Drottninggatan 38 - 44

Efter mycket mat, och mer film ligger vi i soffan som två döda sälar, och alec säger att min blogg suger, jag ska slå han. Men till lite bättre nyheter är väl att jag ska påarbetsintervju nästa onsdag ! woho ! jag äger på att söka jobb. Men något politiskt kanske ? jag röstade inte på moderaterna för jag gillar inte färgen blå så värst mycket.

SkrinkLaDaDoo

Jag kan säga att jag har duschat, och tagit på mig rena kläder, jag känner mig ganska så glad, men det är bara för att jag har ätit ost! Men nu ska jag borsta tänderna och se om jag inte ska ta en cigg innan jag går. kanske städa lite, det är så att mr A kommer hem till mig. Jag ska försöka att städa lite, typ ta bort öl burkar och  tepåsar.

Innan hotellet Park Avenue kom till, fanns det långt gångna planer på



Väldigt roligt.

insikter som arbetslös

Som ni alla vet så smakar det skit att äta choklad och röka, men ! nu när jag var ute och rökte och tog en bit mörk choklad så smakde det helt okej! så att röka och äta mörk choklad det är en höjdare.

Director: Marek Bruckner

Men bara för att jag har ätit korv idag, så kan jag faktiskt säga att jag inte är hungrig. Jag tänker på vad jag har gjort och det är typ inget, eller jag var med lisa, och rökt i haga och, ja eller fan.

Come it's time to pray for the weekend

Jaha nu är det kört, Mischa Barton är fri igen. Nu kan ingen gå på gatorna säkert utan att hon bara ska hoppa fram och göra något galet, som att gå ner i vikt..

Inte för att hon behöver det...

Who's this man you're talking to?

Jag må vara en pojke som är ganska så dålig på att få ihop fina menigar, och jag må vara snäppet sämre på att fylleblogga. Men den här dagen har toppat och sluttat, ganska så hårt, eller inte egentligen. Men jag svamlar bara. Tack hej  då.

Kom bara ihåg, det ska vara roligt att laga mat.

Lila är en färg mellan blått och rött

I dag när jag skulle hitta något relativit fint att ha på mig, vet ni vad jag hittar ? jag hittar nada ! inget ! allt är smutisgt, så nu tvättar patrik och har tråkigt...

Are you sure you want to live like common people




Men gud vilken fresh pudding, jag blir ju riktigt hård i byxorna...... INTE! Vad är det för fel på henne ? Fattar hon inte att hon serhelt jävla sjuk ut ? ja ja. Jag skulle väl sova för någon timma sen, men jag är så fräsig så jag kan inte sova.

Dags att surfa runt. I´ll be back.

Idag har jag inte varit så duktig, jag har bara sökt tre jobb. Men jag har bara druckit några öl så det är okej. Men jag har nästan inget batteri kvar på min data, och jag orkar inte ladda den. men ja det är så det kan gå. Men lite glada nyheter är väl att Alec kommer hem till mig på torsdag, och jag ska hem till han om några timmar. Och har man sett min pappa åker på semester imorgon. Mysigt.

Mango

Sitter på cello med gustav och alex och röker lite vattenpipa. Så nu leker väl livet igen, men tro mig det är inte det ända jag har gjort, jag var med Amanda och Alec också. Vilket alltid är lika trevligt, så om jag nu bara träffade Terese så skulle jag ha träffat mina bästa vänner.

So go I know you would not stay It wasn't true, but anyway

Jag hade en konstig dröm i natt, det var så här att jag skulle gå hem till min bror i kba så öppnar jag portdörren och där inne ligger en jättestor panter och en liten tant, och jag bara säger till dom att gå, och det gör dom, men sen så lyckas dom smyga in igen men jag tar ut dom igen. Och när jag väl kommer in, så är det en stor råttfarm och en råtta biter i min skjorta, sen så vaknar jag för att min pappa spelar öis låtar...

Ray of light



Känner att jag måste få lite mer kontrol, ska nog ta en cigg, Jag har sökt 4 jobb idag jag hatar det, men jag älskar mina cigg.

seputen i

Mig ler och mår bra, efter en helg utan någon form av alkohol känner jag mig otroligt nöjd nu när jag kommer in på mitt andra glas vin. Men såklart har jag gjort annat i dag än att dricka vin, åkte från frölunda vid tvåtiden på natten och åkte till en av mina bsta vänner alex och träffade många härliga flickor som jag inte kommer ihåg namnet på. Natten slutar borta på hisingen och det var väl en mer eller mindre lyckad kväll.

150g

I går var en lyckad dag, det var fröken olssons och cigg och te? ja men det var en höjdare heltenkelt.  För att sedan spendera några timmar i stan med Alec och Magnus, vi var borta vid kronhusbodarna och sen bort till hemköp, för att avslutas med en busstur bort till frölunda där det blev en konstig japansk film och efter det en väldigt dålig vampyr film för att avslutas med chicago, jag blir helt till mig varje gång jag ser den. Men oj nu blir det cigg, sen så ska jag se till så att lite folk vaknar.

Laura palmer

just det ja, glömde nästan det jag ska ju träffa Alec i dag, och peter.. Men innan jag träffar dom två så ska jag träffa mini siri. Men nu har jag fått min pappa att börja prata om twin peaks, väldigt roligt.



Oj ja det här skulle varit uppe i går, men skit samma.


cherry cherry boom boom

Sweet coffee finns inget bättre att starta dagen på, man blir pigg och får hälla i sig något varmt och gott. Men jag har tänkt att borsta tänderna i dag, och  göra min fin, det är ändå lördag? och det är värt att fira! och i går så putsade jag mina skor så allt kommer att vara så jävla fint till i dag. Har till och men på mig rena kläder.

let's have some fun, this beat is sick

Har du sommarjobbs frågor ? så kan facket hjälpa dig. Jag älskar twin peaks, bästa som har hänt tv sen orginal star trek. Och jag har ätit potatis idag, med korv och köttbullar, det var gott. Det kan ju vara kul att veta att jag inte har rök än, spara på den jäven.


Jag tycker att ni ska logga in på FB och kolla in mitt ego album, men helt fab bilder på en helt fab patrik.

you taste just like glitter mixed with rock and roll



Det är jag och Renée Zellweger. Vi och våra citroner.

Our hair is perfect while were all getting shit wrecked

Jag funderar på att byta namn på den jävlabloggen, för jag röker ju knappt längre, och det känns lite fail om jag ska vara helt ärlig.Men nu till något annat jag inte gillar, att söka jobb, jag har till och med sök jobb som mötesbokare ! va fan liksom, det är inte okej. Men något säger mig att jag inte kommer att få det jobbet så det är nog ganska så lugnt. Men nu har jag lust att spy på platsbanken och allt annat som har med den skiten att göra. usch säger jag bara.

V

började tydligen att skriva det här för en dag sen, jag kommer ihåg det som om det var i går, alec var och kissade och jag tänkte powerblogga lite, men när han var tillbaka så hade jag skrivit  att jag var i torslanda . så nu så ska jag väl göra klart det hela, eller klart och klart

Bang bang, we're beautiful and dirty rich

Jag må säga så här, att jag är lite besat av Lady gaga, fast jag har sagt att hon är skitdålig så måste jag väl få ändra mig? För jag älskar henne! Hon är ju bara för underbar.

Men vad nu som hände med bilderna kanske någon undrar ? Ja men dom kommmer nog inte, kanske om några dagar eller så, men jag tvekar på det. Men jag har haft en underbar dag! Först så var jag med Alec (det finns ju lite bilder på hans blogg.) och ja vi såg på solen och allt sånt, vilket var väldigt trevligt, sen så träffade jag amanda över några öl, och lite mat, det var inte allt för dåligt. Och nu sitter jag här, helt själv och dricker vin, livet är ändå fint.

timmarna

Oj men jag är ute i torslanda, med Alec. Vi kom på en sak, varje gång vi träffas så regnar det, eller nu när jag tänker på det så var det väl sol första gången vi träffades, men jag kan ha fel. Vi väntar just nu på att solen ska gå upp, vi för vi ska gå upp på ett fint berg och titta på den. men nu så ska jag kissa, jag lägger upp lite bilder sen.

nice

Bastard

Hehe oj jag gillar det, inte det första man skulle tro om fröken B direkt.



Nu undrar jag bara om om körden den i stockholm också..

damdamdam

En sån dag! otroligt roligt, eller va nej inte direkt jag känner att det var en helt vanlig dag, jag har saknat alec och ska på något sätt träffa han snart. Ja eller någon dag, nu blir det film! hehe ja film.

kul

Det här är kul!



Nu..




för något år sen.

epic fail

Sitter på caffe ritazza, eller det är inte fail, bara lite underligt. Det är typ andra gången jag är här, och det är en ett sånt typiskt central cafe, med andra ord så spelar dom abba och ölen är dyr. men jag har ju med mig min mobil och data och folk så det är lugnt.

We are what we're supposed to be

Är det bara jag som stör mig på när folk skriver ha det grymt. Asså dom avslutar med det ordet, hur man kan göra det? Ska man ha det grymt dåligt ? grymt bra? eller är man bara grym ? jag antar att det är en tolkningsfråga. Men faktiskt det är sjukt störande.

We are the Cartoon Heroes

I dag älskar jag Aqua, kan inte få nog av Cartoon Heroes . Men



do you want to see my view of paris?

I dag har jag fått två saker, en trevlig räkning från telia på några kronor, och ett brev ! Jag älskar brev! Och det blir ju inte sämre att brevet kom från Alec när han var i Paris. Snart kaffe sen en cigg, sen ska jag fixa mitt hår. Sen är jag klar, och det blir pingviner i dag, jag är glad för det.


Suicide Motel

God natt. Det var allt.

the international professionals

Jag och Alec ska skaffa oss en myrslok om tre år, jag vill att den ska heta Bengt men inte han.  Men fram till att vi skaffar våran myrslok ska vi sno ett lamm och lära oss Ryska.



Jag vill att den ska heta Bengt Floyd, vi jobbar fortfarande på namnet.

men,2

så kan det väl vara bara så att myndigheter suger bara lite allmänt, men vad vet jag. Eller nej vi orkar inte bry oss, jag bryr mig jätte mycket jag vill bara skita i allt ha! ikväll är det emo kväll, nej det är det inte.. långt ifrån. Jag vill bara ha något fint här, som typ något dyrt, för som alla vet är allt som kostar mycket fin, det är ju logiskt. jag är bara lite trött.




oj

men

Jaha men nu är det väl bara så att jag inte kan bli full i kväll, för mitt vin är slut och jag orkar inte gå till AF imorgon, men vad gör man inte, jag har bara inte någon lust, jag har bara inte lust att gå till jävla fitt af, så jävla tråkigt jag vill spy, eller jag ska inte äns till af imorgon jag ska till sof, jag har inte fixat allt, jag suger på att gå till myndigheter, fast jag suger ju ganska så ofta.

Watch videos & listen free to

Sitter ute och dricker vin och lyssnar på en ganska så dålig låt, eller faktiskt jätte dålig. Jag vill fly, men jag sitter snällt kvar och andas lugnt, och dricker mer vin, jag vill ta en till cigg men kommer inte att göra det, inte mer eller kanske en till eller två

Don't stop for anyone We're plastic but we still have fun

Jag råknade vakna vid två, har nog inte gjort det innan. men jag hade tur för rufus wainwright var på tv,  ja nu ska jag flytta ut pappas pc, den är ju skitstor och väger jätte mycket. Inte coolt jag är trött och röksugen.



The things we left unsaid, Are only taking space up in our heads.

I dag har jag varit på äventyr, Jag var i Torslanda. Hemma hos Mr A, och jag försökte att få en bra bild med min gryma mobilkamera men det gick kanske inte så bra, men vad spelar det för roll? Och så kollade vi på orlando med underbara Tilda swinton, och den var faktiskt mycket bättre en vad jag fick för mig att den skulle vara.


Men sen på vägen hem så råkade jag springa in i åsa och oscar som var på väg hem, lustigt. Men det var en plåga att åka vänta på bussen, fick vänta i över en timma, så jag önskade att jag inte lämnade Torslanda..



men nu blir det He-Man!

band of horses






Häst.

Charles

Folk säger att man är ung och dum, men jag är bara röksugen just nu. Och idag ska jag göra en utflykt till Torslanda, tydligen ska det bo en massa folk där. Men mer kaffe och mer cigg



Någon dag.

Colonial Marines

Varje gång jag går ut och röker, okej inte varje gång men ofta. Så brukar jag ta på mig lite bättre kläder och stå och posa, det är bara en hobby jag har. Tänkte att ni hade lust att veta.

Suput

Den här dagen har Patrik (det är jag) spenderat med underbara människor, med andra ord Aleksander, vi chillade vi operan och vid en park och jag åt mat, som vanligt. Och vi gick även förbi en ny butik, men det var ingen där så jag kunde inte gå in.



Här har vi ju faktiskt Mr A, det är lite av en debut. Hur man än ser det så var det en otroligt härlig start på dagen.




Men inte för att resten av dagen var helt dålig, men nej men den var typiskt Patrik med andra ord öl/cider och en massa cigg, nästan för mycket. Men tro det eller ej så träffade jag faktiskt väldigt mycket trevligt folk, och en som frågade mig om stiltips !? WTF men jaja.






samtidigt som jag njuter av den underbara

Gud det var ett tag sen jag var vaken så här tidigt, men jag känner mig pigg. Salem Al Fakir är det nya jag måste lyssna på, han är bara för mysig jag vill bara ha han i min soffa. Ja där skulle han trivas för han skulle få äta mycket ost, det gillar han nog.



Fråga mig inte varför jag börjar med den andra skivan, men den känns bara så mycket bättre. Men nu så ska jag hoppa in i duschen och sen åka buss in till stan för att träffa Mr A.

aldrig komma på tanken att prata på motsvarande sätt

Okej, jag blir galen det här är inte okej allt i det här jävla huset bara piper och stör mig. Jag kan inte hitta några jobb att söka, jag har inte fixat alla papper som jag måste fixa, jag gillar mig själv just nu.


Men imorgon blir det slottskogen och att titta på sälar och sånt. jag tror att det kommer bli en höjdare.

se så glad jag kan se ut=)


Vamlingabo

Dom här senaste dagarna har varit underbara. Men jag börjar med idag, Vaknade hos Alex men Alex var inte där, så jag åkte in till stan, där jag träffade Amanda sen så bjöd hon mig på lunch och en glass, och vi satt och pratade en massa skit, så som det ska vara.Men hon skulle jobb så jag var tvungen att hitta på något annat så jag träffade en gammal vän, som bjöd på kaffe. Men efter som jag är rädd för larm så åkte jag hem till Terese och kollade på high fidelity, jag försökte också lösa ett korsord men det gick väl sådär bra. Men nu sitter jag hemma och dricker te. Men nu till gårdagen, så träffade jag alec och vi gick och köpte film, blev en jävla massa film, eller okej fyra filmer men ändå. Sen så kommer alex vi går och köper vin och drar till sophia och klipper alex hår. sen så drar vi ut och blir lite berusade. Med andra ord två väldigt trevliga dagar =)

Valp

Patrik tvingar mig att gästblogga och jag vet inte riktigt vad jag skall skriva. Jag kan inte skriva på hans iPhone, mina fingrar är för stora. D:

sir you're doing too much coke

Oj inatt så kunde jag inte sova, inte alls. Så jag gick ut och tog med min kamera för att se om jag kunde hitta något roligt att ta kort på, men nja jag hittade två hästar som jag blev bästis med bff <3  fast om jag ska vara helt ärlig så sa dom inte så värst mycket så jag gick därifrån och gick hem och la mig.  Men nu sitter jag här med mitt rosa modem från tre och funderar på vad jag ska göra, kanske borsta tänderna ?

Because I like beavers. Beeeeeeaaver

Den här dagen har inte riktigt blivit så som jag hade tänkt mig, fast det är inte mycket som blir som jag har tänkt mig. Skulle in till stan för att träffa mr A, men min hund fick för sig att inte ha en stabil mage så det blir en hemma dag, idag igen. Men  det ger mig lite mer tid till att söka jobb och sammla på mig kalorier. Så just nu hoppas vi att imorgon blir lite bättre. Men idag kommer Discovery att spelas här hemma.


And to be fair, they do it bloody well.

Något som går varmt hos mig nu är the rumble strips nya skiva, den är underbar och dom är underbara. Det är nästan så att ni alla måste köpa den när den nu kommer ut i butikerna om några dagar. Men tro mig, den kommer att vara svår att hitta och troligtvis ganska så dyr, Men ack det är värt det! Jag lovar att ni kommer att älska det. Och om ni inte gör det så är det inte mitt problem riktigt.





chokladsås

Okej, idag har jag legat i min säng, gjort lite mat till min bror och varit ute med hunden. Men nu ska jag slå på stort ! Jag ska göra kaffe, ja jag vet denna underbara dryck.

I've held dreams of Boston all of my life

Jag har vampire weekend i huvudet och dom vill inte åka hem, det blir lätt mysigare när dom sover över.





Vampire Weekend


Love is not a victory march

Efter en helt underbar kväll igår som började hos fröken T, eller vi åkte och köpte en kamera, sen blev det nästan raka väggen hem och börja fixa med maten, vi hade plockmat ! en mycket bra idé, kanske inte just min idé.


men efter mat och vin så var det att dra in till den jätte stora stan. Fröken T gick åt ett håll och jag satt kvar på bussen till Lisa, där blev det mer vin, och sen så drog vi bort till L'Assassino,  sen blev det orgia en väldigt kort stund. Men kvällens höjdpunkt var väl när vi var ute vid röda sten och tog en öl, så börjar det ösa ner regn, ganska så mysigt och en bra kväll.



Så avslutar vi med en bröst bild. Fast jag vet inte hur lyckad den blev, tack mobilkamera.

buddha on the second floor

Imorgon är det den 12 juli och det betyder att det bara är två månader tills jag fyller år. Och det är ju trevligt. Men jag väntar på något, kan inte sätta fingret på det bara men ha. Ja allt jag har att säga är att jag ska dricka kaffe nu. Det är så roligt som det låter.

bob hund

Jag är nyklippt, helt just nu! Dricker lite vin hos fröken T. vi ska ta och göra en god sallad med getost i, och så blir det såklart lite film också. och imorgon kommer  A hem till göteborg.

Tutto a te mi guida

I kväll ska jag övertala Terese att se marie antoinette med mig. Men det är ju bara för att Aleksander ska till Versailles. Som jag saknar Frankrike ändå, vill åka tillbaka så snart som möjligt. Men ! Idag då jävlar, idag ska jag nog ta och klippa mig, eller jag ska väl inte klippa mig utan Terese, och det behövs tro mig, det börjar bli galet långt och väldigt ojämt. Men det var allt. bajs.



Gud vad jag blev chockad när jag vaknade.

Ja okej en sån super fylla blev det icke, men kvällen är långt ifrån slut. Snart väntar två flaskor vin och en eller två filmer vi får väl se var kvällen tar mig.

Och nu tänker alla, gud tänk om jag också hade manson på väggen.Men det har ni inte!

You're losing a saviour and saint

Jag blev just nu (eller kanske för någon timme sen) utkastad från där jag bor. Så om någon har ett rum över så skulle det vara härligt. Just nu känner jag inte för att göra köttbullar just nu känner jag bara för att bli så otroligt full att det är okej att bli utslängd av sin bro, så full vill jag bli. Någon som bjuder ? men först cigg.

I'm losing my favourite game You're losing your mind again

Jag känner just nu att jag måste göra något. min hund är lat, jag är lat. Fast han sover det gör ju ändå inte jag så vi kan säga att han är latar. 4 dagar kvar till måndag helgen kommer ack så fort och jag vet inte vad jag ska göra. kanske söka lite jobb.. ja det låter bra söka jobb.

Last time we talked Mr Smith you reduced me to

Okej, det här är inte bra. INTE BRA säger jag. Man skulle nog kunna säga att det är dåligt. Jag blir inte trött längre, det börjar bli lite jobbigt men jaja vad gör man inte för att sova? nja inget. men ee cigg ja cigg

So I cry, and I pray, and I beg

Om jag någonsin skulle ha en roll i en film så tror jag nog att jag skulle få spela någon galen killer eller så. Se bara på den här sköna bilden


















Jag ser ju bara galen ut, galet snygg det vill säga.

Nu ska vi träffa betty för middag

Känner inte att jag har något bra att skriva så vi hoppar över det. Känner dock för en härlig kopp med kaffe och en cigg på det. Men usch så oinspirerad jag känner mig. Tack och hej.

Rumble

Okej lite att göra, eller mycket att göra. I går var en konstig dag, dock en bra dag. Men idag står vi inför nya prövningar typ som att hinna duscha och se fin ut innan klockan tre, kommer att bli svårt. Och fira min pappa träffa folk ha tid att röka och dricka kaffe . fast kaffe har jag redan klarat av så nu är det allt annat kvar bara.

Men ändå, förlåt att jag är super dålig på att blogg, men jag har bara inte haft tid. plus om någon har lite film över till an kamera säg gärna till för då skulle patrik bli en glad pojk =)


well they say that I am doing my duty to the world

Usch det blev visst lite sent igår, så nu är jag bajs trött. verkligen jätte trött och jag måste gå till af, inte så roligt. Men vad gör man inte för att göra martina glad ? eller så, men oj jag har väl lite ont om tid hmm kanske måste ta på mig något och gå ut med hund fan. hmm ja sen blir det nog att ringa någon ha !

you're a lonely alcoholic with a tendency to wine

Nu den här veckan ser väl ut att bli lika rolig som en utekväll med tre maskar, med andra ord inte så överdrivet rolig. Men oj ser vi fram imot nästa vecka ? Patrik säger ja, kanske bio, men något som är säkert är det det blir film. Det är lite underligt, ja det är det allt. Ska man ta ut allt i förskott ? och bara hoppas på det bästa ?




Hej och välkommen till Posten.

Kom hem nu. usch.

i have got lack of blood in my body, my heart is beating harder and harder

Jag känner att jag har bloggat jätte dåligt idag, jag är dålig, men det är lugnt för jag tar igen det senare ikväll och imorgon, men vad finns det att säga förutom att jag har tråkigt ? inte så mycket mer. jo jag dricker kaffe, det är gott

fail


It stands to reason that this model was produced

Men folk läser ju! gud va roligt,  på tal om mitt vin så dricker jag just nu scacco. och det är en höjdare

i was just about to say that that i love you

Gott folk, gör nu inte för mycket av det jag skriver, för alla blir lite gladare om man lever som mig, inte för att jag menar att alla som inte lever som mig har ett tråkigt men jag älskar att dricka mitt vin och att inte har så mycket att göra, jag bara älskar att heta Patrik Olsson. ha det bra nu

Amy bjöd in till förkrök





Detta är sommar.
Jag gillar det.
Jag måste klippa mig.


Underbar bild.

Praktica super TL2

 oj jag glömde ju den här bilden, min nya leksak, dock vet jag inte om den funkar eller inte. Men jag hittade den i en låda när vi städade.



Så det ända jag måste göra nu är att lära mig den, sen så ska jag ta massa bilder men den och vara cool, fast jag har en känsla av att jag kommer att hålla på med den i en vecka och sen bli arg.

hey jude

Bara för att jag har en fin hund och inte har något att blogga om



We don't do, we just are!

Det finns folk som säger att dom kan multitaska men ingen kan gör det som mig, jag dricker vin i duschen det är fan multitasking!  Om åtta minuter så dra jag till tåget och jag kan inte bestämma vilka skor jag ska ha ! Panik ! men jag kommer att lösa det, en helt vanlig förfest hos patrik, springa och välja kläder med ett glas vin i handen. Där har ni livet.

I enjoyed it more that the album it came with.

En härlig dag må jag säga och den ska bli härliga för nu så ska jag ta på mig mina bästa gå ut med hunden skor och göra just det, sen ska jag ta en dusch och dra till rockbaren ! nu jävlar på tal om det så måste jag börja dricka lite vin nu.ha det smurfigt

My name is Dug. I have just met you, and I love you.

Jag känner mig ganska så duktig för just nu har jag fyllt i dom sista papprerna och det gick ovanligt enkelt för att vara mydighets papper, säger inte att det var helt enkelt det fanns såklart en och annan klurig skit fråga men som tur är så är jag ganska så bra på kluriga frågor.


Men nu till något helt annat hur kunde jag missa att mika har kommit med ny musik ? det är ju galet helt galet och den är bra! och så ha det kommit ner en ny skiva med vampire weekend fast såklart än så länge bara på itunes store i usa... och så kommer rumble stripes med nytt den 14, det ser ut att bli en bra månad.

Edgar Hoover’s FBI and its top agent

Jag har nog ätit något dåligt, jag mår liksom väldigt dåligt tro kan det ha varit pastan ? tro kan det ha varit en morot? eller kan det bara ha varit tre veckor gamalt vin ? eller tro en tomat ? jag gissar på stress över en massa papper, visst jag åt dom väl inte, men det spelar ingen större rol. Jag är sugen på att sova i hundra år men sen så har jag aldrig gillat att sova överdrivet länge. Hoppas bara att jag inte spyr upp min pasta och att morgon dagen blir bättre. Men ack så roligt.

You're right, Jackie, the Fonz could beat up Bruce Lee.

Nice det här går ju bra!

Men aj

Det här går inte bra, inte äns lite bra det går åt helvete. hatar att söka jobb hatar att hitta papper som är bajs viktiga så här sent och hatar att inte hitta papper som är viktigare.  men som tur är kommer alex och dricker vin med mig sen. aj oj fan mitt cv suger lite bajs.  jag vill ha jobb, vill inte sitta på ett möte imorgon. det kommer nog att gå ganska så dåligt måste hitta lite papper måste göra så mycket. just nu vill jag hoppa ner från min balkon. men jag skulle nog bara bryta en arm. fitta





Papper och mer papper.

OJ OJ

Jag tror inte att jag hinner med. Känner mig lite lätt strässad och har inte lust attt göra något. Känner för att sitta hemma hela dagen och drick för mycket kaffe. Men sen så lockar ju delsjön med  bland annat sissel mm. Panik! jaja. jag har ju inte äns duchat i dag, ja men först ska jag söka lite jobb med mitt nya fina CV.

Oh What A Lovely Tour

Oj men vad hände med denna dagen ? jag känner mig otroligt duktig, jag har gjort så mycket jag har köpt film! och träffat den bildsköna Aleksander. Plus träffat amanda i typ fem minuter. sen drog det av till rockbaren för att fira alex som fyllde år. mycket trevligt. dock är jag sugen på en cigg nu



Maria och jag världens vackraste par

Just nu ligger jag på topp! och jag känner att den här dagen kommer att bli fin fin. men det är nog bara för att jag har tre liter vin och tusen kr i handen. nu jävlar ska det supas bort ångest och problem.

I didn't do it for you, I did it for me.

Jag är trött, lite arg men mest trött, jag kunde inte somna i natt, det var inte så roligt må jag säga. och nu måste jag äta någon form av frukost annars kommer jag att döda Martina. Men nej det kommer jag inte men jag kommer att vara otrevlig och det vill vi ju inte. Men! idag så fyller ju alex år vilket är en höjdare så jag tror väl att vi kommer att fira den pojekn på något sätt lite senare. men nu måste jag äta min gröt

aaa! jävla skit !

Det är bara inte sant! jag är så arg så jag skulle kunna slänga min älskade 17 000 kr mac åt helvete ! När jag spelar lite red alert 3 så börjar alla hata mig! alla går hårt som fan på mig och ja vad jag än gjorde så kom dom där och sprängde skiten ur mig! så fort jag byggde en ny bas, så hittade dom den med en gång och sprängde skiten, men sen så kom jag på att det vara bara att stänga av skiten och så vipps så van jag...



Men som tur är så kan jag puta med mina läppar på tok för mycket och se ut som ett mongo


























Och mina byxor som jag fick av Lisa är smutsiga, som jag. men jag gillar det. Ska ha på mig dom till AF imorgon så jag har den rätta stilen.

I asked for no interruption.

I dag så gjorde jag något radikalt ! eller nja om man nu får kalla det så, men jag åkte till havet och grillade korv, eller min bror grillade och korv och jag gick runt och tittade på en massa olika saker, och när man kommer tillbaka så hittar man 9 kolkorvar. Jag kan ju säga det ganska så milt att jag inte kommer låta min bror grilla mer korv. Men annars så har det väl typ hänt lika mycket som det häder i en kyrka på en söndag, inte speciellt mycket.



Jag känner att jag skulle kuna ha stannat där hela kvällen, om jag bara hade med mig lite vin. Men jag antar att kolkorvar duger minst lika bra.

You are one of life's understudies!

Håller på att fixa och trixa med med min kameraförsäkring efter som jag måste ha en ny, men det är väldigt krångligt det här med företag och försäkringar, dom är väl inte så glad om dom måste ge en lite snäll pojke i kungsbacka en ny kamera. men det är jag ju faktiskt värd.


Så här fin var min förra kamera. Men jag hoppas på en bättre nu.

I have, I hope, many reputations.

Jag såg just det roligaste när jag var ute och rökte ser jag två ganska så bastanta ''gangster'' killar, den ena har en stor hund, och den andra går med en lite jävla Chihuahua. Eller det var kanske bara jag som tyckte att det var roligt.

For what's in my mind is far more interesting than what's outside my mind.

A panik! klockan är över ett och jag ligger kvar i min säng, det är inte okej. Okej planer för dagen ? hmm e jag har inga planer för min härliga dag, så det blir nog att lägga sig i solen och läsa lite tror jag mja ja där har vi min plan.



Min bok. En höjdare faktiskt, jag tror att alla kommer att gilla den.

I don't mean to upset people, but I must speak my mind.

Snart är vinet slut och jag känner mig lite fylle kär, det är härligt och jag gillar det. Jag blir kär i en ny person varje dag, det är kanske inte en höjdare men jag gillar det eller just nu gillar jag det

keep boosing keep losing

Käner mig ganska så glad här ute på min balkong, lite så här härligt berusad och men en cigg i munen gör bara livet så mycket roligare och skönare och ur min data så kommer det lite manson, kan det bli bättre ? nej det kan det inte gott folk jag lever balkongen just nu, och alla kan bara pussa min röv.

RSS 2.0