Oh, it's that dog. Don't feed it, he'll just follow you around.

Oj oj snart får jag lite sällskap, så nu är det på tiden att jag slänger in maten i ugnen och hoppas att det kommer att smaka bra, eller såklart att det kommer att smaka bra! Det är ju ändå jag som har gjort det... Hunden är ganska så lugn, det glädjer mig vilket betyder att jag kanske kan åka in till stan senare i kväll. Vi får väl se vad som händer.


This is all yours. You're the owner of this world.

Nyår är lite som jul, fast mycket bättre. Man går till systemet och köper bubble och vin och fixar till något gott att äta, man ringer vänner och önskar dom det bästa. Men nu kommer grejen med nyår det är inte lika mycket stress och man tänker inte på alla barn, det är okej att vara full och rammla fram genom gatorna. jag gillar det.

Så nu när man är klar med maten och det är ganska så rent i huset så är det bara att börja dricka.

Gott nytt år på er, bli fulla och ha kul. Det ska jag göra iaf.


Så hoppas vi att jag blir av med några rynkor till nästa år.

Roligt ! ha

Jag tänkte lämna er med lite humor..


roligt


väldigt roligt


också roligt.
Natti natt

There's one in all of us

En väldigt trevlig blogg jag följer har dom bästa smaltipsen ! kolla bara in kinky twinkys blogg. Men annars så lyssnar jag sönder soundtracket till Were the wild things are, och filmen var helt underbar ! Jag måste nog säga att det var bland dom bästa jag har sett i år nu tycker jag nästan att alla ska ta och se den, nu på en gång !


I could use a story

Allt blev just nu lite mer jobbigt, tack så mycket *****. Jag tror nog att jag måste gå och ringa Amandarin just snart, kanske imorgon. För jag får inte skriva om ''den'' som har förstört mina små planer för imorgon... Men jag tror nog att en del kan gissa vem det är.

Now you are king and you will be a truly great king.

Jag var så sjukt sugen på våfflor och blir helt galen när jag inte kan hitta någon härlig färdig blandad våffel paket. Som tur är, så är jag extremt händig så jag slängde ihop en egen smet. Bara så där, inga konstigheter.. jag har även upptäckt att det har kommit smuts i min tavla !Det är ingen som vill hjälpa mig att ta bort det?


Jag ser lite sne ut

Inglorious bastards

Jag gjorde så att jag kollade på inglorious bastards idag, eller ja vid tre typ började jag kolla på den. Och den var faktiskt mycket bättre än vad jag trode att den skulle vara, blev lite förvånad och idag väntar where the wild things are.. Kommer att bli en härlig kväll med popcorn och allt. Dock är jag fortfarande osäker på imorgon, vad händer blir det Jonas och Anna ? aa jag blir galen på mig själv!



I wasn't feeling too clever

Det känns som om varje lite bög i södra skåne har slängt upp trailern på satc2 på sin blogg, så varför inte jag?


Oh what became of the likely lads?

Det är fan inte okej! Mitt tåg var 25 minuter sent, helt galet här hade man tänkt att komma hem i bra tid och dricka lite mer kaffe men icke! Jag ska dräpa någon på västtrafik så är det bara. Men jag fick lite choklad när jag kom hem så det var nästan helt okej.

Nu funderar jag bara på om det blir kaffe eller te kanske lite vin bara för att jag är så fin.

Jag funderar också vart jag ska sätta min bokhylla, börjar få ont om väggar..

Ha ja

Titta va roligt. Sitter på fröken och pratar om mjölk och Viktors långaben, väldigt intresant.

See I forgive you in a song

Jag har varit otroligt duktig idag, nästan lite obehagligt duktig. Jag har städat och satt upp en massa tavlor, eller jag har mer pekat var dom ska vara, men det blev fint. Sen så köpte jag lite sprit och öl ee och nu väntar jag på att ta det härliga tåget in till den härliga stan och träffa härligt folk, tror att jag ska ringa fröken T också, det kan bli mysigt.



Se där ja, en mörk bild blev det också


Well is it cruel or kind not to speak my mind

Ah nu kommer den på min blogg också, varför då? Ja det undrar jag med men klockan är faktiskt kvart i fem, och jag vill inte sova..


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: ja, jag öppnade aldrig min chokladkalender.
2. Höll du några av dina nyårslöften?: nej för fan.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: en stund
4. Dog någon som stod dig nära?: nej, inte vad jag kan komma på.
5. Vilka platser besökte du?: göteborg varberg stockholm eeeh
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Pengar
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: asså 09 var ett jävla skit år
.
8. Vad var din största framgång 2009?: 2009 var ett nederlag.
9. Största misstaget?: att jag inte hittade mer pengar på gatan
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: nja inte direkt
11. Bästa köpet: min hjort ring ? men den fick jag ju..
12. Vad spenderade du mest pengar på?: cigg
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: mitt jobb som inte är helt
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: jag är så dålig på att komma ihåg när låtar kom ut, så nej.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: ja detta året var ju ingen höjdare, så vi drar till med gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer?: knarkat ?
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: knarkat ?
18. Hur tillbringar du julen?: på rockbaren med Alex

19. Blev du kär i år?: inte direkt

20. Favoritprogram på TV?: family guy, andy richter controls the universe, popular
21. Bästa boken du läste i år?: är inte klar med någon.
22. Största musikaliska upptäckten?: gaga
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: pengar

25. Något du önskade dig men inte fick?: pengar
26. Vad gjorde du på din födelsedag?: tror att jag var på rockbaren ?
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: om jag skulle haft mer pengar
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: åh men nej det kan jag inte
29. Vad fick dig att må bra?: öl vin cigg

30. Vilken kändis var du mest sugen på?: jag önskar att jag var känd, då skulle det vara mig själv
31. Vem saknade du?: inte vem. utan vad, pengar
32. De bästa nya människorna du träffade?: äsch Jonas och Anna kanske, jag är så dålig på sånt här.

That boy's no different today

om ni nu inte har något bättre för er. Så kan ni ju alltid läsa lite Pete

Oh, I was carried away.

Att hitta en bra rubrik är inte så jävla lätt.

Usch jag känner mig som en stor bulle, jag ligger i min säng och orkar inte resa mig upp, kom hem för ett tag sen från lite äventyr i storastaden göteborg, vilket alltid är minst sagt trevligt. Det blev öl och kaffe på mitt andra hem, och sen mer öl på kings head med viktor och efter all öl så blev det en lite promenad från andra långgatan till centralstationen.

För första gången någonsin släpps nu den kompletta Twin Peaks-boxen med hela serien samlad på 10 skivor.

Idag är jag gul, funderar dock på att byta tshirt till någon röd svart grej istället. Men idag har vi röjt i våran lägenhet, slängt en massa skit, det var så otroligt skönt så nu är det lite mer plats till mig att dansa på, för jag gör det typ hela tiden, varje dag. Det är så jag håller min kropp i form.....

Natti natt




Åh men nu blir det nog min härliga säng så jag kan få lite skönhetssömn.


Lady's the Pharaoh, Charles is the Nile

Jag hade en lugn och skön söndag, tills min hysteriska mamma och min bror kom hem. Skrikandes och heltgalna. Just nu vill jag bara fly här ifrån och inte komma tillbaka på några år. Vet inte äns varför jag stannar kvar. jag kanske borde gå och kolla tvätt tider.

Chinatown between the sound of the night

Idag har jag gjort två saker ätit mat, och försökt att komma på något att göra. Men sen så kom jag på att man inte kan göra något utan pengar, så det blev till att sitta hemma. Var sugen på att åka in till stan och dricka öl med Viktor men jag blev seg. Så jag upptäckte Florence valentin istället. Det är det här bandet jag ska lyssna på i några dagar och sen glömma av dom.


I need some hot stuff baby, TONIGHT!

Åh ja men sitter hos Amandarin och dricker öl vin och något mer som smakar som mer. Vi har planer på att gå ut vi är något osäkra på vart det bir men något säger mig att det kommer att bli bra, och öl det kommer att bli öl och jag är sugen som fan ! Kanske tar och ringer en pojk eller två, vi får se vad som händer helt enkelt. Puss



There's no closet to come out of. Never liked it, never will.

Vad är det med bögar? Jag var på en väldigt trevlig fest ikväll, men efter ett tag så fick jag höra att en av killarna på festen som jag känner sen tidigar var ganska så arg på mig, för enligt han så hade jag inte hälsat på han. Men det lustig var väl att han var den andra personen jag hälsade på när jag kom. Väldigt lustigt, men sen efter ett tag så tappade jag lusten och drog hem. Synd att en kväll som började så bra slutade helt åt helvete, jävla skitväder.

I've held dreams of Boston all of my life

Röksugen, trött på folket och jag vill bara här ifrån, inte till mitt andra hem och dricka kaffe. Jag måste bara ta med mig alla alexs påsar också. Nu ångrar jag att jag sa ja till att fira jul imorgon med min andra del av familjen. jag tror nog att jag håller på att dö.

Interest in girls as I discovered myself

Jag gillar tv400, just för att dom visar Lost in translation en av mina favorit filmer ! Just nu är jag bara bakis, ligger i soffan och orkar inte göra något, funderar dock lite lätt på att slänga ihop lite köttbullar. Men rockbaren var underbar i går, fast jag gick ganska så tidigt, men i dag är det fest igen trevligt.

You found a sweater on the ocean floor.

Okej jag kom på vad jag skulle skriva tidigare ! Det var så att jag fick den bästa presenten av fröken T ! Jag fick i a line of beauty, en serie jag har letat efter i år och dar. Litet bögit men det är okej antar jag . Nu är jag nog allt lite full men snart blir det RB!



Man ser inga finnar vi ser bara lite fulla ut.

Is a cage, is a cage!

Aha ! sitter och väntar på att vi ska dra in till stan och lämna lite saker hemma hos alex, sen blir det rockbaren ! En väldigt fin tradition vi har. Jul firandet får vänta i några dagar och det käns väldigt skönt orkar inte med det. Men snart är det nyår och då blir det väl någon trevlig liten fest. Äsch nu glömde jag av vad jag skulle skriva så skitsamma.

kinky twinky

Viken härlig dag! Har varit med alex hela dagen vi har kollat på film fått i oss lite vin och så har han hittat en massa fina kläder! En fröjd. Nu väntar bara hela den härliga morgondagen på mig, med andra ord rockbaren ! Det är så man ska fira jul. Orkar inte med alla jobbiga släktingar som man träffar en gång om året, eller alla ultrastressade tanter. Nej i år blir det öl och vänner. Enkelt bra och helt underbart.

I’m sleeping in a submarine

Det skulle ha blivit en tatuering idag, men Anna blev sjuk. Vilket var kanske lika bra för jag var lite osäker på vilket motiv jag ska välja. Men nu sitter jag och dricker upp mina rester från min vin flaska och ger några seriösa tankar åt att äta en lussebulle.

The radio adresss What a mess!

Men jaha ska bli tatuerad imorgon, men kan inte komma på vad jag vill ha ! Det är en plåga nästan. För man vet ju alltid vad man vill ha tills man ska göra det, jag tror inte att jag kommer att sova så mycket inatt om jag ska ligga och tänka på det här. Kanske en fisk, dom är ju alltid trevliga.



En ide

I’m sleeping in a battle ship

Jag gör som mina ideal gör och dricker colazero. Bara för att burken är såjävla tuff. Men jag tror att jag ska ta och njuta av en härlig klubba nu och sen gå till sängs, inte för att jag kommer sova, men man kan ju alltid testa.

including gifts for his ex-wife Dita Von Teese.

Försöker att hitta någon form av julstämning, men det känns svårt och oinspirerat. Men jag tror att jag ska ge det ett till försök idag hemma hos min mamma, med en stor eld och korv jag hoppas att det kommer att bjudas på vin, eller iaf lite sprit. Om jag har tur detvillsäga.

Dear God, would you send me a child?

Gissa vem som inte var hos tandläkaren i dag? Jo jag, för jag var tydligen magsjuk. Så istället gjorde jag och Amandarin stan osäker, hon köpte en massa julklappar och jag följde typ med och drack kaffe.

Men jag måste bara säga att weekday har fått in så otroligt snygga saker, jag vill bara ha 3miljoner kr så jag kan köpa allt där inne ! Jag blir så otroligt sugen på att ha ett jobb så jag bara kan gå lös där inne.




Men det här en en fittbulle som Terese gjorde igår. Den har mens.

I juni bestämde jag mig för att ta reda på hur det var att ha

En underbar dag har varit hemma hos terese och bakat lussekatter och fått i mig vin. Mycket trevligt folk och mina katter blev en höjdare, fick med mig två påsar med mig hem också.

Men det är underbart att det har börjat snöa ! Äntligen en vitjul. Har saknat det väldigt mycket. Ska tydligen till tandläkaren imorgon, men jag varken orkar eller har lust.

Tog en bild på alla bullar men jag känner mig trött så ni får se den imorgon.

norrköping

Ha! Igår var ganska så rolig ändå, var på rumpanbar eller dom heter något annat nu för tiden, och tog några öl och sen börjar jag hänga med någon från skåne och jag vet inte riktigt varför. Han betalar för typ hela kvällen inträde massa öl, ganska härligt men nu ska vi komma till det konstiga i min historia.


Jag vaknade upp i min källare och min väska ligger typ 5 meter ifrån mig och nycklarna ligger utan för min dörr. Och idag är jag omännskligt bakis, och nu ska jag kolla så jag har kvar allt.

Men nej jag vill inte mer

Vem som nu säger så suger utelivet i Kungsbacka, men vad var väntat egentligen ? Inte mycket mer än helt sugigt. Men jag ölar upp mina pengar och det är jag jävligt bra på ! Super och lever i kungsbacka, eller iaf super. Puss

You make me think that i could fly if i try

Nya dagar och nya fyllor, fast dom börja ju likna den fyllan som var dagen innan. Nu är det iaf ner till KBA som gäller, ska fira en födelsedag för Eric och ska lämna en bok, nu hoppas jag bara att någon vill släppa in mig för jag är lite småfull och ganska så knullad, inte bokstavligt talat.

 

Den såg bättre ut när jag tog den, men jag har inte tid att ta en massa nya bilder. Puss


Denying them romance

Dagen har varit väldigt bra må jag säga det har blivit öl och mat och vänner som jag kan säga är bland mina bästa. Bland dagens köp fanns som sagt öl på kingshead kaffe på mitt andra hem och två flaskor vin från systemet. Men man brukar väl spara det bästa till sist ? Ja eller jag brukar göra det iaf, dagens bästa var utan tvekan en vampire weekend LP.

Senare i kväll väntar väntas det besök av V  som ska hjälpa mig att tömma vinflaskor. Men jag undrar bara hur mycket av vinet som kommer att vara kvar tills han kommer..




rödvinsläppar is the shit


Åh men jag är glad

Where The Action Is 2009 är över, och kvar är de glada minnena. Och kläderna är torra igen.

Ren fin och ny borstade tänder. Och det måste vara något form av rekord på hur tidigt jag gick upp idag, för jag vaknade redan vid 11, men det är ju bara för att jag ska träffa V inne i stan om en timma lite drygt och jag är helt klar med allt! Så nu hoppas jag bara på att få höra många fina historier om England och allt sånt.

This is a battle song

Jag är något så otroligt trött! Så snart ska jag ta och sova bort några timmar, men först har jag tänk att prata lite om min dag. Jag har jobbat. Och det var väldigt roligt idag det blev lite action det var något band från sydamerika som spelade, och publiken var inte dom lugnaste. Okej många var jättesnälla och luktade gott, men det var en del som bara var förjävliga och bråkade om tider och lite sånt, och när konserten var slut så skulle två väldigt stora killar börja slås med några tjej, och tydligen hade dom här killarna någon pistol (inte helt 100 på om dom hade det eller inte) och allt blev väldigt galet där ett tag.



Sen kom det mat och då blev alla lite gladare

  1. 11 big mac
  2. 11 cocacola
  3. 11 pommes
  4. 1 påse med pommes
  5. 2 sallad


Mat

Den här fick vi på köpet. Nice. Jag måste väl inte säga att det var väldigt många som åt?

kyckling kyckling kyckling kyckling kyckling noodle

Jag känenr mig otroligt duktig, har nästan gjort allt på listan, nu ska jag bara jobba och åka hem. Men nu har jag mat planer på en bit kyckling och nudlar, tror att det kommer att bli en höjdare, ska nog försöka göra det ganska så starkt. Det här kan ha varit det onödigaste inlägget jag har gjort på länge ! Grattis alla som har läst. Ha roligt roligt



I´m gonna use you and abuse you

Jag har en lista med saker som jag ska göra idag.

  1. Duscha, ganska så viktigt.
  2. Äta frukost. Inte lika viktigt som den första men ändå.
  3. Fixa mig lite kaffe och ta en cigg, det här är väldigt viktigt.
  4. Köpa nytt busskort
  5. Träffa siri
  6. ringa alex, kanske ta en kaffe eller så
  7. jobba
  8. åka hem, eller inte vi får väl se.
Jag kommer nog att ta en cigg innan jag duschar, eller jag hoppas det iaf.

andy richter conan o'brien

Såg precis det roligaste avsnittet av andy richter med just andy richter. Och alla vet väl vad Andy gjorde innan han hade en egen serie ? Jo han var med i conan o'brien show, ibörjan där. Men nu var conan med i andys serie, och det hela var väldigt roligt, väldigt roligt. ha!


 

 


Nu är det jul igen

När jag var på väg till statoil så upptäckte jag att det var is på hela vägen ! Det är inte okej, här behöver jag köpa cigg mitt i natten och så är jag på håller jag på att ramla hela tiden, inte roligt.

så jag köpte lite godis för att jämna ut, och nu väntar lite red alert tre på mig. Nice.

there is a fish in my closet

Jag har en fisk i min kyl !


Han verkar redan trivas med sin nya flickvän. Och ja, det är sant.

Åmen jag säger att det är en skandal ! Mitt favorit program har slutat att gå på tv4! Jag tror att jag måste dräpa någon som jobbar på fyran, skiter i vem det är med å det är inte okej, vad ska jag nu se på kvart i tre ? Hu? Nej det här gjorde inte min väldigt tråkiga kväll mycket bättre.

Men jag antar att jag får försöka göra den lite bättre med en till morot eller så, kanske två.




Men hurra för att mr V kommer hem på torsdag, och redan på fredag så blir det kaffe.



Draft: Dec. 14, 2009



Jag hatar att vakna vid tre, men vi har en fisk i kylen så det är lugnt. Måste ta och fixa till mig lite för idag är det lite kalas varning på gång, så frukost får jag vänta med till jag får i mig lite tårta och kaffe, men å vad jag ska jag ha på mig. Hmm det blir nog en hint av svart och lite svart, ska nog blanda in ett litet Star wars skärp i det hela, det kommer att bli fab.

[V enters Evey's field of vision as she walks into the Shadow Gallery, directly from the prison] Hello, Evey.



Jag bara älskar den nya D&G reklamen, den är bara helt fabulous!


Är en kryddig sås/röra som görs framförallt av paprika.

En dag som i går var jag på en julmarknad med mor, mormor och bengt, sen så blev det en mega middag hemma hos bengts dotter. Och jag som var öl sugen så kommer mimmi och räddar mitt öl sug! Så det blev en öl på kings head sen så drog vi vidare och festade nästan helt gratis. Och jag fick träffa mimmis pv ajvar, han var en trevlig kille och han bor tydligen granne med alex.



Vinnarlåten var härlig. Den fastnade!

Stress ! Jag hatar att stressa på morgonen, ska tydligen träffa min mormor vid halv två, nu är klockan 1245, så jag måste typ gå om en 15 minuter. Men nu väntar lite lamm sen fixa tänderna ha! jag har en plan ! Jag gillar det.



dodscool

Jag må äta hallonbåtar, jag tror att dom ska vara röda men mina är typ rosa, vet inte varför. Och hur kommer det sig att att är godare att äta på kvällen ? Till och med avslagen julmust är ju gott, jag har lite lamm kött här hemma som jag funderar att ha till frukost, liksom det är nice.



Gillette Takes A Break From Tiger

Ha! fan vilken dag, jag har bara slappat hela dagen, gick upp vid typ fem och tog en cigg och sen har jag typ inte gjort något. Eller jag har ju kollat på star wars episode 2. Det var liksom trevligt.

December will be magic again

Men va, jag hade en konstig dröm inatt, jag drömde att killarna på mitt andra hem hade hittat ett extra litet rum dör jag kunde sitta och röka i. Typ ett helt nytt rym med en säng en toa och ett litet fönster, det var en bra dröm jag gillar det sånt.

Men oj jag känner mig lite stressad, måste duscha raka mig, klipa i en tshirt så den ska passa till en tröja, och sen måste jag till systemet och lämna mina små öl hemma hos Lisa sen så dra till Rockbaren för att fira en lite flicka som fyller år.

Något säger mig att detta kommer att bli en bra kväll. Ja just det ja, jag ska ju hem till Lisa sen också efter någon timma på RB.



inte roligt

Men va fan är det här, jag kollar på tv4 och just nu skulle popular börja men icke! istället visar dom Andy Richter, va fan är det för jävlaskit! Ja nu behöver jag inte vara vaken längre, är bara att drick upp min drink och sen sova som en lite fisk, för fiskar måste väl sova också ? Eller hur gör dom det? Dom borde väl sjunka om dom sover, jaja.

När du hyr bil på statoil ingår allt utom drivmedel i priset.

Jag kunde inte riktigt vänta tills imorgon så jag tog på mig min bästa hjortring och drog till statoil och köpte mig en coca cola zero, och så hade jag såklart lite sprit här hemma. Tror att jag skrev om det för ett tag sen va? jaja skitsamma så nu hoppas jag bara att jag kommer att vakan i tid för imorgon.

Well, hello!

Jag önskar att jag levde på 50talet, alla bara levde, stora bilar stort hus alla röker inne och dricker som svin. Om man får problem så bråkar man lite dricker lite mer skriker, sen på morgonen är allt bra igen. Alla var hedliga till och med skurkarna eller iaf enligt filmerna.

Hoppas nu bara att imorgon blir bättre, ja men imorgon kommer att bli bättre ska ju till systemet. Det blir alltid bra efter det.



dd


du kan hitta några andra inlägg - eller titta in igen imorgon

Oj vaknade nu, eller folk har ringt och väckt mig hela dagen. Det bästa är när dom ringer från tre, han som ringde från just tre låter snygg jag funderar på att ragga lite lätt på han nästa gång han ringer.


Men på tal om mitt förra inlägg så må jag säga att ni är fruktansvärda på att kommentera! Ni kan ju iaf säga hey fin bild. Men icke. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fundera på att raka mig eller inte.

Låt kreativiteten bubbla och ge liv åt din affärsidé.

Oj men den har dagen eller kanske ska säga kvällen har gått bra, inga problem på jobbet. Bra bilder på konserten, tåget var i tid. Bara en massa småsaker som har gjort den här kvällen ganska så bra, inte helt överdrivet bra men definitivt inte dålig.


Doro pesch

Menade du: smuggelsprit från feta poliser som inte tar emot pengar som betalning

Jag gillar den nya reklamen dom har här på blogg.se '' en schyst vuxen bryr sig. tack för att du inte köper ut.''. Nej jag håller med, låt era barn springa och köpa smuggelsprit från feta polaker som inte tar emot pengar som betalning. Ja det låter som en bra plan, ni bryr er verkligen då.

och sedan somna bumms. Det är mina planer.

I dag är det Doro Pesch som gäller. Hoppas på bra bilder, dock tror jag att det kommer att gå finfint, jag känner mig ovanligt pepp på att jobba ska bli roligt att träffa lite mer folk hoppas bara att jag kommer därifrån så jag hinner med mitt sista tåg hem, men det ska nog inte bli några direkta problem.


Har gjort mig ren och jag luktar gott så den här dagen kan bara bli bra.

Gaaaga

Jag fick just reda på att johannaN kommer att öppna en butik i göteborg, med andra ord så kommer min plånbok att hata mig mer än vad den redan gör, eller vänta nu jag har ju ingen plånbok för någon liten fitta tog den. Tack fitta.



Av någon anlednign så har jag lyssnat på absolute musicals hela kvällen, vet inte varför. Jag har även rensat lite på msn och tvättat lite saker.

My mistakes were made for you



mustaschen är tillbaka. Men som ni ser så har den fått en vän, nämligen dubbelhakan.

Om emotionell intelligens och känslomässig mognad i arbete, jobb, arbetsliv, ämbete, anställning, tjänst och befattning.

Imorgon har jag tänkt att ha panik, heladagen. jag ska jobba och har tänkt mig att åka in lite tidigare och lämna in några hundra bilder. Hoppas att jag får beröm, känner att jag vill ha det. Jag måste ha det. Känner mig oduglig lite småfet och tråkig, okej jag har varit jättetråkig dom senaste dagarna men det kommer att bli bättre till helgen, ja helgen ! Helg ffs!

Watchmen, banbrytande och hyllad superhjälteserie av

Oj men dagen har varit underhållande jag har diskat tagit fram mat från frysen och rensat min garderob ! Nu står mitt vin och bara väntar på mig.

Dagen film tror jag blir watchmen.  EE det var var något mer jag skulle skriva men glömde av det, jaja skitsamma



i hereby baptize you, Megan and George

Det bästa med att vara vaken på kvällen är att man har tid med allt! för det är inget som har öppet så man kan inte direkt göra något, väldigt behagligt. Så typ alltid innan jag,eller oftast när jag ligger i sängen så brukar jag slö läsa lite olika bloggar jag inte orkar göra när jag går upp.

Men om jag inte ska ta och avsluta den här kvällen med lite vin och en cigg på min balkong, jo men det låter som en fin plan

me too, cuz shes an awesome pianist!!! :D PERFECT PERFECT PERFECT ♥ :D

Jag kanske har varit lite dålig på det här med att uppdatera på senaste men det har inte hänt så mycket bara, liksom vad har jag gjort i dag ? Varit i stan och läst träffat alex och ja det var allt. Sen har jag känt mig helt slut, liksom trött och inte direkt pepp på att sätta mig vid datan och ljuga ihop hur bra min dag har varit.


Nej nu blir det en morot och lite red alert 3,det jag kommer att lyssna på är nog lady gaga.

Jag var på promenad med Charlie i häromdagen

Mitt andra hem, vad ska jag säga det har blivit så popis på senaste alltid så mycket folk. Men det är ju trevligt att det går bra för dom. Jag var där i några timmar i dag och fick i mig mer kaffe än jag brukar, det kan ju inte vara bra i det långa loppet. Jag gissar på att jag har fått mitt första magsår innan jag fyller 25. Nu känner jag mig typ bara sliten trött och inte direkt sugen på något. Jag hittade en flaska sprit och en flaska vin, sånt gör mig alltid lika glad.

Samson came to my bed Told me that my hair was red

Dagen som jag har längtat efter är äntligen här, och jag tror att mina vänner har längtat efter denna dagen också för nu ska dom äntligen sluta höra mig prata om hur blöta mina små fötter är. Mina skor är klara och jag ska åka in till stan och hämta dom nu på en gång eller iaf om 4 minuter ska jag åka in.

Eftersom alla är jätte upptagna med saker så får jag helt enkelt åka in själv, men efter skorna så ska jag dra in till mitt andra hem och dricka lite kaffe och läsa lite bok, det kommer att gå bra.



Present av fröken T

430

Ha! okej men vi fortsätter med att rekommendera fanboys till alla som gillar nördar. Jag gillar nördar. Men imorgon funderar jag på att leva lite nyttigt för det kan man väl inte rikigt säga att jag har gjort i dag, choklad och chips +godis, hej jag kommer att bli supermegafet om jag inte gör något åt det hela.


Å men imorgon ska jag ta och hämta mina skor! Äntligen är det slut med kalla och blöta fötter !

Are you kidding? I'm William Shatner; I can score anything.

I dag har jag inte gjort något, inte det minsta och det bästa av allt är att jag inte har försökt att göra något, har bara ätit morötter. Eller jo jag har gjort en sak, jag har kollat på film det blev burn after reading, en av pittans roligaste filmer. Och nu är det fanboys eller om en timma eller så.




Atagligen blir det mer morötter, kanske orkar jag göra popcorn. Men jag hoppas att det bli chips, jag älskar mina dillchips.

Jag vet inte om jag har nån tid över, men är det nån som har ett SUPERTIPS så delge gärna!

Hemma,bakis och jag är jävligt sugen på att dra ut i dag med. Men om jag nu går ut i kväll så ska jag nog avsluta min kväll hemma hos någon jag känner, det låter som en bra plan. Men på tal om igår så hade jag otroligt roligt, jag och Amandarin och Natta som förövrigt ser betydliget bättre ut än vad jag trode att hon skulle göra.Vi började kvällen med att ta en öl på mitt andra hem, det var helt sjukt mycket folk där, vi fick inte plats, så vi drog vidare till kings head och ölade, träffat lite mer folk som jag inte kommer ihåg vad dom heter.

Men allt gick bara så bra igår. Med andra ord en fin fin utekväll.

Men usch mitt huvud gillar inte mig, och jag gillar inte det häller. Så

Men wtf!

Det står mellan fågel eller gris, jag har en plan. Eller som saningen ska fram så har jag inga matplaner alls, men jag funderar på lite fågel. Nu är jag helt bakisfri så jag har börjat dricka mer vin och Amandarin köper fisk, jag är också sugen på en fisk, dock inte att ha i en skål utan att äta. Jag säger bara mer till mig.

[her dog, Mops, is taken away] Mops!

Här kommer lite bilder som jag lovade förut,






How pretty Madame Royale is today.

Hur kommer det sig att varje gång jag är på sticky fingers så spyr jag alltid som en liten skitunge ? Det är bara en sån naturlig sak för mig. Men allt gick fint igår, videon gick bra och jag har inte haft så roligt på flera månader helt galet roligt, men bilder och sånt kommer sen. Nu är jag bakis och dom leker med en hund i rumet jänte, varför gör dom det?

Devil

Jag vet inte om jag och alex hinner till en spelning till sticky fingers, men videon går bra. Vi är ganska så fulla och jag gissar på att vi stannar och dricker mer öl! Men oj ja bi hörs sen

I love your hair. What's going on there? Léonard: Everything!

Min bror städar som en galning ! Helt seriöst, han gör allt i dag, jag undrar bara om han kommer att diska också? nja jag tvekar på det. Jag åt ingen kaka, men dock så tog jag en lite negerboll(alla som säger kokosboll är lite pinsamma). usch jag tror inte att det händer så mycket idag,eller videon ska börja först vid nio tiden, så det blir att vänta.. Jag hatar att vänta.

Up 38% in popularity this week.

Ja det ser ju inte ut att bli jul på liseberg idag iaf. Så det blir att hitta på något annat,typ vara med i en devilicious musikvideo ? Nja varför inte.

Och innan det så ser det väl ut att bli mitt andra hem, men om jag ska vara helt ärlig så är det lite osäkert.

Jag har så här roligt just nu.

His ears were cold. He's not with us.

Idag har börjat ganska så dåligt, med att jag sover till 1507, med andra ord så kan jag inte hämta ut mina skor från skomakaren på hela helgen. Fast han ringde upp sen och sa ju att han skulle åka förbi Kungsbacka sen, men jag kände att jag inte riktigt skulle ha råd att betala ett åka till kungsbacka tilllägg på mina skor. Men då längtar vi tills måndag, å härliga måndag


Och jag kan inte välja vilka kläder jag ska ha, plus att vi får besök idag av någon som inte riktigt gillar mig.

I don't know what you're talking about, but it sounds illegal.

 

Tycker att det är ganska så konstigt att den här videon kommer ut först nu, den är ju gansak så gammal om man säger så. Och det är synd att en sån bra låt fick en sån dålig video. Synd synd synd

 

O btw så är inte Miss li med på top 15 längre. Skönt där


I understand what you're saying, and your comments are valuable, but I'm gonna ignore your advice.

Eftersom jag inte är överdrivet nöjd med mina egna händer, och det är lite onödigt att dölja fina ringa i tråkiga lådor så jag fick en ganska så bra ide för en timme sen kanske. Jag var på kappahl för något år sen och där hittade jag en hand, en skyltdockshand och såklart så tog jag den. Men jag har inte haft någon större användning av den, tills i dag ! för jag har nämligen satt min ring på den! Helt genialiskt!



Ganska så bra, helt nöjd.

So I don't break your nose when I kick it.

Jag har ett mål! jag ska ta och peta bort Miss li från min topp 15 artist lista på lastfm. Vet inte rikigt varför jag vill göra det, men jag har ju inte lyssnat på henne på flera månader nu och då är det liksom okej, som att ta bort folk man inte pratar med på msn typ, ni fattar va? ja men gött.

Så nu ska jag jag lyssna på Pete doherty och Patrick wolf i några dagar. Det måste fixa det hela.



Sorry för den superdåliga bilden, men ni ser va? Ja men såklart ni gör.

killer cat

Jag har aldrig gillat katter, och nu tror jag att jag vet varför, för jag tittar på Arkiv x nu och det är ett gäng med mördarkatter med. Och jag kollade väldigt mycket på Arkiv x när jag var lite, så det har nog bara satt ett fint litet spår i mitt huvud. Men jag tror ändå att jag har rätt, katter är onda.


Why'd you take your shoes off?

Men oj besöksrekord ! Hur jag nu ska fira ? Nja det blir nog en öl och en cigg på min balkong, och imorgon bjuder jag på kakor. Kul ? Oja det kommer att bli jätteroligt. Och vem ska jag nu bjuda på kakor ? nja det blir nog mig själv jag kommer att bjuda på en kaka, varför bara mig? Nja Det är fint att ge sig själv presenter.

Excuse me? Am I being flirted with by a psychotic rat?



Jag har julpyntat Hedwig!
Äntligen hemma, och allt är upp packat, nu ska jag ta mig en öl och bara ta det lugnt.

Candyman

Å men på väg hem från fryspåse land. Det ända i klädväg jag har köpt är strumpor. Ändå köpte jag för 2033, eller det kan ha blivit något mer. Jag är super hungrig, men jag äter mycket godis för att kompensera lite.

Honey, I am seven fox years old.

Okej nu åker jag till landet av fryspåsar ! Dock är jag bara ute efter lite film och hudgrejer. Ha det fint Kungsbacka, vi ses vid nio tiden, eller något sånt.

Jag hoppas att min skiva ska hjälpa mig igenom denna trip. Önska mig lycka till!

[Mr Fox calls out to a wolf in a snowy forest in French]



Här är den! Min nya älskare

[the boys are breaking into Mrs. Bean's kitchen]

Det är som julafton här hemma ! Eller iaf för mig! Jag har fått min ring, jag ska bara hämta mitt legg som kom i dag, så två små presenter på samma dag, det blir nog att jag måste gå till systemet också, kanske ska köpa en öl eller tv.

Men jag fattar inte hur jag har lycktas missa Bob dylan i alla dessa år, det är lite konstigt för han är så bra! om jag hittar någon Bob skiva i dag så blir det nog att köpa den, men nu dricka upp mitt kaffe sen polisen ! Lycka !'


A TITANIUM Express card?



Här har vi dom! Alla bloggar som jag följer, inte för att jag tror att ni direkt bryr er om vilka jävla bloggar jag följer. Men någon kanske hittar något ni gilar. Jag brukar kolla dom i ordning, förutom nu på kvällen, då är det bara dom smala bloggarna jag följer.

Såklart är det mer bloggar jag följer, men som jag inte har orkat lägga till. Ganska så enkelt.

Nåt kul om skvallerkärringen Pontus Kåmark? Vad ska han göra nu?

Hur kommer det sig att istället för att sova ligger jag i min säng och lyssnar på Bob dylan ? Jag hoppas verkligen att min ring kommer imorgon! Vill inte vänta längre.

Men jag funderar lite på hur man ska klä sig imorgon, är det äns någon ide att ta på sig något snyggt ? Om man ändå ska till Ullis ? Nja eller jag kommer nog att köra något fancy. Det kommer att gå bra, ja bra.

You know, you really are... fantastic.

Imorgon kommer jag att tvinga alla att lyssna på min skiva! Eller alla som är i våran bil, och visst är blir man lite sugen på att se vilka låtar som är på min skiva ? nja jo men jag har en ide!




Oj okej man ser ju inte så bra, men jag hoppas att ni har bra syn.

[about the pirates' three-legged dog, who is whining]

Å men detta kaoset, jag vet inte om jag ska älska det eller hata det. Men nu måste jag börja fixa en bra blandskiva tills imorgon, för jag kommer inte att åka ner till ullared utan att ha bra musik, den måste bli perfekt. Och om det är något som jag är bra på så är det just blandskivor!


Men nu ska jag se klart på lost in translation och äta upp mina popcorn

[camera zooms in on Steve's face - his eyes are dilated ridiculously large]

å men jag såg precis på district 9, och den var så bra! Kan rekommendera att att sen den, man tycker ju ändå lite synd om dom små liven.


Och så är det ju en fin poster.

[Written text of what Steve is shouting rolls onto the screen as he speaks]

Hur kan du Håkan steen säga att Julian Casablancas nya skiva är en av höstens bästa popskivor ?! Den är seg och suger! Han suger. Håkan steen suger, hoppas att du får kicken från aftonbladet.Jag undrar bara hur dåliga dom andra låtarna var. Fast han har ju snygga skor.

[Steve bursts to the surface from an underwater dive, shouting hysterically]

Men jag blev helt opepp på att göra något när jag kom hem. Jag känner mig som en hög med potatis, och ser ut som det också. Men det blev en del fynd i dag med Lisa, fast jag kan ju säga att hon gjorde mer fynd än vad jag gjorde. Hon fick en fin fin päls väska och en galet snygg kläning för bara 1205kr, jag köpte mig ett par nya Ray ban och en anteckningsbok, helt underbart.

Sen drog vi hem till Lisa och jag fick lite te. Men nu är jag bara hemma och vill inte göra något. Usch.

Draft: Dec. 2, 2009

Jag måste ha sovit väldigt konstigt i natt, för när jag vaknade var mitt hår helt galet ! (jo folk med kort hår kan ha dåliga hårdagar också.) Men vädret i dag är underbart ! Så det är ju inte men än perfekt att jag ska träffa Lisa och shoppa vintage kläder !



Hahaha fan! detta skulle jag ha publicerat imorse, fan!

[translating] That's an endangered species at most. What would be the scientific purpose of killing it?

Åhå men godmorgon ! Jag är duktig och gör rent mina småtänder, min bror ska gå upp om en timma typ och jag är fortfarande vaken och inte trött. Jag hatar lite lätt att vara vaken när alla andra går upp, känns lite tragiskt på något vis.



Är jag inte snygg när jag borstar tänderna?

[a pirate quickly shoots Hennessey in the chest, knocking him backwards in his chair and down to the floor - large gunfight begins]

Jag(Patrik) var i stan med Amandarin, och vi fikade hon köpte underkläder och jag är nästan säker på att det var något mer. Jaag köpte dock en jävla massa saker, typ bara mat då, för när jag kom hem så visste jag vad som väntade, nämligen Transformers 2 ! Och O M G ! Den var så bra, det var var så bra ! En gång till så bra !


 

Han är liksom med i filmen ! coolt va ?!



[a woman asks a question about the shark Zissou is hunting]

Ha ! Otroligt men sant, det är sol ute. Och jag luktar gott, två helt otroliga saker på en och samma dag! Det är fan inte lite coolt. Jag är sugen på en pizza jag känner att det här inlägget inte går så bra, men skitsamma liksom jag  ska ju träffa amandarin i stan sen (eller kanske.)



För övrigt så var det här nr 400. Grattis till mig.

ssmurfarna

Må tro att måndag är veckans bästa dag att var hemma på ! För då kommer alla serier ut på tha internet typ som Family guy, American dad och The cleveland show mm.




Har ni hört 30 seconds to mars nya skiva ? Nja må jag våga säga att den är jättebra? Jo men det gör jag, den är jättebra! Ladda ner den för fan ! Men om ni nu sitter hemma i soffan och äter chips och tänker, men man får ju inte ladda ner ! Nja då kan ni ju vänta i några dagar och sen ta och gå ner till rocks och köpa den, härligt va? Jag ska nog inte köpa den, för jag vill få den i present ! Typ det är ju snart jul... hint.




Titta amanda en katt!

RSS 2.0