Be gentle to yourself go find someone else Be kind to yourself go find someone else

Grattis till min bror han fyller år idag ! Och jag gav han ett påskägg fyllt med hello kitty godis, jag vet inte riktig om han gillade det ? Men iaf så tror jag att detta kommer att bli en ganska så härlig valborg, jag känner mig vuxen och pigg idag blir det stars n bars ! Devilicious ska spela, trevligt må jag säga.
Mitt bord just nu! Öl är alltid bra att börja dagen med. Jag ska snart göra det till en liten tradition.

everybody's gotta love some one but i just wanna love you dear

Just nu ligger jag i min säng och kollar på glee och gråter lika mycket som en 12 åring som har fått kuk i rumpan för första gången, jag känner bara att detta inte är helt okej, imorgon måste jag dricka mer öl. Kanske lite sprit, vi måste få ordning på det hela.

if they stop needing you i'll still need you, my dear

Ibland är jag bara så jävla rolig.Det är bara synd att ingen fattar det.

The things that we've learnt are no longer enough

Jag känner mig obehagligt nöjd med mina bilder ikväll, det är bara lite synd att själva bandet var så otroligt dåliga. Kill hannah kommer på en härlig spellista som jag har i mitt huvud. Och då undrar ni säkert vad denna härliga lista heter, jag kan redan nu avslöja att den heter : Lyssna aldrig på den här skitmusiken ! Så heter min fina spellista. Nu ska jag lyssna på Beethoven och dricka lite cola zero.

ХУЙНЯ ПОЛНАЯ

På mitt senaste youtube klipp så har jag nu fått en kommentar på ryska. Nu kommer vi till problemet, jag kan nämligen inte ryska. Men någon annan kanske kan ? iaf
ХУЙНЯ ПОЛНАЯ

Radio, live transmission

När jag försökte att somna så kom jag att tänka på lite små olika saker, så som mina två relativt trevliga förhållanden(tre om man räknar med det jag hade när jag var 6år,men det gör man väl inte ?)

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det första, just för att det var det första förhållandet jag hade och dom är väl mer eller mindre till för misslyckas med ? Ja det var väl såklart trevligt och allt sånt. Fast nu låter det som om jag tyckte att hela grejen var totalt fail, men det tycker jag såklart inte.
Men sen kommer vi till nr två, jag vet inte om det var så mycket bättre? Det började bra allt var trevligt. Sen blev en sjuk och en annan fick ett jobb och sen rann det bara ut på msn. Och jag rakade av mig allt mitt hår.

Det lustiga är väl att jag alltid träffar min pappa såfort jag kommer ut från ett förhållande, eller ja det dröjer väl
alltid en liten stund innan jag träffar han. Men första gången så åkte jag och åt middag med han, och andra gången så åkte jag hem till han för att äta middag. Helt oplanerat båda gångerna, ganska så roligt när man tänker på det.

We'll share a drink and step outside

Just nu har jag tre vänner som är inloggade på Facebook, alla tre är bögar. Stabilt

It was me, waiting for me hoping for something more

Läs och njut.

Directionless so plain to see a loaded gun won't set you free so you say

Oj ja det har varit en mysig dag i soliga Kungsbacka. Det har varit kaffe och zero och katter som vill rymma till grannen, jag har även lyckas blanda in lite kakor och choklad i det hela, även en film och nu strömmar Hefner från min stereo.
'

Different shades over each mistakes were made I took the blame

Just nu vill jag också vara i ett förhållande så man kan hålla på att bråka hela tiden, för det är väl ändå sånt förhållanden går ut på ? Eller har jag missuppfattat något nu ?

A change of speed, a change of style A change of scene, with no regrets

Om jag nu ska göra något idag så blir det nog att dricka kaffe och inte svara i min telefon. Känner att jag känner mig totalt oinspirerad till att göra något, fast det är ganska okej.

nd she gave away the secrets of her past and said

Nu tänker jag ta och mail iväg lite bilder. Folk med musiksmak borde ju veta vilket band han är med i. För er som inte har det så kan jag ju säga att han är med i The hidden cameras, så nu vet ni det. Trevligt må jag säga. Ja jag skryter.

Awooa

Min dag i punktform
  • F
  • i
  • t
  • t
  • a
  • .

In our minds our fathers have died and we realize that cities have clubs and we like to get drunk and high

Min frukost idag har varit bäst, kaffe och nybakta bullar, det kan inte bli så mycket bättre än så.

Wade through the sand and find the romance

The hidden cameras var som en dröm, och jag blev som en liten pojke, nykär och helt tillmig. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det med ord förutom att det bara var helt underbart.
Jag funderar på att skriva ut spellistan men jag vet inte om jag orkar, jag kan dock ta en liten bild på den.

Och nu är bilderna färdig redigerade och jag måste säga att jag är nöjd, eller det är ju ganska många föräldrar som säger att dom älskar sina barn, fast dom må vara lite defekta.

Joel Gibb har med sina lekfulla popkavalkader, kärlekshymner och homoerotiska anthems gjort Torontogruppen Hidden Cameras till ett av indievärldens mest monumentala röster det senaste decenniet.

Ikväll är jag snygg, jag är lite sugen på att ligga i kväll.

Nipple hats. Sure, why not?

Jag har tråkigt. Jag gissar på att hela den här dagen kommer att vara tråkig seg och väldigt oinspirerande. Dock kommer även den här dagen ha vissa höjdpunkter, så som att The hidden cameras ska spela på brewhouse ikväll, även ska club centurion dra igång i nya lokaler, nämligen på parken och deras nya lokaler är helt underbara! Deras soffor är underbara och hela lokalen är skitsnygg!

Music filled my mug with Vaseline

Jag har spenderat kvällen med att klippa mitt går, eller jag har väl rakat bort det mest. Jag har även varit hurtig och gått ner till statoil för att köpa cola och lite cigg och betala med 1kronor. Fast nu när jag tittar på bilden så ser det ju inte så bra ut hmm, ja men jag tar och fixar det imorgon.

I found music and he found me I gave him some tambourine

Hurra det är lördag !

Boys of melody

Boys of melody
Death of a tune

AWOO


And the pale thin girl behind the checkout

Dagens plan : Lyssna på Robyn, rensa bland mina bloggar och msn. Äta lite fågel sen kanske dricka lite mer kaffe och ta en cigg eller två, jag tror även att jag kan få mig en liten sup.

Phantasmagoria

skönt att det händer något iaf.

Titta en katt !


Talk over gin in teacups

Efter en rätt så misslyckad dag på jobbet så är jag iaf hemma och sitter och klipper mina små tånaglar. Jag älskar att klippa naglarna dom blir så fina och ojämna när man är klar,det bara skriker lycka över dom nu.
Jag kan ju alltid nämna att jag fick kramp i min fot när jag tog den sista bilden. Tänk vad jag gör för er.

what the hell is a disco stick ?

Men jag har ölat idag, jag vill öla imorgon med men tror icke att jag har råd med det, dock ska jag jobba.. Men som tur är så ska jag spara dom pengarna till nytt busskort åh va roligt man kan ha för 760kr.

But in the cold sober light she's not nearly so pretty

Suck.. varför är jag äns där ?

The gaps between Fat Kelly's Teeth, Distract my eyes from her body.

Nu har jag duschat och gjort mat och jag har även ätit maten, så nu ska jag in till den ganska stora staden Göteborg och träffa småflickor. Det kan bli trevligt. Jag funderar på att dricka lite gin eller kaffe, ack alla dessa beslut.

I'm tired of boys who fight with girls and stain their sheets

Det finns få saker som jag hatar lika mycket som Facebookchatten, jag hatar inte folket utan bara själva chatten, kan man inte stänga av den ? Jag tror inte att det finns någon som kan tycka att den är bra, den är ju bara seg och full av fel. Jävla skit

Don't flake out on me, Oh you promised you'd write before Easter, And now you damn well know that it's Autumn

Nu ska jag sova, jag tänkte bara att ni var sugna på att veta det.
Natti natt.

°

En lista på saker jag inte gillar idag

  • Mitt humör
  • Internet
  • Att jag inte har chips hemma
  • Msn
  • Att jag inte har godis hemma
  • Mitt hår
  • Mina naglar
  • Mitt golv
  • Min säng
  • Att jag fryser
  • Har inga bra filmer
  • -86kr på kortet
  • Att jag inte har något fastjobb
  • Min längd
  • Min vikt
  • Min ålder
  • Mina tänder
  • Att mina cigg är så dyra
  • Dyr öl
  • Jag är själv
  • Min kamera
  • Att jag inte har något vin
  • Jag vill ha vin
  • Att inte någon har köpt vin till mig idag
  • Att jag inte har hittat några liter vin idag
  • Att jag var tvungen att skriva om ordet : några typ tre gånger
  • Jag måste ladda min tandborste
  • Jag har inte råd att åka till Paris och vara ovårdad
  • Jag har faktiskt inte råd att göra ett jävla skit

P A Q V T Y I K H A M X

Usch jag orkar inte med den här dagen har ont i hela jävla kroppen och mitt hår hatar mig och jag vill inte läsa om den jävla vulkanen längre, det står tillochmed om den på nöjesnyheterna, fast det är kanske bara jag som har missat det komiska med den ?

I want to be a lilikoi

Och folk säger att pojkar inte kan göra två saker sammtidigt. Det har jag motbevisat flera gånger !  Som idag när jag pratade med Amandarin så tog jag en bild på mig och min cola och mina popcorn !

Så här kommer min kväll i bilder.



Detta är då jag, Patrik i min halvturban som jag så fint slängde runt mig när jag sskulle ut på the balkong och telefon röka med mandarin.


Detta är vad jag dricker i kväll, cola zero med tre isbitar i.


Och detta är vad jag äter, popcorn med en hint av salt. Väldigt delikat och jag känner mig lite exklusiv.

if i get nervous i just loosen out with vicodin and beer.

Det här tycker jag är roligt.

You growl, you howl, you show your teeth You bite, it's alright

Jag kom på att jag inte har druckit något vatten på flera dagar jag tror att jag kan börja bli lite uttorkad, det kan vara därför jag har mått dåligt i flera dagar.
Men jag kan inte få nog av Jónsi skiva go, den är helt underbar speciellt låten boy lilikoi den ska vara min låt hela denna veckan.
Och omslaget är bara så snygg, jag tror att jag dör lite.

 


Didn't find what you're looking for? Try this search on google.com

Nu stad med Mimmi, det bli kanske någon öl och någon form av mat det kommer att bli trevligt, jag har bestämt att det kommer att bli en trevlig och lugn söndag. Härligt

Närmare 10 000 människor i södra Kina ska steriliseras under en kampanj

Så jävla bra.

Everybody knows the things she does to please Low cut sweaters with her skirt above her knees She's a dimestore diamond

Jag känner mig så otroligt manlig i kväll, det kan ha något med mitt väldigt vita linne att göra, jag vill ha sprit, hör ni det folket ? Ge mig sprit ! Eller okej, jag har lite sprit här hemma, men jag antar att jag sprar det till bättre dagar.

walking in memphis

Bla bla bla ja jag hade roligt ikväll, ja jag är full och jag vet att jag åkte hem tidigt. Så är vi klara nu ? Vad vill ni mer ha? Äsch ni vill ändå inte ha något, jag vet fortfarande inte vem av oss som är den största bitterfittan, men om jag skulle gissa så säger jag väl mig själv.

But you and I, we've been through that, and this is not our fate, So let us not talk falsely now, the hour is getting late.

Aj.
Timo var faktiskt helt okej, jag hade en bild i mitt huvud att han skulle vara så otroligt dålig men tydligen kan jag ha fel.  Och efter jobbet så kan ni gissa vart vi gick ? Jo till Rockbaren, så jag köpte varken skivor eller kläder, jag köpte bara öl och sprit.

Businessmen, they drink my wine, plowmen dig my earth, None of them along the line know what any of it is worth.

Jag försöker faktiskt att se skitsnygg ut. Docl tror jag att jag måste ha missat något ? Eller jag behöver nog bara öva lite mer på min pose. Imorgon då lovar jag er att det kommer att se skitbra ut !

There are many here among us who feel that life is but a joke.

Jag vet inte om ni har tänkt på det, men jag behöver köpa nya kläder. Så nu funderar jag på om det ska bli skivor eller kläder som jag ska köpa ? Åh ibland hatar jag bara att kunna välja saker. nu ska jag gå och färga min mustasch

You think you are invincible when in fact you're powerless

Folk, det är tydligen något man ska tycka om och älska mer än något på våran jord. Jag må vara en tant och säga att jag är så jävlatrött på all a. Det är just nu tre människor jag orkar med, Alex Amandarin och Terese ni är folk jag vill träffa och jag orkar träffa er också . Sen är det än stor skillnad på folk man vill träffa och folk man orkar med. Jo det är det va ni nu må tycka och tänka . Äsch nu ska jag sova.

No reason to get excited

Det är kul att Amanda jenssen kan se ut som en fett transa ibland .

There's too much confusion, I can't get no relief.



Det är så här min hund ser ut när han sover, jag lägger upp den här bilden för amandarin.

I was in love with the place in my mind, in my mind

Jag tror nog att jag kör på den här istället.
Nu ska jag ringa Alex för jag tror att jag kommer att dö om jag bara kommer att sitta hemma idag, eller jag ska ju jobba senare men det är alltid trevligt att träffa Alex.

In the city it's alright

Åh jag har ett problem, jag vet inte vad jag ska ha på mig idag, eller jag vet vad jag ska ha för byxor men det är väl också det ända jag vet, jag funderar på att köra någon vittshirt med någon gråkofta men jag kan bara inte bestämma mig! Nu har jag någon lila tröja, eller ja den har svarta ränder också så det är okej.
Förövrigt så kan det vara den värsta bilden på mig. någonsin.

Mother spilled her veils and her baby's milk When I walk past in my balaclava

Nu har jag pumpat in vin i min kropp under flera timmar, nu är det nog. Jag är trött och jag vill sova, jag känner dock att jag borde dricka upp det jag har kvar, men jag vet inte om jag klara av det? Äsch det kommer alltid en dag imorgon också.

Then I threw a bottle of drink down my throat

Helt underbart.

Shoot to kill, I dropped a pill

10 FAVORITER
Färg:
Svart
Mat: Kött

Band:Nej men den är för svår, jag har för många favoriter.
Film: rocky horror picture show, the libertine, v for vendetta, party monster 
Bok: Tärningsspelaren 
Sport: höger hand. Ibland så blir det vänster.
Årstid: vinter
Veckodag: onsdag
Glassmak: choklad
Tid på dygnet: kvällen.

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: småfull
Smak: rödvin
Kläder: inte så mycket.
Bakgrund: tyst.
Nagellack: chockrosa
Tid: 0319
Omgivning: mitt rum?
Irritationsobjekt: Facebook chatten.

6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Nej
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Amandarin Alex och Terese
Du tycker om: Pengar och vin.
Du inte gillar: Dåligt knark

2 VAL

Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Höst

1 ÖNSKAN: Jag vill ha mer pengar. Så jag kan köpa mer onödiga saker, typ som resor och dyra väskor.


T-Bone burst in with both guns blazing

Var det någon som tog 2321 tåget hem ? Jo det var jag, härligt att komma ifrån jobbet så tidigt. Synd bara att det var en vardag annars skulle jag har vandrat bort till RB och tagit några öl, men vem vet det blir kanske öl imorgon eller på fredag ? Nja det blir öl på lördag iaf nu blir det vin och en ciggis.

We would go on as though nothing was wrong


Dance, dance, dance, dance, dance to the radio

Dagens bordbild.

Pages är förvånansvärt kapabelt och för kortare texter är det riktigt trevligt att arbeta med.

Klockan är bara tre och jag känner att jag har gjort så otroligt många saker redan, eller nja kanske inte otroligt men jag har duschat och ätit frukost och är inne på min andra koppkaffe. Jag äger den här dagen.
Sen ska dom lyckliga kompisarna spela på brewhouse i kväll, jag får väl anta att dom är skitbra.

What is this ? Can we eat it ?

Men äsch
Mitt förra inlägg var ju bara vidrigt. Man skulle kunna tro att jag försökte att skryta, och man kan säga väldigt mycket om mig men jag är inte den som sitter och skryter. Ljuger må jag mycket väl göra men att skryta är bara vidrigt och jag hatar när folk gör det.

Så nu ska jag bara dricka upp mitt vidriga rödvin och ta en cigg och sen sova, jag är bara för trött. Åh ladda kameran ska jag också göra, det blir ju att jobba valkarna av sig imorgon.

I don't really come from outer space.

Åh men ge mig kött och allt annat man vill ha och dränk det i vitlökssås. Men iaf om man nu bortser från mat så hade jag en väldigt behaglig kväll på kellys. Det kändes som om jag bara satt och skrattade hela kvällen, ack det var väl längesen jag hade så roligt.

and then you cough and die

Ha !

Å andra sidan har han aldrig påstått att han är konsekvent.

Behöver jag äns säga att jag gjorde succé på banken ? Vist att det tog överdrivet långtid där inne, men det var värt det. Nu när jag har ett fungerande bankkort och allt bara funkar så jävla bra så vet jag inte vad jag nu ska klaga på ? Jag kan inte klaga på vädret, eller jo det kan jag faktiskt göra för det är för varmt ute. Men något som jag kan göra är ju att hylla mina tre liter rödvin jag har hemma.

is the guitarist and vocalist for the Icelandic

Har jag nämnt att jag har en blogg på blogspot också ? Det är nämligen så att jag är lite småsugen att byta till just blogspot, det skulle bara vara så skönt att slippa reklamen och allt sånt, eller det finns väl inte några bra ursäkter inte för att jag behöver några bra ursäkter ändå, men äsch nej nu går jag till banken

Dooo yooo ay yayayahyay!

Okej nu kan jag dö lycklig. Jag åt precis den godaste smörgåsen genomtiderna ! Det var ett tunt lager med gurka på vitt bröd sen med skivade köttbullar och jalapenos på (många) och sen lite bbq krydda.Testa eller dö.

Ooh, Caroline sits in 'er room playin' killer killer killer killer killer killer beats.

Men åh lycka ! Jag läste precis att Conan ska få en ny talk show, men det var någon underlig amerikansk kanal som heter TBS. Något säger mig att vi inte kommer att få se den i svensk tv. Fast å andra sidan så gör det inte så mycket, jag kollar ändå inte på tv.

well I'm lucky I don't have all the power in the world so I can't fuck everything

Hahaha åh men jag älskar att vara hedlig och att vara en bra medborgare, därför hade jag tänkt att köpa lite musik på iTunes store, planen var att köpa den nya Kate nash singeln men jag hoppas inte att någon faktiskt trodde att det skulle funka ? För mitt nya visa kort funkar fortfarande inte.. Gud jag älskar det bara. Men se det från den ljusa sidan jag sparade 9kr och laddade ner låten istället. Den var väldigt bra.

Pilla upp sår, lät inget läka

Att deklarera via sms måste vara en av dom bästa iderna på flera år ! Jag älskar det. Och hå åh och jag kommer att spara mina fina skattepengar till Tyskland och korv och tyska killar i oktober.  Vem orkar dricka öl i Sverige i juni när man kan göra det i Tyskland i oktober ?

Det har blivit höst och jag är trött

När man upptäcker att man har gått ner två kg så blir man väldigt glad, man blir så glad att man dricker en kanna kaffe och röker lite för mycket.
Och så kollar man på star trek och sen blir dagen lite bättre när man upptäcker att ett nytt avsnitt av family guy ! Den här dagen kan inte bli så mycket bättre.

Ge Ge Ge upp, att ge upp är vackert och tufft

Jag hade tänkt att visa mitt rum i tre bilder, ganska så enkelt.


Här har vi Hedwig och sprit, en bra kombination. Och om man nu vill anstränga sig så ligger mina brewhouse pass där också.

Kläder skor och skräp.

Ah här har vi två kaffekoppar två cigg paket, ett av dom är tomt. Plus en hand en kamera som jag inte har testat än hmm vad är det mer jo men min klocka och min skivspelare.

Del två kanske kommer imorgon, men om jag skulle gissa så skulle jag nog säga att del två aldrig kommer att komma.

Maybe he is hiding something


Kraft jag går på kraft kraft är allt jag nånsin har haft

Bion var extremt trevlig, och publiken var väldigt lätt att räkna till, det var jag och amandarin lite synd men ändå väldigt komiskt. Behöver jag äns säga att vi fick dom bästa platserna ?

So lonely so pretty

Men åh folk kanske tror att dom är bra på att fynda, men tro mig ingen är lika bra på att fynda som mig ! För idag när jag var på movieline så köpte jag den otroligt bra filmen the strangers för bara 29kr ! Det mina små barn är ett fynd. Sen såg jag och Alec också kitty jutbring på bengans, så nu känner jag att jag aldrig behöver se mer kändisar, mitt liv är ganska så komplett.

I'm addicted It's growing strong

Min lördag börjar se bra ut, riktigt bra faktiskt. Först blir det bengans med Alec och steg två på min lördag är väl fortfarande ganska så osäkert med det blir kanske bio med Amandarin. Jag ska övertala henne att se på fantastic mr fox med mig.
Men nu lyssnar jag på Glee sondtracket och borde faktiskt sova.

Don't say I'm doing fine I'm not even trying to

Idag bryter jag mitt mönster, så jag stannar hemma och dricker cola zero och äter popcorn det känns faktiskt rätt så bra.
Eller jag har ju inte bara varit hemma idag, jag var på jobbet och hängde lite och fick rätt så härliga bilder, fulla av liv och ljus och snygga poser. Det var freak kitchen som spelade om nu någon undrade det.

Lyxproblem är också problem, kemisk ångest är också ångest.

Aj eller nej aj var nog helt fel ord, men jag ligger och funderar på om jag ska äta eller spy. Jag tror att det här kommer att bli en lång dag, och igår råkade jag tydligen ta bort folk lite här och var något som jag ångrar, men något som jag inte ångrar är att jag tog bort min qx igår, det är bara en sida som man får ångest av.

oerhört barnsligt att förespråka provokation

Vin och starksprit fixar alltid ens kväll till något bra. Annars är det bara inget som har gjort den här dagen till något bra. Dock är ju mina ex pojkvänner bittrare än småfittor som har sin första mens.

take your meaningless internet argument to the private message sector and leave the comedy alone.

Skitdag skitdag det är allt vi behöver säga nu. Kommer tillbaka med en super dag imorgon för då blir det jobb och pengar och pengar betyder vin, och vin betyder en gladare Patrik.

No! That is NOT Ariel! That is a real mermaid, Ariel is a cartoon!

Igår kväll så fick jag se att Dylan moran kommer till Göteborg på måndag, och jag blev ganska så glad. Tänk er en 12 åring som hittar en porrtidnign i skogen, så glad blev jag. Men nu kommer jag på att jag icke har råd, helt enkelt för att jag ska ta och betala min Twin peaks box. Jag såg klart den igår, men det kändes som om hela serien tappade i kvalité efter man fick reda på vem som dödade Laura, men sista avsnittet var ändå bra otroligt bra. Underligt

Det handlar inte bara om analsex

Jag gillar min blogg, eller jag älskar den nog mer. För man kan bara sitta hemma och ljuga ihop en helt perfekt dag ! Som idag har jag inte gjort ettskit, bara kollat på twin peaks och ätit chokladglas jag orkade inte äns gå till banken för dom tror ju ändå inte på mig när jag säger att mitt bankkort inte funkar. Men annars så har jag haft en skitdag, mitt internet slutade att fungera jag blev väckt klockan 11 för att några idioter skulle ge oss en ny frys och jag har bränt mig på mitt finger när jag skulle fimpa min cigg och nu är jag varm och äcklig.
Oh jag glömde nästan av att dom jävla kattfittorna hade pissat i mitt rum igen.. Det är tredje gången dom har gjort det. Och nu kanske ni tänker aha han har inte städat, men jo det har han. Det är sjuktrent

är en term med flera och ibland motsatta definitioner. I allmän och historisk användning refererar

Jaha jaja en onsdag helt utan planer. Det här kan bli en väldigt ointressant dag. Men om jag får gissa så kommer jag troligtvis kolla på lite twin peaks, har haft ett ofrivilligt uppehåll från den serien och jag planerar på att ta igen det. Oh ja men banken också, jag måste ta och fixa mitt jävla bankkort också. Natti natt.

we were strangers, for way too long

Detta kommer att bli sliskigt.

Jag tänker bara låta min oändliga kärlek till mina skor flöda ikväll ! Dom må vara dom dyraste skorna jag äger, jag fyndade dom på filippa k för lite mer än 2400. Och snart har jag lagt ut mer pengar på att fixa dom än vad jag betalade för dom i början.


Det bästa med dom är väl att dom är lite för snygga och att dom må vara det skönaste par skor jag har gått i. Och nu till veckan måste jag lämna in dom igen för lagning. Det suger ganska så mycket, vet knappt vad jag ska ha på mina fötter  sålänge.



the gaps are enormous

Mina skor gick sönder igår, det är jävligt bra när man köper dyra skor och så går dom sönder hela jävla tiden. Så jag var tvungen att laga dom med tejp i morse.

Well I had to phone her friend to state my case and say

Eftersom Amanda inte kom hem till mig igår så blev jag jätteledsen, för vi är faktiskt ihop. Så jag gick ut och drack öl med mina andra vänner, vi var på rockbaren och blev behagligt berusade. Och bara sådär så åkte vi hem till Alex och efterfestade lite. Idag känner jag att min blandning av rödvin öl och starksprit inte var den bästa, så det blir till att kurera mig hemma med star trek eller twin peaks.

A legacy so far removed one day will be improved

Jag bara älskar när folk berättar små hemligheter för mig, för jag funderar alltid på vem jag ska berätta dom för, för man vill ju få en stark reaktion när man berättar folks hemlisar för andra. Eller jag vet ju inte så många bra, så jag jag ska nog ut och ragga hemligheter idag och jag ska muta folk med vin och vindruvor för det är en bra kombination , likson vin och vin

Is this your goal? Your final needs?

Helt plötsligt så blir man tydligen skitfull och funderar på att smygröka ut genom mitt fönster, fast eftersom jag är ganska sås smart så kommer jag såklart inte att smygröka . Jag kommer troligtvis att gå till statoil och köpa en cola zero, för påskmust är bara för tjockisar, ja typ mig så jag kan ju likaväl dricka det..

I put my trust in you

Halloa
Amandarin är sjuk som en fisk på land. Jag känner att den här middagen går fin fint, folket känns glada och dom äter och njuter ? Jag har iaf vinat sen klockan tre, innan det så fick jag i mig två koppar kaffe. Just nu känns det jävligtbra.

Ingen är inloggad.

äsch idag vankas det äventyr ! Det är middag med familj här hemma, och som alla vet så kan det sluta på alla möjliga sätt. Jag hoppas lite att någon kommer att bli jättearg och slänga lite porslin runt om kring sig, det skulle vara så roligt. Sen så bjöd min mamma med Amandarin, vilket är väldigt trevligt i sig men också väldigt underligt, jag hoppas bara inte att hon tror att vi är ihop ? För det skulle väl vara lite lustigt ändå.
Fast å andra sidan är det lite omöjligt för 2010 ska bli mitt singel år. Eller iaf fram till hösten, för nu är det vår och man märker att alla håller på att bli kära, man ser det över allt! Snart kommer folk att sitta i slottskogen och vara fulla vodka för första gången och suga av någon pojke i buskarna, inte för att just det är så mycket kärlek i det men det är sånt folk gör på våren/sommaren. Väldigt underligt, dock har jag aldrig sugit av någon i några buskar, jag brukar hålla mig till att göra sånt snusk ganska så öppet, fast då var jag ju full på vodka, eller var det cider kanske inte spelar någonroll.

I don't wanna be friends

Hallå jag mår inte så bra, jag mår faktiskt riktigt dåligt. Jag tror att det kan var något som jag inte åt som har gjorde att jag mår såhär dåligt, jag känner för att spy eller dricka rödvin, för jag tror att det kan hjälpa. För rödvin hjälper mot allt, förutom stavning.

D.D.T.R.D

Jag har tagit och klippt till mig ett par bögshorts, ni vet dom där riktigt korta ? Nja jag kan tänka mig att alla rynkar på näsan och tänker hur jag skulle se ut i dom små härliga sakerna så behöver ni inte vara oroliga för jag kommer aldrig ha på mig dom. Kanske hemma när jag ska hora mig ut på balkongen och röka.

har bil så jag kan ta mig till dig om du finner att jag presenterad mig på ett seriöst sätt.

Ska vi skriva något bara för sakens skull ? Njo men varför inte, har haft en väldigt spännande dag hemma hos min mormor där jag har fått vin och mat. Så man skulle väl kunna säga att jag är glad, dock sugen på att gå ut och dricka mer inte för att jag tror att det kommer att hända, men låt mig hoppas på det ffs!

DJ yourself away

Jag har en vin frukost ! Eller det må ha varit en överdrift men jag drack iaf upp mitt vin som var kvar i glaset. Och det var ju faktiskt inte så mycket, men jag kan lova att vin som är varmt inte var någon höjdare.

Men åh jag vaknade till av att jag fick ett sms av min chef och hon sa att jobbet var inställt idag pga sjukdom. Jag blev lite ledseniögat och blev sugen på choklad.

Yeah, yeah, yeah. Hold a prayer for smile; for the picture.

Det kallas bilder.

Haters call me bitch, call me faggot, call me whitey.

En väldigt trevlig kväll på Rockbaren igen. Dock gick jag därifrån med 20 kr vilket stör mig lite, jag hatar att gå ifrån krogen med pengar kvar, så nu dricker jag vin och kollar på star trek men jag antar att det inte är så förvånande. När jag var på Rockbaren idag så fick jag höra från flera olika personer att alla mina Facebook uppdateringar innehåller ordet vin, kan det verkligen stämma ? Nja nåja jag trivs med mitt vin. Tack hej

Det här ska bli min nya söndag.

Wow eftersom jag bara ska vara hemma idag så tänker jag dricka vin och lyssna på vidrig musik.Så det ska bli singer songwriter hela kvällen, låter det roligt ? Det är det inte. Men vinet är gott och jag har en chokladanka som jag funderar på att äta upp.

I am lost and I am rescuing

Igår tappade jag min gubbkeps, och det suger helt otroligt mycket för den var perfekt och jag köpte den i Budapest. Och jag orkar inte åka tillbaka bara för att köpa en ny keps, så om någon av er har några planer på att åka till Budpest så säg till mig? Men något som är bra är väl att jag inte är bakis längre.

Det är enkelt och jag gillar det.

Ikväll så träffade jag min första kärlek, min riktigt första förälske. Jag gick i sexan kanske sjuan, men jag var så hemskt kär i den här tjejen. Hon är blond och var alltid blond och helt underbar. Man skulle knappt tro att hon har blivit en dag äldre sen jag såg henne för tio årsen, jag tycker dock att det är värt att nämna att jag är ganska så full.

Jag har blivit invaderad av mormoner

Och jag trivs inte med det, och jag känner inte för att gå ut och vara trevlig jag vill inte lära känna nytt folk. Jag vill bara var här i min säng och vara dräggig och snorfull. Kanske lite sex bara för att störa, nu samlar vi kraft och gå ut och är trevlig !

My name is Tristan and I am alive

Jag ska bara lyssna på Patrick wolf idag. Jag känner mig lite lost för jag är inte helt säker när jag ska åka hem till fröken T, hon sa bara att jag kunde komma någon gång i kväll men när är det kväll ? Är det efter sex ? Iaf så ser jag ut som en gubbe idag och då passar det att bra att bara köpa en flaska vin på systemet. För det är sånt gubbar gör.

Fjortonåriga Susie, som är filmens berättarröst

Jag blir lite förvånad över reaktionerna på den nya Di leva skivan, för alla verkar vara lite förvånade över att den är dålig. Jag menar den låter faktiskt som alla hans andra skivor. Men det som gör mig mer förvånad är väl att han fortfarande har konserter, och att det faktiskt är folk på dom.

Någon dag ska jag också komma från Australien.

Nu skiter jag i det här. Imorgon blir det vin ? Och våfflor, ja jag vet våfflor igen men det är okej för vi har ingen frys. Har jag nämnt  det ? Våran frys gick sönder för en vecka sen, och vi skulle få en ny dagen efter men icke. Nu har det alltså gått en ful liten jävla vecka och jag har fortfarande inte fått en ny frys, och jag är varm.

RSS 2.0