Köttkorv

Jag har inget att göra, det är ett gäng gubba på scenen, och dom röjer jävligt bra! Dom är typ 60-65år och gryma! Jag kan bara hoppas att jag kommer att vara lika pigg som dom när närmar mig döden. Och det blev ganska många bra bilder. Har träffat på två från Rockbaren och amadarins ex, Kaj.

Hösten 09

Okej jag tror att det här kommer att bli en bra vecka ! Nyfixade skor nytt legg och så har jag pengar ! Det betyder att jag kommer att dra till systembolaget på fredag för att fira nytt nya legg ! Och jag kommer att ha torrafötter! Och det känns så otroligt bra! Nu saknas väl bara något mer. Plus att jag jobbar själv idag

lambert

En sak bara, nu när alla småbögar där ute är något otroligt arg över att någon tv kanal i usa inte visade Adam lamberts hångel med annan pojk. Är någon faktikst förvånad? Och sen alla som skriker ut att dom är så arga på usa dubbelmoral, igen är någon förvånad? äsch helt ärligt så vet jag inte vad som är värst, alla bögar som ska vara så politisktarga över skitsaker, och blir förvånade över att folket i usa inte är okej med bög hångel på tv. Eller att Adam lambert blir snuskigt rik på det hela.

Nu ska jag sova.

Wes Anderson (född 1 maj 1969) är en amerikansk filmregissör och manusförfattare som slog igenom med filmen Rushmore 1998 men som fick sitt stora genombrott ...

Om jag nu måste sova hur ska jag göra då? För jag har faktiskt försökt hela kvällen. Det brukar sluta med att jag tröttnar på det hela och klappar min hund istället.


Hade någon form av Wes anderson tema ikväll, med filmer som life aquatic och royal tenenbaums. Det var popcorn och godis och siri, behöver jag säga att jag känner mig ganska så onyttig i dag ?



TACK till KICKI med familj för det

Om jag skulle säga tre ord om bilderna jag tog i går så skulle jag nog säga så här : dåliga fail behövermerölförattglömmadom. Men såklart blev det några godbitar, men inte direkt många, bland dom sämsta bilderna jag har tagit.

Men ! Gårdagen slutade bra, med en massa öl och jerry bjöd på sourz sour apple shottar(stavning ?) och jag fick det trevliga sällskapet av barbi och 19 plus en till, som jag inte kan komma ihåg namnet på. Och såklart jerry.

Busslinjer och tidtabeller. Information om verksamheten.

Hur fan gick det här till ? Jag vaknade nu, det är liksom ganska så sentoch jag får inte tid till att göra något innan jag måste gå till mitt tåg, ja MITT tåg. fast som tur är så suger allt som heter kollektivtrafiken på helgerna, så jag borde nog ha tid att köpa något sen vid liseberg, hmm jja



'

Jag har varit hos polisen ! Och gjort mig ett nytt legg, bilden blev till och med bra ! eller vi kanske inte ska säga för mycket nu men jag tror att den blev bra.


Men jag känner att jag börjar få ordning på min ekonomi också, även såkänns det som om jag börjar få ordnign på mig. Det här kan bli en bra dag. Å men jag ska jobba på avatar sen idag, dom är ju ganska så dåliga men det ger mig pengar å jag älskar pengar ^^

check this hand 'cause I'm marvelous

Jag myser med Gaga, jag har gjort det i några timmar nu. Kan inte be om något mer just nu, eller nu ljuger jag.

 

 

 

 

PaA


,

 

Idag la Patrik sina sista pengar på kaffe. Det är fint att vara fattig.


.

Jag har så otroligt tråkigt så att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Jag funderar på att göra för mycket kaffe och få ont i magen, bara så att jag kan lägga mig i min säng och tycka lite synd om mig. Men imorgon måste jag till the police för att få ett nytt legg, låter det roligt ? nja nej inte direkt.

Plus att jag är själv, jag vet inte varför det stör mig så mycket idag, annars brukar jag gilla att vara ensam hemma. Men just i dag stör det mig. Usch äsch.

jesus älskar dig med !


redo redan hej då

Hej vi heter störande och jobbig. Hur kan vi störa dig i dag? Vi har många olika alternativ du kan välja mellan, men vi kommer inte att säga vad dom är. Bara för att störa dig lite extra.


redo redan hej då




Det är skönt när folk stör mig, jag gillar det.

Gwang Silverpläterad

Eftersom jag är en blogger så måste jag såklart ha min egna hjortring!  och det ska jag få också. Den är beställd och jag hoppas att den kommer om någon vecka eller så, eller jag vill ha den nu men man kan väl inte direkt få allt. Om man inte heter bill och har några miljader på banken, då kan man få allt.


Det här har bundit tid, folk och resurser.

Okej så här ligger vi till, jag har känt mig väldigt osugen på att blogga typ ganska så länge. Men just i natt så hade jag en otrolig lust att bara skriva en massaskit. Men det var nog bara för att jag inte kunde blogga.

Amandarin skulle ju se till att jag vaknade idag, men gjorde hon det? noo, fast nu låter det som om vi bor ihop, vilket vi inte gör.

Och rubriken kommer från en lite småpilsk fredrik

He want you to turn

Tänkte bara säga att jag har för salta popcorn och att jag ska få en tidig julklapp. Så imorgon så blir det att åka in till stan och kolla ut feta fingrar jag har, för jag ska få min hjort ring !

Kundvagnen är tom

Åmen vad ska vi lyssna på idag ? Jo eran guro har svaret ! nämligen Niccokick, grymt bra band, visst kalla mig lite efter eller något sånt, men jag har iaf fina naglar. så enkelt är det. Jag orkar inte beskriva dom för jag är inte direkt bra på sånt, ni kan hitta dom på spotify, enkelt och bra.



Official site by Epic Records, includes news, biography, tour information, photos, and mailing list.

Dagens rökoutfitt


Mössa- coca cola
Tshirt- Zara
Kofta- MQ
byxor-cheap monday

Hej är du träffsugen ? kan du i morron kväll ?

Hej, nej jag är inte träffsugen.



Usch jag försöker att ta bilder på mig själv, dom blir inget bra. Kan det ha något med att jag har gått upp i vikt ? Jag älskar när det syns jättemycket att man kanske har gått upp några kg, och man säger det, men då får man i stället höra nej nej du ser ju jätte smal ut.. Vad tror folk ? Att man inte har någon spegel hemma ? Folk är galna ! Helt galna.

Nej nu ska jag nog ta en ciggis

Nu på sportlovet skulle han stanna från fredag till tisdag

Men förlåt, jag antar att jag bara inte haft så mycket att skriva om. Är inne på slutet av six feet under, och jag kommer att sakna den och nu måste jag hitta en ny serie att följa vilket suger.

En sista sak ! jag fyndade ett par byxor igår på hem för 50kr, jag kanske inte behövde dom gör jag har mer byxor än vad jag använder, men dom var snygga.

I dyed my hair in black to match my mates with all dark thoughts

Lisa kommer att döda mig, det har hon lovat !


Vi tittar på svart vit film och är fräsiga.

the long dark fall affects us all in a way we can't recall

Snart kommer fröken Lisa hem till mig vi ska se på film och jag har tänkt att göra popcorn, liter det roligt ? Ja det gör det. På något konstigt sätt har jag lyckas få tag på en flaska vin hurra för mig ! Fast jag vaknade ganska så sent i dag så har jag fått gjort ganska så mycket blandannat att diska städa och duscha, det är inte varje dag jag gör det. Nu väntar jag bara på att Lisa ska ringa så jag kan säga vart hon ska parkera hum hum hum

ff

Men jaha hur gick det är till, jag vaknade nu hur fan kan man sova från 6 till 4 det är ju helt galet, men jag ska försöka få en start på den här dagen med lite kaffe och en cigg

Make it suntory time!

å men jag har något på G, som jag nästan bara vill säga till er alla! Eller alla och alla ska väl inte överdriva nu kanske. Men som sagt, så håller jag på med något roligt, det kommer att bli Fett nice!

Why do you say that?



När jag är nyrakad mår jag som bäst. Så nu mår jag ganska så bra.
Dock måste jag köpa nya skor.

I want your psycho

Jag vet att jag är en fitta, men jag vill ha en Blackberry. Jag har känt det i några år nu, jag vill ha en ! Inte för att jag inte är nöjd med min iPhone, den är ju helt underbar. Men jag har ju ändå haft den i något år.


En fläkt är en konstruktion avsedd att förflytta gas. Fläkten består oftast av en motor som roterar ett antal vingliknande blad

Jag tog tåg in till stan med amadarin, hon hade tydligen varit i halmstad, varför ? Ingen vet riktigt. Men vi bestämde oss för en härlig frukost så vi gick till hemköp och köpte lite bröd kakor och chips och salsasås. När vi väl var hemma hos amanda så kollade vi på ullred och rökte under fläkten, sånt jag gillar =) Och något säger mig att vi åt ganska för mycket för ingen av oss måde så bra när vi skulle in till stan sen, jag tycker synd om amandarin som måste jobba.

det krävs mer än så


Det här gör mig lite deppig.




Men vet ni vad som gör mig glad? Det är att hitta nya bloggar och det bästa med att hitta nya bloggar är att man kan läsa dom från början tills man blir trött på dom. Ikväll har jag kanske inte hittat någon ny, men jag följde hans blogg när han bloggade på 1000apor, det är så klart Jesper ! Lite härligt deppig kille som lever ett skönt liv.

one more thing!

Det var ju en sak jag glömde säga till er, nämligen när jag står nere i diket och håller på och tar mina småbilder så känner jag hur någon tar tag i min axel och börjar dra i mig, då är det en fin lite tant som tydligen var tour manager och som inte alls var glad på mig, hon frågade vad jag gjorde där och vem jag tog bilder åt. Och när jag hade förklarat allt för henne var hon nöjd och glad och så fick jag en liten klisterlapp på min tröja

Tänk att jag var på väg att bli ut slängd bara för att jag inte hade en blå lite lapp, lite löjligt. Jag jobbar ju där ändå.



show me your teeth

Tisdag, började konstigt och ju längre in på dagen jag kom ju bättre blev den. Första bra saken som hände var kaffe med Alex på mitt andra hem, alltid roligt. Sen jobb, inte alltid roligt men efter ett tag så trivs jag som en kuk i en hora. Plus att jag fick gryma bilder och fick åka taxi hem, som jag såklart inte betalade för. Det gjorde brewhouse.


Och anledningen att jag inte tar och laddar upp några bilder här, är nog bara för att jag inte orkar och jag är lite för feg för att göra det också.

Men det är mycket som händer i veckan, eller kanske inte men jobba igen på torsdag och åka till sjukan något jag inte serfram imot. Eller det ska väl bli bra att jobba men inte sjukan.
Så är det.

Frankrikes minister för invandring och integration har uppmanat hela nationen att debattera två frågor:

Kenza tycker att det är roligt att tvätt, då tycker jag att hon får mer än gärna komma hem till mig och tvätta lite. För det är faktiskt skittråkigt, inget roligt alls.. Och jag som inte kunde träffa amanda för jag skulle tvätta men när jag väl kommer ner till min stuga så ser jag att jag hade missat min tid med några dagar. Men eftersom jag har tur idag så var det en ledig tid nu ändå. Men det gör det inte roligt.

SP är Sveriges bredaste forsknings- och teknologiinstitut. Genom forskning och teknikutveckling stärker vi konkurrenskraften hos de svenska företagen

testing testing one two testing

Någon borde ta mig, jag är olaglig och tankar som aldrig tidigare. Men varför kanske ni undrar? Jo men det är bara för att det inte går att se på tv utan reklam, om man då inte kollar på svt. Och sen så går det ju bara repriser på alla andra kanaler, så man får bara heltenkelt ladda ner. Enkelt kul och givande !


Oj nej nu går tydligen min bror upp, godnatt.

Jag vill bara ha 400

Men äsch då, vilken dag! wow helt otrolig har aldrig varit med om en sån tråkig dag, jag kunde ha varit på bio med alex och mimmi men nej då, att allt ska handla om pengar nu förtiden. Kan man bara inte få gå på bio utan att betala ? iaf jag, alla andra kan betala. Eller så kan jag få pengar av sf så jag kan gå på bio. Det var allt nu ska jag göra popcorn och kanske ta och kolla på 300.

men har den någon egentlig grundfunktion?

Okej jag har hittat dom! Dom var i den lilla fickan, där man aldrig letar, eller inte jag iaf. Och detta ska jag fira genom att fixa till lite kaffe så jag kan få en början på den är gråa dagen.

nannaa

Men jaha, jag har nog förlorat mina nycklar, men vem behöver nycklar närman kan trycka på en knapp så någon kommer och öppnar för migl Och lisa har sakt om jag börjar skvallra så kommer hon att sluta läsa min bloggis, jag tror att det var ett hot ? nja ja jag vet inte

jag tycker synd om amandarin

Barn i alla åldrar ! Idag blir det kellys, det var för längesen jag var där. Jag känner att jag är värd några öl i kväll, och vi kommer att bli en fin mix av folk, det kommer att bli mig(Patrik) alex och mimmi. Jag är ren och känner mig sugen på lite tung ikväll.

Kanske lite pizza

i got your gun

Ser på den nya star trek filmen, och jag kan bara säga att den är så bra. Jag bara älskar den, jag tycker att alla ska ta och se den. Min mamma köpte också godis till mig, och vad kan jag säga om det,  det var lika gammalt som min farfar. så jag slängde det. Ett ganska så enkelt val. Nej det var ju inte sant, jag ska spara det till min bror.



en borderline var kär i mig

Folk bara kommer hem till mig! Jag gillar det inte, min mormor kom bara hem till mig i dag vid två, okej det kan ha något att göra att min mamma sov här också.. Men iaf så fick jag kyckling till frukost och en massa fant, inte okej så nu har jag gjort starkt kaffe och ska ut och mysa i mig en cigg. Men idag är det min robot tröja som kommer att göra min dag, den äger!

Har typ två härligt superdåliga dagar, vill inte göra något. Det som skulle fixa till mig är antagligen ganska så mycket vin. Eller en bra sak på två dagar jag sålde en cigg för 20kr. Det var bra.

The definitive "Book of Gaga"-A highly stylized coffee table book

Man ser på besökarna att det börjar närmasig helg för det sjunker lite då liksom. Men efter att jag har lyssnat på lady gaga hela kvällen känner jag för att göra något, och eftersom jag har varit sugen på att se Hajen nu i några dagar så ska jag fan ta och göra det också.

MORE THAN LIFE! I... am... a... GOD! Now. You... will... KNEEEEEL! KNEEEEL!

Tips ! inte mer, men ni behöver det i tider som dessa.




Tror det var amandarin som tipsade mig om den sidan.

People of Eternia! I stand before the Great Eye of the galaxy. Chosen by destiny by the powers of Greyskull!

Skulle ha jobbat idag men dom hade bara sålt typ 37 biljetter, blir inte så jävla mycket konsert av det. Om jag ska vara helt ärlig så behöver jag jobba idag, behöver pengarna, det kostar att dricka öl.

Så den här härliga dagen ska jag spendera på att döda flugor och kanske kolla på hajen. Men nu kaffe och en lite cigg.


Men en annan sak jag har tänkt på tog tracy lord sitt artist namn från Grace kellys karaktär som just heter Tracy Samantha Lord från filmen High Society. Någon som vet?





Hello back... young feller. How are ya? Say I hope you not going out with those nuts, are ya?

Chillar med alex, har jobbat och känner mig lika pigg som smal. Alla funderar på att sova en ide jag gillar i detta läget. Men jag är lite sur jag har tappat mitt fotopass! Men jag kanske inte kommer att behöva det mer ändå, vi får väl se vad som händer. Inget med doffe nu.

I can do anything; I'm the chief of police.

Doffe veckan fortsätter! Här är doffe(det är så hans vänner säger?) naken på en strand.
Doffe vet allt hur man har en rolig dag på stranden, jag undrar bara vad han tänker på? Tro kan det vara så att allt inte står rätt till där uppe ? För om vi ska vara ärliga så ser han ju inte helt normal ut. Fast det är kanske sånt som är inne nu?


We are the Cartoon Heroes - oh-oh-oh

Det blev så att jag åkte in till stan moch tog en väldigt tidig frukost med amadarin, så nu har jag inte sovit set typ klockan 14 i går, så jag är lite små trött.

Så nu känner jag inte alls för att jobba, men som alla andra behöver jag pengarna, kanske lite mer än alla andra.

Men det var väldigt mysigt vi pratade om hur många helt galna tanter vi såg, sen försökte vi spana in byggarbetarna, men vi kom ganska fort på att dom inte var direkt snygga. Och jag som hade tänk att se på hajen

men fan va snällt, jävla fitta

Och nu när jag ändå håller på så kan jag ju säga på en gång att DennisM och nicolasg har gjortslut ! Helt galet dom var ju så smala.

Varför skriver jag äns det? När folket som läser den här bloggen inte bryr sig det minsta om Dennis eller om nicolas, varför ? jo kanske bara för att jag inte har något bättre att skriva om, ja det kan vara sant, jag är orolig. Man skulle nog kunna säga att jag är väldigt orolig, folk kommer att bedöma mig imorgon ! jag hatar sånt! och nu låter det som om jag pratar om en hund, men nej det gör jag inte.


jag pratar om att jag ska lämna in konserkort från två konserer (nähe) imorgon,eller ja om några timmar. Jag måste träffa någon imorgon innan jag börjar jobba, annars kommer jag att bli galen. Kaffe? ja men tack jag ska ringa två vänner, varken mer eller mindre okej kanske tre. Men fan ta er om ni inte svara ! patrik arg

dolph dolph dolph dolph

Jag har tänk att se melodifestivalen i år! Japp men bara för att Dolph kommer att vara med, hur coolt är det inte ? Han är ju He-Man ! Dolph lundgren = asööm



Tänkte att vi kan ha Dolph tema nu i veckan, det låter väl som en super ide ?!..... ... ...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.---

Visst var det lite snö i regnet som kom ner förut ? eller håller jag bara på att bli galen ? Nej men vi säger så det var snö i regnet.

Det händer ibland att en dag kan vara såotroligt tråkig, just som den här tisdagen har inte gjort något inte äns försökt att göra något. Jag skulle ha börjat fixa till lite bilder idag, men har jag gjort det? noo men jag ska göra det i natt eller lite senare, jag lovar.

Pacman the movie

Jag blir lite arg på sånt här, varje gång jag öppnar safari och ska läsa min egna blogg så ser det förjävligt ut ! Se bara ! Det ser ju inte riktigt okej ut, blir det så för alla ? Eller är det bara för mig? Ska jag känna mig hedrad ? nej det gör jag inte iaf.





Men i kväll har jag helt fastnat för youtube och film trailers, jag har sett så löjligt många men den bästa av dom alla var ju pacman trailen! se och njut!!

 

underbart.


-

Låt mig göra något som är lite popis på måndagar, nämligen att skriva om min helg ! Lite nyfiken ? På fredag var jag och ät lite mat med amandarin, eller vi åt sallad. Sen gick vi lite otippat till Rockbaren och la lite pengar på mycket öl, frukten blev aspackad och åkte hem tidigt, eller jag tror att vi alla gick ganska så tidigt... men hon gick innan mig, det är det som är det viktiga..


Lördag


Jag var hemma, hela dagen och tvättade, roligt ? nja inte direkt.


Söndag

Patrik vaknar, tittar och sen åker till pappa och ger han lite ris, tar mig två koppar kaffe sen åker jag ner till brewhouse för att jobba lite, och det gör jag också, väldigt bra gjort av mig. Sen råkar jag ringa Alex och jag råkar gå till rockbaren för att köpa öl, det går bra. Sen blir det att gå till diamond dog för mer öl, där slänger dom ut Alex, så ja det var ju inte så kul, så han drog till lilla london (inte lila london, som jag nu skrev på bdb..) så jag och eric drog till Alex och hittade en massa massa sprit som inte kostade pengar. Det var en bra helg



Design Waby

Ha! jag gjorde det! jag hittade en tändare och nu sitter jag här hemma och är jävligt nöjd med mig själv, men ska snart ta och går ner till det härliga tåget som ska ta mig till det inte lika härliga kållered där min pappa bor, han ska få en påse med ris av mig, jag hade tänkt att ge han lite bönor också men dom gick ut 07 så jag tror inte att det skulle ha blivit någon störrehit.


Nu hoppas jag bara inte att han läser min blogg.

Sökt resa: Kungsbacka station, KUNGSBACKA (Hållplats) - Tulebo Strandväg, MÖLNDAL (Hållplats)

Men va fan ! jag har tappartbort min jävla tändare, kan inte hitta den lite panik. Hur kommer det sig att varje gång men har en tänfare så hittar man mer tändare, typ alltid 5 stycken eller så, men nu, kan jag inte hitta någon ! jävla skitdag.


Nu blir det kaffe och ja något mer lite keso kanske.

Traveling dolly parton

varför sova när man kan vara uppe och lyssna på Meatloaf! Och vara nöjd med mitt ny städade rum, jag känner för att dra på mig något fab och göra min söndag så bra som möjligt och min höger hand har somnat, man kanske ska passa på att.. Nej usch

En ny

Nya tider nytt hår, jag har klippt mig ! denna gången blev det lite bättre liksom lite mer jämt,

















jag vet inte riktigt, blev det bra? ska jag ha ångest ? jag borde ta en cigg. Men jag har fel hår nu, jag skulle ha haft det här i sommras, inte nu. Patrik är dum

Vad gör man om den gamla trogna iMacen slutar fungera?

jag känner mig något så otroligt duktig! Jag tvättar och har planer på att diska, på en sån här härlig lördag. Man tycker kanske att man inte ska stanna hemma på en lördag men jag känner att det är lika bra att göra det, måste vara pigg och fin till jobbet imorgon, men om någon har några flaskor vin över så är det ju bara att säga till så fixar vi det.

This calls for a sexy party

Jag är lite själv  här hemma hela helgen, så då är jag sugen på att göra två saker
  1. Röka inne, något jag inte kommer att göra men ja, lite töntigt att skriva det men skitsamma.
  2. ha ett sexy party med litet s.


Helt sjukt

Efter en kväll på jobbet som mer kändes som ett dagis så ligger jag hemma, trött och sliten och har lite lust att bajsa. Men för någon jätte konstig anledning ligger jag och lyssnar på en massa Deathstars intervjuer när jag igentligen borde vara ute och röka, men jag längtar till söndag för då ska phoenix spela på brewhouse !
Ska bli sjukt roligt !

What does FRANKLYN mean to you? by DARK SIDE…

Okej tack viktor ! för ja den 5 november i dag ! ni får inte glömma av att kolla på V for vendetta idag !


The Devil Wears Prada + Support 2009-11-05

Då drar jag snart in till stan för lite kaffe med massage Lisa, sen blir det av att jobba i några timmar, hoppas inte att det kommer allt för mycket folk, jag vill ha en jämn ström av folk då blir det som bäst. Jag tycker att det ska bli roligt att jobba, jag hatar att bara sitta hemma och inte göra något, men av någon konstig anledning så är det just det jag har gjort dom senaste dagarna. Det blir väl att ta lite kort på spelningen också roligt ! ha ja vi får väl se hur det kommer att gå

ketchup ketchup ketchup ketchup ketchup

hahah åå men jag har fått mitt kort !


Här bor jag i fem dagar framöver. In the heart of the city.

okej,  jag väntar på att få ett nytt bankkort så jag kan köpa mer skit, dom sa att det skulle ta fem dagar, och nu har det ändå gått 5 dagar, så varför är alltid posten sen så fort man väntar på något ? jaja jag kan ju ta en dusch och raka mig lite

Meddelandet skickades iväg till telin. En kopia på meddelandet har även sparats i din Skickat-mapp.

Efter 337 inlägg så tycker man kanske att man ska ha blivit bra på det här, liksom kunna skriva om allt bara ta upp ett ämne. Men icke det blir liksom svårare med tiden, det är väl så med allt, eller kanske inte allt det mästa blir väl lättare med tiden och det här inlägget börjar likna något magnus skulle ha skrivit, fast han skulle nog använt mer punkter. Men det har slutat att snöa och jag blir lite besviken. Nej men usch

Problem: Det är personalfest på tv4 på fredag.



jag blir så popig av mig, så jag tänker på kött och bög porr

4 november: Markus Krunegård

Det har varit torsdag i lite mer än en timma nu, det känns ju bra, jag fick för mig att det skulle snöa men nej då ingen snö. Eller inte här iaf ser på dålig tv och har bestämt mig för att göra denna torsdagen lite roligare genom att ha på mig röda byxor och lyssna på lite disco, eller kanske inte just disco men något trevligt kanske lite bögpop.

nopprar du dina ögonbryn

nej men hej, hoppas att ni kollar på Markus krunegård på p3 live för det är roligt och markus är söt, jag har naken onsdag här hemma, eller okej inte direkt helt naken jag har en filt på mig. Så roligt man kan ha det själv på en onsdag, nja jo kanske.

Vi tror att den vi söker är en yngre person, kanske 20-30 år som ser en framtid inom serviceyrket.

Ibland händer det att jag får lite hår i min mun. Men då tar jag bara mitt förnuft till fånga och klipper min mustasch. Just nu ligger jag här och äter lite solroskärnor och kollar på six feet under, jag har saknat mina solroskärnor ganska så mycket. Men nu är det cigg tid.

Ingen har blockerat dig ännu

Jag vet inte om ni har märkt hur tråkigt jag har haft det i dag? Det som var roligast ja eller nej inget har varit roligt idag, nu ska jag gå och göra lite roligt kaffe och ta en jävligt rolig cigg och se på lite mer av den roliga serien six feet under, något jag har gjort väldigt mycket av på senaste.

Work it, move that, bitch crazy (x3)

Lite så här på kvällen så har jag gått och blivit mer kär i gaga, kan inte hjälpa det. Jag tror att jag ska ta och gifta mig med henne, det skulle vara roligt. Jag behöver kanske inte ha sex med henne, men resten går bra. Bara jag får lite bubble trubble.

rose king castle

Ja okej det blev lite andra planer, åkte in till stan för lite kaffe och fags med alex och johan och en massa flickor, sen blev det typ 5 sekunder på rockbaren. Skulle bara kolla om dom hade fått in min plånbok, men såklart hade dom inte hittat den, jag känner för att slå på någon hårt och länge just nu. Det har inte varit en av mina bästa dagar men jag ska vara en haj på en maskerad nästa år.

Vad heter mördaren i Halloween-filmerna?: Michael Myers

hey nu har jag varit en choklad pojke och fast mina bögar är slut så ska jag ska jag ändå äta köttbullar med tomatsås och pasta, sen efter det så ska jag nog gå och köpa lite mer fags och kanske fixa lite kaffe. Jag ska nog till och med äta lite chips och njuta av min lediga tid och längta till mina arbetstimmar.. Puss

Serveringspersonal för bordsservering, disk, bararbete m.m.

ja men den här dagen suger ju ganska så hårt. Jaja jag har ju kaffe och mer six feet under, och då kommer jag att klara mig fin fint. Men jag måste få tag på en 1000kr idag, kommer jag att klara det? tror inte det. Roligt ? Neeeeej.  Eller jag måste väl bara få tag på 900kr eftersom jag har 100kr men nej mer kaffe

Här diskutera vi allt inför, under och efter WWDC 2009.

Jag har en lust att slänga min finamac i mitt fina fönster. Jag känner mig väldigt otillfredsställd, det känns som om något saknas men jag kan inte sätta några av mina 10 fingrar på det. Känner att jag kan röka 10 cigg på raken och känna att jag vill ha mer, det var samma sak när jag åt mat jag kände mig aldrig mätt

I got a feeling that it's gonna be A wonderful day

jag har ju ganska så mycket tid över, så jag ska bli bästa kompis med min six feet under box. Men om jag ska vara helt ärlig så vill jag nog bara sitta och röka röka röka röka röka.. Jag har smyg läsare, det är väldigt underhållande good morning usa!

skapar för att det är skönt

Jag gillar att blogga här på blogg.se, för jag gillar att trycka på skapa knappen, det känns så bra att skapa. Jag gillar det liksom,men nu är vi väl alla glada att aik fick guld va? jo men det är vi, kul för dom liksom. Jag har bara varit en stor hög med fett idag.Bara lyssnat på babyshambles och inte bidragit till att göra världen till ett bättre ställe, det känns skönt. Och jag ska nog inte göra så mycket mer kanske kolla på lite dålig söndags tv, det är liksom skönt.

Spelades in hemma i garaget i Sydney

Nej men har jag nämnt att någon att tagit min otroligt mega snygga plånbok. Japp det är sant, jag det är lite tragiskt och det kommer att bli svårt att hitta en snyggare.



Men på tal om annat, så träffade jag fröken T och vi skulle  ut och ta lite vin, men det blev så att vi drog till bishops arms men hennes päron. Och jag blev starstruck när jag fick syn på christian luuk och fredrik lindström. Sen drog vi ungdomar till mitt andra hem och träffade alex. 

RSS 2.0