ska nog stanna hemma tror jag.. Åh jag glömde att min pappa ska åka till Spanien också.


Men något bra är att IMDB har en app till iPhonen. Det gör mig glad.

Joanna, this may be the last opportunity I have to tell you to do *anything*, so I telling you, *shut up!*

Jag har väl tänkt att ladda upp en bättre bild, eller kanske en video på håret imorgon. Men nu känner jag mig bara lite rastlös.

You think of yourself as a colored man. I think of myself as a man.

Jag råkar vara nyklippt och lite berusad, en härlig mix som jag borde testa lite oftare. Men jag har tänkt att ladda upp en bild imorgon (eller sen) där ni kommer att se min nya frisyr. Men ni kommer också att se att jag har blivit lite blondare, så ni kan ju säga något om det. Annars kommer jag bara att säga det till er och då hoppas jag att ni kommer att känna er som dåliga personer som inte sa något först. Fast det kommer ni ju ändå inte att göra..

Oh no. You - you must know what it is.

Jag har en plan för den här dagen också! Jag ska hem till Terese vid åtta tiden, hon ska få äran att klippa mitt hår och jag funderar på att ta med min data så vi kan kolla på lite serier iaf. Hon ska ju åka till Cuba ! Jag vill också till Cuba, tänk er att bara gå om kring där och röka cigar hela dagen !

I'll bring you the list, sir.

Känner mig otroligt snygg när jag tittar på den här bilden. Nästan så att man blir lite kåt..
Just nu är jag sugen på
  • kaffe
  • cola zero
  • nudlar
  • kött

When I had ice cream before, I had a special kind of flavor that I liked very much but I can't remember what it was.

Asså det här är inte okej, det här är så långt ifrån man kan komma att vara okej. Jag har bara lust att skriva allt med caps lock, men jag kommer inte att göra det för jag är en snäll och trevlig människa. Men nu till det som inte är okej det är nämligen så att jag var skitfull igår, jo det var jag, och idag vaknade jag vid kvart i åtta och kan inte somna om. Jäkligt jobbigt, sås nu ligger jag här hungrig bakis och jag känner mig faktiskt inte så förkyld längre..

Där har ni det barn! Botemedlet mot förkylning är att vara bakis/full det borde väl också funka bra. För det är ju ganska så svårt att vara bakis om man inte var full innan, ja ni fattar.

After all, a lot of people are going to think we are a shocking pair.

nej jag har ändrat mig jag ska nog till kletiga fingrar ändå, kände att jag var på ett party humör. Eller party humör var kanske en överdrift men jag är sugen på mer vin. Eller öl eller vad som hällst som har lite mer än 3,5% i sig. Med andra ord lite sprit skulle inte sitta fel.

Vin är fint

Tro vilket roligt kalas! Jag har fått i mig en massa vin, verkligen en massa vin, och jag gillar det, eller jag älskar vinet och vinet gillar att ta slut i min mun. Nej nu ska jag väl ta lite mer vin. Eller nja jo men vin det är fint.

When I had ice cream before, I had a special kind of flavor that I liked very much but I can't remember what it was.

Tydligen ska man duscha och hitta en massa fina kläder att ha på sig, jag har ingen lust. Men kläderna har jag hittat inte för att dom är så fina dom är typ svarta och en släng av vitt, ganska så vardagligt lite vanligt och ganska så tråkigt men jag känner mig ganska så tråkig också.


Plus att jag inte vill gå ut idag, hade väl nästan lovat att gå till fingers idag men icke jag skyller på att jag är förkyld och sen sås vill jag inte ringa Alex bara för att fråga om han kan sätta upp mig på någon löjlig gästlista. Jag ringer han imorgon istället och tvingar ut han på lite kaffe för det behöver jag göra, behöver komma bort lite och dricka lite kaffe.
Men jag är faktiskt förkyld så jag behöver inte ha dåligt samvetet för att jag inte går ut idag.
Så här ser jag ut, tråkig och fet. Men jag är ganska så blek. Fast det är ju alla nuförtiden.

A franc for your thoughts.

Åh lyssnar på Cher, denna under bara kvinna hon är min barndoms idol. Den ända av mina bardoms idoler jag inte har sett live än men jag får väl bara hoppas att hon kommer till sverige någon dag snart, eller inte allt för snart för jag är pank.


Det blev varken någon serie eller red alert för mig i kväll, istället så läste jag lite och gjorde några situps typ en 65 stycken, imorgon ska jag göra 75 och 85 dagen efter det, ja ni fattar ? Och så blev det lite prat med viktor också sen sås har jag inte gjort så mycket mer men nu har jag ont i min mage och ska sova.

We musn't underestimate "American blundering". I was with them when they "blundered" into Berlin in 1918.

Kaffe kaffe kaffe cola zeeeero har fått mig att må bra, nu är det bara lite snor kvar i min näsa. Men jag ska besegra denna hemska sjukdom ! Till varje pris!


Och imorgon är det kalas hemma hos min mormor hon ska fylla 73, det är samma dag som min farmor skulle fylla år, men jag har inte den blekaste om hur gammal hon skulle bli. Men jag tror nog att jag ska ta mig lite mer kaffe och lyssna lite mer på manson och sen så får vi se vad som händer, troligtvis kommer jag väl att kolla på lite serier och spela lite red alert 3 och somna vid typ en halv fem?

You give him credit for too much cleverness. My impression was that he's just another blundering American.

Nu blir det batman the dark knight och lite popisar, Och kanske en cola zero eller två. Fattar inte varför jag inte har gått till hemköp och köpt mina små zeros istället för statoil. Dom är ju nästan dubbelt så billiga på hemköp, jaja nu film!

Dom kallar mig Gangster Patrik.

Varje gång jag är sjuk så blir jag en Gangster. Dom kallar mig Gangster Patrik.
Och det här är min Gangster look

I was informed that you were the most beautiful woman ever to visit Casablanca. That was a *gross* understatement.

Efter ett bad och lite mat så känner jag mig betydligt bättre, för att inte prata om att jag har fått i mig kaffe för fösta gången på två dagar också.  Men nu till det bästa jag har äntligen köpt Rushmore och Bottle rocket, dom två sista Wes anderson filmerna som jag inte hade, men dom borde väl vara mina på torsdag eller så?
Nå ja nu ska jag nog ramla ner till coop och köpa mig lite cola zero och kanske lite nudlar.

Don't, Rick! I can understand how you feel.

Jag bara ligger hemma och hostar och snyter mig, jag känner mig lika sexig som en möglig apelsin. Och jag är kissenördig hela tiden, jag vet inte om det kanske har något med att jag är förkyld att göra eller om jag bara har den sämsta blåsa genom tiderna. Och jag är hungrig,det här suger

It's funny about your voice, how it hasn't changed. I can still hear it. "Richard, dear, I'll go with you anyplace. We'll get on a train together and never stop - "

Varför hatar min kropp mig så otroligt mycket ? Jag har haft ont i huvudet heladagen, och jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Och jag är inte bakis det var jag i går så det får vara nog med det. Och mat och vatten har jag fått i mig, så nu vet jag inte vad det kan vara för fel på mig? Jag antar att det kan vara ganska så många fel på mig men inget som jag kan komma på nu. Åh kanske lite kaffe hjälper?

Utkast: Feb. 13, 2010

Jag tror att jag håller på att dö av att vara trött, jag är trött ! Ja iaf så var jag upp hela natten som vanligt men i natt så kollade jag på doctor who, en ganska så underbar serie.

Det här skulle vara uppe för några dagar sen, det är inte färdigt men det är väl kanske inte så viktigt.

I wasn't sure you were the same. Let's see, the last time we met..

Jag älskar måndagar ! Dom är fantastiska, och nu undrar väl ni säkert varför dom är så underbara ? Jo det är väl bara för att alla nya serie kommer ut och då kan man spendera hela morgonen i sängen och skratta, och sånt ska ju förlänga livet.

I'll hum it for you. Da-dy-da-dy-da-dum, da-dy-da-dee-da-dum...

Nu sitter citrusfrukten jämte mig och vi är bakis och pratar om kvällens händelser, jag kan tycka att en del saker är lite smått pinsamma som att prata med snygga människor när man har en tröja som är full med vinfläckar och man själv är lika full med vin. Nu ska vi ta oss samman och göra något bra av den här dagen också.

You know, Rick, I have many a friend in Casablanca, but somehow, just because you despise me, you are the only one I trust.

Blev inte så mycket inspelat igår, och det går väl ganska så enkelt att förklara varför det inte blev något.Fast jag kan ju låta amanda förklara när hon nu kommer hem.
annars var det en trevlig kväll i går fast en jävla fitta hoppade in i mig så allt mitt vin kom på min ganska så vita tröja, men jag antar att det är okej. Kan ju bara köpa en ny med alla mina pengar som jag har.... Men på tal om pengar så hittade jag 30 kr i går vad jag nu ska köpa för dom är väl en annan fråga jag vill dock ha godis.
Jo men lite bakis är jag nog allt.

Of all the gin joints, in all the towns, in all the world, she walks into mine.

fy fan, dra hem till någon jävla hårdrockare går ju jävligtbra. Tydligen funkar det bra att bra lämna mig, fan i hela helvetet.

15 minuter från eslöv

Sitter hemma hos Amandarin och vin haggar, Vi ska snart börja med vår hypade matprogram ! Det ska heta nästan som hemlagat, och vi ska bara använda halvfabrikat och det kommer att bli så obehagligt asööm. Nu mer vin och lite härlig musik.

schuuulman

I natt drömde jag om calle schulman och han var jättetrevlig ! Dock har jag träffat han en gång för några år sen. Han var trevlig då med, det är något med den där calle han är lite underlig men utan tvekan så är han den bästa av schulman bröderna.

24/7

Devilicious

24/7

Jag och Alex är med lite här och där.

Vi vill att du arbetar 50-70%. detta innefattar även varannan helg.

lacuna coil, det är andra gången jag ser dom och jag kan inte riktigt säga att dom är bättre denna gången. Men det blev helt okej bilder. Eller vi får väl se när jag lägger in dom i datan, men jag är röksugen eller jag är väl mer vin sugen men nu är jag själv här, och då kan jag inte röka eller dricka vin, eller vinet kan jag inte dricka ändå för det ska tydligen vara till lördag, Amandarin jag vill ha vin nu !  Nu ! 

Lycka till mig

Jag är på Brewhouse nu, och till min stora glädje så har dom mina bilder i entren. Det är sånt som förgyller min dag ganska så mycket.
Nu jobb. Imorgon blir det för mycket vin.

Vikarie önskas 3-6 mån, med chans till förlängning.

Jag är så otroligt duktig, jag ligger i min säng och lider. Mitt ben gör fortfarande ont, men jag dricker kaffe och söker jobb och lyssnar på florence valentin, en ganska så halv bra start på en ganska så bra fredag ?  Nu ska jag bara ladda min kamera lite och packa min väska, min stora kärlek macbooken ska få följa med mig idag in till den stora stan. Den är orolig men jag säger att han ska vara lugn.

I just talked to the pilot. We're not flying to Rio. We're flying to Mississippi.

Jag ligger här hemma och lider, jag ramlade när jag var på väg hem från rockbaren, men det var inte för att jag var för full, utan det var bara för att det var en jävla massa is. Så nu blir det bilder, massa bilder.
Det är kanske bra att säga att dom här bilderna inte är från idag, dom är ifrån onsdags.

Henry, if we die before you get back, promise you'll tell everybody she wasn't my date.

En behaglig kväll på rockbaren, eller jag var bara där under dom glada timmarna. Sen var man tydligen pank och var tvungen att åka hem. Men jag var med trevliga vänner och snygga bartenders, jag funderade på att ta lite bilder men sen såg jag att ölen var billig och då glömde jag att ta bilder. Och fan va jag hatar den jävla isen! Det är andra gången jag ramlar nu ! Inte okej.
Tur att jag inte är Amir fet iaf.

Master, what are you doing out in the daytime?

Hittade en trevlig video på mig och Amandarin.

I feel like the carpet's been yanked out from under me.

Jag kan inte fatta att det redan är torsdag, vad har hänt med den här veckan ? Jaja jag har fin fina planer för den här torsdagen jag ska börja med att fixa lite kaffe ta en cigg efter det så ska jag ta en ganska så långt bad, sen blir det att ramla ner till systemet, måste fixa vin till lördag.

I made that armour! It's not magic; it's just shiny.

Åh ja har ett fint skrivbord nu. Jag har även gjort en lyckad middag. Eget potatismos en riktig höjdare. Och det var även gott.

Happy Hour is a marketing term for a period of time in which a restaurant or bar offers discounts on alcoholic drinks, such as beer, wine, and cocktails

Hurra ! Jag hittade en skål med nötter i mitt rum, lycka !

Det där var den sista jordnötsrutan, älskling

Ikväll har jag fnissat åt alla bloggar jag har läst, alla har varit väldigt fyndiga. Eller så har jag bara fnissat åt alla lama fotobloggar. Ja jag vet, jag har en själv men den är lika lam den också så ingen behöver säga det. Ha ! Jag har varit med Amandarin hela dagen, eller inte hela dagen jag var väl själv här hemma i en timma eller så innan jag åkte i till stan för att träffa min favorit frukt. Vi köpte kakor och kaffe, sen gick vi till mitt andra hem och var vin haggor, vi är dom bästa vinhaggorna på andra lång gatan ! Så är det med den saken.
Vi har även ett nytt litet projekt på gång, det kommer att bli asööm och jag kommer att länka till det hela på lördag, kanske söndag vi får se hur nykter jag blir.

The Cowboy has no eyebrows. This was done to give the character a more subtle, disturbing appearance.

Jag har varit otroligt duktig och städat hela natte. Om man ändå ska bli bannlyst från lägenheten i helgen efter som det kommer fin besök hem till oss, eller ja inte till oss utan mer till min bror. Då är det ju lika bra att börja att städa och göra det fin. Och tro mig det blev väldigt fint. Nu ska jag ta och ramla ner till statoil och köpa lite zero kanske ? Nja jag får se.


Jag hade även tänkt att slänga upp en bild men eftersom blogg.se är cp så kan jag itne göra det.

I have to get more pudding for this trip to Hawaii. As I just said that out loud I realize it sounded a little strange but it's not.

Det var så roligt, i går när jag och Terese var i stan så går vi förbi en pälsbutik och utanför står det kanske 4 stycken veganer och håller skyltar om att det är fel med pälsindustrin, och en av dom har en megafon och håller på och gapar iden såklart hör man inte vad han säger. Men nu så ska jag komma till det roliga i historien det var så att en av dom hade ett par fina läderkängor. För det är tydligen okej att döda ett gäng med kor för att göra skor, men inte att döda lite kaniner för att göra en fin pälsjacka. Roligt.

Will Smith as Neo? That would of been lame as hell...


Fyra år av mörker och interna stridigheter, som kulminerade med musikaliske motorn Timo Tolkki’s avhopp förra året.

Den här dagen som gick så bra, men sen för någon timma blev jag bara trött på allt. Det började med att min nya hårdisk inte riktigt vill funka med min data, sen så blev alla bilderna från Stratovarius skitdåliga, så nu sitter jag bara här och funderar på vad som gick fel? Varför gick det så otroligt dåligt ? Och varför ska min bror gå upp nu ?

Ortorexi betecknar en fixering vid en "hälsosam" livsstil, präglad av tex överdriven träning och lågt näringsintag.

Jag vaknade rekordtidigt idag ! Redan vid 11, men det var bara för att jag hade en plan jag skulle nämligen träffa fröken T i stan för lite frukost, det känns bra att hinna träffa henne nu innan hon åker tillbaka till kävestad . Nu laddar jag bara kameran lite sen blir det att dra till brewhouse och jobba lite. En härlig dag med andra ord =)



Vampire Weekend-The Kids Don't Stand A Chance







Mer bilder från igår. Bara för att jag inte har något bättre för mig.

passar utmärkt till eftermiddagsteet

Hade tänkt att göra scones till frukost, sen så kollade jag på klockan och tänker fan jaja. Lite försent för frukost och så ska man tydligen äta middag och allt sånt, hur ska man ha tid att äta alla dessa måltider ? Livet är inte alltid lätt.
Nu ska jag svara på mail.

Vampire Weekend-Holiday

Var lite sugen på att ta en öl på Rockbaren igår, så jag drog iväg ett sms till alex och vi bestämde att vi skulle ta en öl. Och det var meningen att vi bara skulle ta just en öl. Men det blev typ sju öl(eller mer?) Jag är inte helt säker på hur man kan misslycas med att ta en öl.


Men det var utantvekan den bästa kvällen på jävligt länge. Träffade massa med vänner och alla var bara på ett sånt jävla bra humör. Åh ge mig Fredag igen.

 

 

 


And she gave away the secrets of her past and said Ive lost control again

Varje gång jag ser på Control så blir jag alltid lika sugen på att ta livet av mig, det måste ändå vara det bästa sättet att dö på. Man bestämmer allt själv, och ja det verkar vara så lugnt och skönt på något sätt. När jag är 35.
Jag hade tänkt att skriva några rader till, men nu är jag för berusad för att komma ihåg dom. Men något säger mig att det inte var något bra ändå.

All öl är slut jag har börjat på mitt vin och det börjar ta slut, frågan är då om jag ska gå ner och köpa lite zero eller inte, jag tror nog inte. Jag tar nog en cigg på min balkong och njuter av, ja allt möjligt. Jag ska nog njuta av att jag är så dryg, tro det eller ej men folk säger att jag är dryg, jag vet låter ju helt galet. Jag som fick för mig att jag bara var otrevlig. Men det är kanske samma sak.

When routine bites hard and ambitions are low

Kollar på Control och tar några öl, fan det här är en bra start på Fredag

Vampire Weekend-Campus

 

Den här jävla bilden har jag försökt att lägg in i typ en timma. Fan va jag hatar blogg.se! Fan va jag hatar den här jävla skitsidan.


Nu på tal om något lite roligare. Har varit med Amandarin hela dagen, eller nja typ iaf. Vi var på köpte garn till frukten och lite kläder till mig, om jag ska vara ärlig så köpte jag mer öl än kläder. Sen drog jag till ica och köpte frukost, det blev hamburgare. Väldigt goda.

 


Los Campesinos!-...And We Exhale and Roll Our Eyes In Unison

Idag har jag drömt om att bli attackerad av bebisar, vara ful och att gå igenom Kungsbacka med ett hagelgevär och en machete blev även jagad av polisen och åkte på fel buss. Och nu har jag huvudvärk. Jag funderar på att göra hamburgare idag.

So this is permanence; love-shattered pride. What once was innocence, has turned on its side.

Åh kommer folket ihåg att jag för några dagar sen pratade om att jag måste svara på ett mail? Ja iallafall så har jag svarat på det typ nu, eller ja för någon minut sen.
Men på vägen till statoil så fick jag för mig att klättra upp för en enorm snöhög, den var verkligen stor, bil kommer imorgon för jag orkar inte fixa det nu. Jag har börjat träffa Martin Obehagligt många gånger på natten när jag ska köpa min colazero, det är underligt hur vi kan vara på sammaplats hela tiden. Eller det är väl inte så konstigt om man tänker efter lite, för det finns ju inte så många andra saker som har öppet i Kungsbacka vid 2 på en onsdags natt. Ja nej nu ciggi och sen sovi.
Pussi
En sak till bara ! Jag ska se på control imorgon, det är min plan.

You see, old friend? I brought more soldiers than you did.

Ulver var faktiskt otroligt bra live, jag blev väldigt förvånad av dom. Det går inte riktigt att förklara hur dom var live, men jag kan lova att jag inte har sett något liknande. Men det bästa med dom är väl att deras sångare ser ut som Leonidas i 300.

The rumble strips-clouds

Ulver ulver ulver jag ska jobba idag. Det ska bli skönt att komma bort lite, och testa mitt nya kort. Sen blir det kanske en öl eller så, får se om jag har tid och lust, eller lust har jag ju såklart det handlar väl mer om tid. Jävla tågjävel.
Pojkarna i Ulver. Dom är tydligen från Norge. Inte för att det är så viktigt.

Mumma-Ra-she's got you high

Jag lovar att jag ska få min bror att ta med den jävla parakiter ner till Veddige. Jag hatar den jävlafågeljäven. Hemska djur.
Nu ska jag dra mig själv ut på balkongen med kaffe och några cigg.

The Killers-Indie Rock & Roll

Åh men varför ska jag ha såsvårt att svara på mail? Det bara inte går. Jag vet inte varför det blir så, usch det är kvällens mål att svara på ett mail. Det låter inte så svårt.. Men det är fan omöjligt ! Jag har varit nära på att svara typ sjugånger, men sen bara jag gör annat. Usch usch.

Men något jag har gjort ikväll är att jag har rensat min iPhone på musik jag längre inte lyssnar på, jag har också försökt att lägg till men det gick ju inte lika bra. Blev en Meat loaf låt och owl citys nya skiva. Jag måste börja lyssna på mer musik och sluta raka benen.

David bowie-Starman



Min garderob, jag efterlyser två till! För alla jag har är lika fulla som jag brukar vara på en vardag.
Det är nu ni ska säga så här : Fyndigt Patrik.





Detta är mina fötter, jag är väldigt nöjd med mina fötter. Nej asså jag är väl inte mer nöjd med mina fötter än vad jag är med mina händer. Men nu var det väl så att jag inte hade något för mig. Så jag la in en lite bild. Nu vet ni vad ni ska leta efter.

Familjens morbror som jobbade med tonfisk.

Nu ska vi vara glada igen ! Ett nytt avsnitt av big bang theory. Just nu önskar jag att jag inte hade druckit upp min zero.

Men jag har ändå haft en ganska så trevlig dag, om man inte räknar med det där med nycklarna. Jag var med Mimmi och Alex, jag och mimmi vinade på mitt andra hem. Sen på vägen hem så flirtade(eller ska det vara flörtade ?) jag med tågkonduktören.

Fitta

Jag har inga nycklar med mig. Så nu fryser jag. Vet ni hur mycket det suger att inte ha med sig några nycklar? Det suger så mycket att inte äns suganders skulle komma i närheten. Jag är trött hungrig nykter och arg.

HTC har genom sin ryska Twitter-kanal skrivit att

Åh jag är så sjukt sugen på att köpa lite ny film, typ dom här
Jag har förövrig rakat halva mitt ben. Funderar på att raka andra halvan imorgon .

So bored to death you held your breath And I tried not to yawn

Jag ska göra popcorn i majsolja, är det bara jag som tycker att det är kul? Det är som att steka kött med ja kött. Det är hysteriskt roligt.
Nu flash gordon och Ming the merciles, jag ska runda upp med lite popcorn också. En helkväll med andra ord.

So let's spend the afternoon in a cold hot air balloon

åh men jag gjorde tacos och nu känner jag mig som en uppsvälld ballong. Det är ingen trevlig känsla, så nu dricker jag kaffe och hoppas att jag inte ska vara lite svullen imorgon som jag är idag. Och imorgon måste jag träffa folk, jag måste göra något jag håller på att bli galen här hemma.

Hello Seattle, I am a cold seahorse

Jag är vaken ! Tack Vare en tjej från posten och min bror som beställer hem förstora paket som inte passar i brevinkastet. Men jag antar att det var för det bästa ändå, för nu har jag ju flera timmar på mig att inte göra ett skit, så det kan ju alltid vara trevligt...

A foxtrot above my head a sock hop beneath my bed a disco ball is just hanging by a thread

Nu blir det popcorn och Son of Dracula med Lon chaney, fast han är väl mer känd för att spela Mr varulv ? Men åh dom här gamla filmerna är så härliga. Jag kan inte förstå varför knappt någon kollar på dom längre ?
Chills run down my spine as our fingers entwine

RSS 2.0