please take me away from here Cause I feel like such an insomniac

Ser på enemy at the gates och folk ringer och berättar sexhistorier för mig. Det är sånt jag gillar. Nu har jag bara vin abstinens. Och filmen är faktiskt ganska så dålig.
Men på onsdag är det lite jobb som väntar på mig, det känns otroligt bra. Jag behöver pengarna och det ska bli trevligt att träffa lite mer folk. Så nu ska jag bara komma på hur jag ska få pengar till vin innan onsdag.

We could go to the cinema Big effects and big name stars






Hurra ! Jag kan ladda upp bilder igen ! Den här bilden tog jag typ igår natt? Innan jag skulle sova, eller jag tror det var så. Men jag löste mitt problem genom att byta webbläsare. Ganska så enkelt.

hoot owl

Var på bio igår, såg på where the wild things are. Det var så roligt att flera i publiken började gråta i slutet av filmen. Men den var otroligt bra! Gör sig mycket bättre på bio än på en 13tums skärm. Men idag händer det ungefär lika mycket som igår fast utan bio, med andra ord ingenting.

Men jag har upptäckt owl city, ett jättemysigt band. Finns på spotify för er som inte orkar laddaner eller köpa.
Och tydligen är Blogg.se efterblivet, för man kan inte ladda upp bilder längre.
Eller jag kan inte göra det iaf

tips skriv inte med siffror

Hurra ! Blogg.se funkar igen va roligt.

Skär köttet i 2 cm breda strimlor. Hacka löken och skär champinjonerna i skivor.

Om nu faktiskt någon trode på det jag skrev igår, om att jag kanske skulle få en kompaktkamera. Så hoppas jag att ni fattade att det ett skämt. För jag tyckte att det var ganska så uppenbart..

The Men Who Stare at Goats

No goats. No glory.
Idag så kollade jag på The Men Who Stare at Goats, själva namnet är bättre än filmen. Ingen höjdare, eller så var det för att jag var full och trött när jag kollade på den. Jag kanske borde testa att se den imorgon igen.

Oh! Mickey was a good boy, but my God! That whole "Blame-the-movies" motive? Did you buy that for one second? The poor boy was completely out of his mind.

Jag känner mig väldigt töntig när jag ligger här och dricker mitt franska vin i min franska piketröja. Jag dricker Les funées blanches (som förövrigt är mitt favorit vitavin) i min lacoste tröja i storlek tre, som inte säger mig något men ni kanske fattar deras konstiga storlekar ? Iaf jag köpte den när jag var i Dallas med Magnus i northpark, som är helt okej mall, med en massa butiker typ som LV och lite sån skit ee och jag har helt glömt av var jag var på väg med den här historien, men det var säkert trevligt och intressant.

Någon glad och trevlig melodi

Det går rykten om att jag ska få en ny kompaktkamera imorgon.Vi får väl helt enkelt se. Tycker jag att det är lite spännande ? Nja lite kanske. Är jag fortfarande nöjd med min middag ? Hell yeah ! Ska jag röka nu ? Ja det ska jag göra, vill jag har något mer nu? Asså ja, lite mer vin skulle sitta fint. Eller kanske bara lite gratis knark. Men jag knarkar inte så jag behöver bara vinet...Faktiskt
Btw så lyssnar jag på super popig pop nu. Inga konstigheter.

Craig talks space travel, Hillary Clinton, and Larry King.

Jag har gjort en grym middag, fast om jag ska vara helt ärlig så är jag inte så förvånad. För jag är bäst på att fixa mat, helt enkelt bäst. Jag kan gå så långt att säga att bill gör bättre mat än mig. Men ingen annan. Jag har avnjutit en fin öl, nej två öl och nu är jag inne på mitt vin. Jag gillar hur jag beskriver vad jag har fått i mig idag, det är lite som en lista över vad man äter, fast jag dricker det.
Nu ska jag porrchatta lite.
Nej det ska jag inte göra. Kanske bara lite ?

Mint


they recorded this in 2000 dumbass

Han är galen, helt galen ! Jag gillar det

So what do you want to do, bonehead? Just sit around and wait to see who drops next?

Idag blir blir det bio! Hade jag tänkt att börja med, men biljetterna var slut. Men det är inte så farligt jag och Amandarin går på bio imorgon istället. Vi ska se where the wild things are, som för övrigt har fått topp betyg överallt typ. Och såklart kommer det att bli en höjdare

Sometimes i still need you

Jag borde kanske bli bättre på att uppdatera, men okej min dag i punktform
  • Vakna, inte gå upp på några timmar.
  • Prata med lisa
  • träffa lisa och Hanna för en fika i kba
  • åka hem och fixa lite mat, det blev spagetti och köttfärssås
  • chilla vid datan tills jag somnar.

Och du är himlen jag föll från idag

Är det bara jag som är besviken på det så kallade snöovädret ? Det var fan fail. Det har fan bara regnat, och jag har bara halkat.

They look perfect to me and I LOVE them! You are so talented and amazing!

Så, glöm vad ni läste här igår. Jag vara bara full och odräglig. Men rolig hade jag iaf, jag träffade Åsa i stan vi drog till Bengans för att köpa en skiva och ta en kaffe. Kaffe blev till öl och många blev det, mimmi kom efter någon timma eller så.

it's love

Åh ge mig en iPad ! Någon jag skiter i vilken gubbe det nu är som ger den till mig! Jag vill bara ha den. Men efter en kväll som jag har lyssnat på många olika historier om misslyckade förhållanden så känner jag (Patrik) att jag vill vara nykär, och det kanske låter konstigt men det finns faktiskt inget bättre än det. Fast nu är jag ju ganska så full så jag kommer att skylla på det imorgon

OBS! Du måste logga in för att kunna använda din önskelista!

Tydligen ska det vara något form av oväder ute? Någon som vet? Det ända jag har sett idag är min hund, och han har jag ju ändå sett ganska så många gånger innan oj nej nu hoppade han ner.

Hm jag tror nog att jag kommer att åka in till stan och köpa lite skivor idag? Eller jag får se om jag orkar också, det är ganska så bra att orka ja
Rubriken ska vara röd, men något gick inte som planerat.

på fyra miljarder. 77

Fan va gött det är med öl efter jobbet. Nu är det en Falcon ekologisk sen blir det en överraskning, så det ska ju bli lite spännande ! Idag var det skitband på brewhouse, och jag var arg på alla och allt! Det var lite skönt. Men nu blir det mer öl och lite coco.

Directed by Marc Webb. With Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend. An offbeat romantic comedy about a woman who doesn't believe true love ...

Ha! Den var kvar, nu när jag tänker efter så borde jag ha tagit en bild på den, på den bästa halva frukosten genom tiderna!(eller iaf idag)
Så jag antar att ni alla bara sitter där hemma och funderar på vad jag (Patrik) ska göra idag? Nja jag ska ju jobba. Inga braband, men vem bryr sig ? Inte mr positiv iaf.
Jag har mer planer också! Tro inte att jag bara jobbar och dricker öl, fast jag dricker ju mer öl än vad jag jobbar jaja. Men det blir att åka till elgiganten och byta ut ett minneskort eller jo det blir till att byta det och ta ett bättre, sen ska jag även glutta efter en kompaktkamera

Ylva Yngveson tipsar om hur du enklast kommer igång.

Jag ser att det ligger en halvkebab i kylen, är den till mig? Eller är den till min bror att ta med sig till lunch imorgon ? Vem vet, jag är sjukt sugen på den nu, men vi får helt enkelt se om den är kvar när jag vaknar imorgon. Jag hoppas att den är det mums mums, haha.

Blessed by a bitch from a bastard's seed

Dagen har börjat bra! Det är lite otroligt, jag har nämligen fått mina 1000kr av mitt gamla jobb, men nu är ju bara frågan vad jag ska göra med min nya skatt. Jag funderar på att spara dom men jag tror vi alla vet att det inte kommer att hända..

Heart Skipped A Beat

Jag har upptäckt nu dom här senaste nätterna att vid klockan 3 så kommer reklamgubben, ja asså vi här på syrengatan får ju inte våran reklam vid tre, den kanske kommer till oss runt kvart i fyra. Men huset mittimott oss får den vid 3, och nu på senaste har jag blivit lite sugen på att ta hans reklamvagn, eller bara flytta på den. Det skulle vara roligt. Ha ja humor kallas det, något jag är känd för att inte ha.

I'm with coco.

kollade på det sista Conan O'Brien avsnittet nu, och det var så fint åh jag kommer att sakna coco fram till september. Han var så rörd ett tag, och Tom hanks var där och var otroligt trevlig fast nu kanske jag ska låta er se på det själva utan att jag sitter här och skriver en massa om det jaja.

jag heter faktiskt morötter

Varför har inte systemet öppet på söndagar ? Och så tycker dom att det är okej att stänga redan vid 15 dagen innan varför ?  Om man nu ska ha stängt på söndagar så borde dom iaf ha öppet till 18 eller 19 på lördagar, men åh jag är vin sugen. Det var en fail lördag igår och det kommer nog inte att bli en bättre söndag.

schysst video. gillar låten. Hur är det i mont falcone föresten?

På dagens frukost meny är det nybakta frallor med nybryggt  kaffe och Mad men, jag tror att det här kommer att bli en bra dag plus att jag är själv hemma, det har inte hänt på år och dar .

Deep search

Ikväll har jag kollat på Fantastic mr fox, och jag var väldigt tveksam till den filmen innan. Men jag måste säga att det var en av Wes bättre filmer, jag blev helt kär i den.  Men jag kände att jag var sugen på mer wes så jag fixade lite popcorn och började kolla på life aquatic with steve zissou en av mina favorit filmer.

En kort paus, utanför statoilmacken vi köper folköl 3,5

Jag är så otroligt trött på att höra om Haiti, visst det är hemskt att så många har dött, men man har inte riktigt haft någon möjlighet att läsa om såmycket annat i tidningarna. Kan det inte hända något nytt nu ? Något roligt. Men mina planer för idag är att vara hemma och lyssna på The xx, kanske kolla på någon film.
Och det bli ett glasvin sen är det slut.

If you want to lie with me you're going to be a liar

Först blev det öl hemma hos Alex sen blev det rockbaren, och jag kan bara säga att jag har saknat det rökrummet. Men kvällen var en höjdare och jag var full och glad, Alex var glad jag var glad alla var glada och folket jag träffade var underbara, jag träffade sara som jag inte har träffat på typ ett år ?! Galet, men trevligt

black guy

Dagens outfitär polo från hm byxor från weekday  fast ingen ser ju dom ändå, men jag kan säga att dom är svarta. Allt jag har på mig är svart. Nu ska jag hem till Alex och dricka öl

Madonna (oredigerad!) (och Jesus kuk), Steven Klein

Jag står ut på min balkong och njuter av dagens första cigg och en härlig kopp med kaffe och bara njuter och sen efter en liten stund så härjag ett ganska så bekant ljud av varmaska som landar i vätska, så tittar jag ner i min kopp och ser att det ligger massa aska där ! Det förstörde hela min morgonrutin.
Men det värsta var väl att jag faktiskt funderade ganska så länge på att fortsätta att dricka mitt kaffe.
Jag vet inte om man faktiskt kan se askan, men den är där !

about to practice with a hangover. The best cure known to man!

Om nu någon är bättre än mig på att se galen ut så ska jag ge er en femma, nu om någon faktiskt utmanar mig så tycker jag nog ganska så synd om er, så du är nog värd en femma.

7942486859

Har jag nämnt att jag har den bästa bakgrundsbilden genom tiderna ?

Don't leave no trace or they'll track you down

Vinet har börjat flöda jag är röksugen, och imorgon kommer Martin hit han spelar i ett band, det är ganska så coolt att jag ska bjuda en rockstjärna på mat. Eller stjärna kanske var en överdrift. Och han är ju min brors vän, men det är ändå jag som ska bjuda på maten.

I think that you lie

Jag började dagen med att vakna, rätt så vanligt att göra det. Sen åkte jag in till stan och sa hej då till Viktor som åker tillbaka till England för att plugga i 5 månader till, men jag hade mer saker att göra i stan ! Så det blev en spårvags resa till bengans där jag köpte Vampire weekends nya skiva. Min dag har varit bra.

This Monday morning walk Right past the fabulous mess we're in

The xx var faktiskt väldigt bra, även fast nu amandarin och viktor tyckte att dom var lite löjliga, men sen är väl ingen av dom två kända för att ha bra smak ? Nja vi får väl se. Efter själva konserten drog jag till Lust och träffade Alex lycka Hanna Anna och jim ? Ja det blev en öl där och sen iväg hem till Anna för efterfest och kolla på striper zombi. Vi körde en väldigt rolig lek under filmen, varje gång man såg bröst så skulle man dricka sprit. Och man ser bröst under hela den filmen. Men nu har jag planer på att gå och lägga mig, låter det roligt ? Nja jag vet inte.

Roligt


Hur kan Estland få vara med i EU?

Eftersom en del av folket som läser min blogg är lite konstiga så har jag nu mailat suporten och frågat om man inte kan blocka ip nr, för det kan man väl göra ? Hm nja om det nu inte går så har jag ju två till bloggar. Så jo där kommer jag att fortsätta att skriva min skit. Enkelt och roligt.

Och nej min bror betalar inte allt. Jag betalar också, åh jag blir så trött på er !

Jag gillar program om apor.

Ni hittar mig på sida fyra. Det tycket jag var lite små fräsigt faktiskt. Okej nu blir det snart bara löjligt, men jag kom på plats 31 av 199,000.

pilska apor och ingen jazz!

Tänkte skriva om något som inte har med borttappade byxor att göra, låter det som en bra plan ? Men nu kommer vi till problemet det är nämligen så att det är allt jag har tänkt på idag. Även när jag stekte pannkakor och vispade grädde så var jag arg över dom. Men nu så ska vi inte tänka på det. För nu ska vi röka.

OHH jag glömde nästan ! Jag har ju börjat kolla på Mad men, och hur är den ? Ganska så seg om jag ska vara ärlig men den blir kanske bättre med tiden vi får väl se. Jag kan ju iaf hålla med om att den är ganska så charmig. Och dom röker hela tiden och det gillar jag..

Jag har även blockat lite folk på FB, inte för att jag vet om det kommer att göra någon skillnad men det var så skönt. Och jag gillar allt som är skönt, eller ja det är väl såklart jag gör det, det gör väl alla? Och sen vad som är skönt och inte skönt är väl en smakfråga men skit samma.

Smakrika soppor är temat i våra butiker just nu.

Men bra Facebook, bra gjort. Ni har koll på saker och ting ser jag.

fr

Varför ska systemet stänga vid 6 idag? Varför inte 7 som alla andra dagar ? (förutom lördag och söndag) Så nu blir det inget vin, fast jag skyller på maten, om jag inte skulle ha gjort mat skulle jag ha haft vin. Skitdag.
Mål för Tisdag
  • Gå till systemet
  • Inget mer, kanske hitta mina byxor.
Jag håller också på att ladda ner serien mad men, folk säger att den ska vara bra vi får väl se. Men jag gissar på att den kommer att vara lika dålig som resten av den här skitdagen.

We burnt to the ground, left a view to admire

Okej nu börjar jag bli ganska så arg, jag har letat efter ett par byxor som skulle tvättas hela jävla dagen men dom är borta helt skitmycket borta. Jag fattar inte var dom kan vara och så stor är inte våran lägenhet, och dom var nya ! Det är väl det som är det värsta antar jag, nej det blir nog att gå till systemet och köpa 3liter vin och dricka bort förlusten av mina nya fina svarta byxor fan jävla skit.

Från Albuquerque vid namn Zach Condon

För ovanlighetens skull så var jag ute och rökte på balkongen (inte för att jag brukar röka inne) och så tittar jag ner mot gångbanan och ser en kille som är ute och joggar med en reflexväst på sig, och helt ärligt så är det inte så jävla mörkt ut så jag tror nog att man skulle se han utan den västen. Så jag tänker bara att han vill synas lite extra mycket och säga titta på mig jag är duktig och är ute och springer med min fula reflexväst. Usch.
Jag håller på att lyssna in Beirut på min topp 15 lista på lastfm, det går faktiskt ganska så bra !

I don't know about homicide, but you've definetely got me for raising my voice in a public library.

visst är dom ganska så lika ? Blondinbellas pojkvän och Jerry O'Connell
Båda ser så där härligt galna ut. kollade på scream 2 idag och den var lika dålig som förra gången jag såg den och jag är inte så förvånad.

Virgins sold in quantity

Oj min plan har funkat bra, jag har gjort tacos och inte så mycket mer. Eller jo jag har bytt från firefox till safari för jag blev trött på att firefox var så otroligt segt och aldrig funkade så nu hoppas jag på att safari ska göra mig glad och lycklig, och så har jag gjort skapat ett konto på youtube, vet inte riktigt varför det kanske kan bli roligt..

Jesus says the darndest things.

Har nog tänkt att se på lite film, typ rambo fyra. Varför ? Nja jag har inget direkt bättre för mig. Men jag önskar ändå att gaga skulle släppa en live dvd, det skulle vara ganska så skönt. Har jag nämnt att jag har en ny popcorn maskin ? Den är ny och fin, fast jag kan väl vara ärlig och säga att den ser precis ut som den gamla.

Idag blir det nog en liten tatuering till. En fiskjävel.

Jag har en plan för idag! Jag ska inte göra något, eller kanske lite tacos får se om jag äns orkar göra det plus att min hals vill döda mig. 

Men nu väntar jag på att det nya how i met your mother ska bli klart, det är ju avsnitt hundra och jag har fått höra att det ska vara riktigt bra.

Bazinga

Har ni hört att Victoria är rasande ? Men jag har haft en rolig kväll, det hela började på diamant hunden där eric spelade och dom var betydligt bättre än vad jag trode att dom skulle vara. Det flödade billig öl till billigt folk och jag trivdes.

Men efter några timmar så var vi alla sugna på lite bögar så vi droog till Gretas där ölen var dyr och folket var tråkiga. Synd att det blev ett relativt dåligt avslut på en sån bra början på kvällen. Men äsch skitsamma.

Och nu ligger jag hemma i soffan och är trött och sjukt sugen på en cola, och funderar på om jag ska slänga upp en bild från när jag var på krogen eller när jag blundar hemma ? Båda är väldigt poetiska och djupa så ni får nog båda.

Hoppas att ni inte drunknar.



När jag ligger ner.


Efter att jag har kissat.

My God I deserve a break today.

Tänkte nog inte säga så mycket mer än att jag är nyrakad och duschad.

Och så har jag övat på att se ut som ett mongo.


You don't put a bra in a dryer! It warps!

Jaha då det blir Diamond dogs ändå så jag antar att min kväll kommer att bli något sånt här : massa öl och mer cigg, kommer att ramla hem runt 2? Men det kommer nog att bli trevligt.

Jag ska bara lyckas komma på någon form av mat också, det är inte så jävla lätt! Det är otroligt tråkigt att laga mat till sig själv något säger mig att det kommer att bli nudlar. Jag gillar nudlar.

Fuck you, I'm going to Guam!

Det är svårt att gå till systemet om man vaknar 1 min efter att dom har stängt. Det var liksom ingen bra plan där. Men ikväll är det diamond dogs, eller kanske får se vad som händer.



Walked away ladies and gentlemen, walked away!

Ah igår kväll hoppade jag över big bang, men ikväll så tog jag igen det hela med att se fyra avsnitt och jag känner på mig att säsong 1 kommer att bli en höjdare.

Plus att jag har upptäckt att min granne stryker på nätterna, väldigt underligt. Men jag har vara duktig också, jag har börjat göra situps och lite sånt där fjantigt måste bli av med dom här jävla 5 kg.



Jag har även kollat på skitmånga youtube klipp med

Craig Ferguson!


Have you accepted Jesus Christ as your personal Lord and Saviour?

 

Jag skulle bli ganska så glad om någon ser på hela, kanske lite hög ibörjan men jag tror att ni kommer att klara er fint. Jag och viktor skrattade iaf åt den här väldigt länge när vi var på mitt andra hem, roligt må jag säga.


Eyeliner and cigarettes

Åh men besöksrekord ! Och eftersom jag är en man av traditioner så firar jag med cigg och kaffe, enkelt bra och gott.



we're plastic but we still have fun

En sån härlig dag istan med Viktor vi hämtade mina skor och han åt på donken, sen blev det mitt andra hem och kaffe sen lekte vi alkis och väntade utanför kellys i 10minuter innan dom öppnade, heltklart värt det. Lite senare kom underbara Sara och tog en öl med oss. Men allt gott måste ta slut så vi gick till valand och träffade lite finnar.

Och nu sitter jag hemma och kollar på dåligfilm, med andra ord en bra fredag! Nu tänker jag lämna er med lite gaga.


Get off my lawn!

Jag kollade på gran torino ikväll och åt lite popcorn, jag gillar den filmen fast Clint spelaröver lite men det är okej. Så nu funder jag bara på vad jag ska göra resten av kvällen funderar på att ta en omgång red alert tre eller tanka lite big bang. Något säger mig att det kommer att bli red alert.


Sex Drugs & Cocoa Puffs

Bok böcker och sånt. Jag måste köpa nya och det är två jag vill ha. På plats nr ett har vi Sex Drugs & Cocoa Puffs, jag hittade den precis på den här härliga bloggen, och jag blev kär i namnet och omslaget på en gång.



Bok nr två Freak show av James st james, ni vet killen som skrev party monster. Ja iaf så har han skrivit en till bok och jag har varit sugen på att läsa den jättelänge !


Jo jag saknar honom, ska besöka honom snart dock.

Jag måste sluta gå på släktkalas och allt sånt, känner mig alltid så otroligt misslyckad efteråt alla mina kusiner bara lyckas med allt usch! Ja nu får det vara nog, längtar till fredag för då blir det en tripp till skomakaren och hämta mina skor och sen så hoppas jag att jag hinner med en öl eller två.

Meet me in chinatown for opium and tea

Jag vägde mig idag, och jag måste nog säga att jag inte var helt nöjd jag har blivit 5 kg tyngre ! Så nu väger jag 75. Jag är inte nöjd och så lyssnar jag på Abba vad händer ? Jag måste börja springa men om jag går ut nu och springer så kommer jag att vara död innan jag har gått ner dom här 5kg.

Dirty dirty balls


Oh, he was just comparing Sheldon to a feminine cleansing product one might use on a summer's eve.

Min kamera har börjat lagga, otroligt störande vet inte riktigt vad jag ska göra med den, den är ju ändå inte så gammal bara två år eller så, det är väl inte så gammalt för en kamera ? Något mer har inte hänt, ska väl inte direkt göra något kolla på big bang theory och dricka zero.


Well I would prefer that you didn't but I won't go so far as to forbid it.


Hm det är konstigt hur en hel natt bara kan försvinna, bara så där har bara lyssnat på Peter doherty och rökt det har varit fint. Men varje gång jag lyssnar på Pete så blir jag alltid lika sugen på att drick gin, fan ta england !

Tror att jag borde ta och bränna en bland skiva med Pete till min pappa, han skulle nog gilla det om han inte vet vad han lyssnar på.

Course she did. Anyway that's not what I was gonna say. When I was 10 years old, I built a hugging machine.

Nu tog jag och rensade ut mer bloggar, känns bara så skönt. Snart ska jag gå och köpa en cola zero. Ibland önskade jag att systemet hade öppet 24/7 det skulle vara skönt.


Hello, Oompa Loompas of science!

Kan det vara så att min framtid bara kommer att bli värre ? Varför kan jag inte bara få ha en bra dag, utan några problem. Jag hatar just nu Tisdagar, mer än någon annan jävla dag och så hatar jag kaffe på nya tshirts, och över hela min säng. Nej jag hatar allt just nu.

I'm not insane! My mother had me tested!

Usch säger jag bara, jag måste lära mig att prova mina kläder innan jag köper dom för ett par av mina pyxor passade inte alls! Det var inte roligt, men det var ändå väldigt konstigt för dom som jag köpte idag var 31or och dom jag har på mig nu är också 31 jag är förvirrad. Men nu har jag en väldigt bra anledning att gå ner några kg och det är ju alltid bra, men som tur var så kostade bara byxorna 100kr.

Why did you just flash freeze a banana?

Jag har haft en ganska så bra dag, jag har lämnat in mina filippa k skor för omklackning fikat med V och så har jag impulsshoppat på weekday. Så nu håller jag på att tanka lite nya avsnitt av big bang theory och fundera på vad jag ska göra för mat, det blir nog kött plus något annat.


Oh Gravity, thou art a heartless bitch

Jag har börjat med en ny diet ! Den kommer att funka skit bra, och det bästa med den är att jag har kommit på den helt själv. Den är enkel också coca cola zero och morötter och såklart kaffe, en eller två cigg kan följa med det hela också, man behöver inte träna eller man kan tänka på att träna men det räker nog med att gå till statoil för att köpa cigg och zero.

What does Guggenheim say?

Igår sa jag till katarina att jag har tagit dom bästa bilderna hittills på brewhouse, men det var nog inte riktigt sant bilderna från doro pesch var bättre. Men jag skyller på att jag var trött? Är det okej, nja kanske inte. Imorgon har jag en plan jag ska till skomakaren men jag orkade inte riktigt åka in vaknade och kände mig trött och sliten. Men imorgon ska bli bättre än idag, jag lovar mig själv det.


Because at this moment I feel our best strategy is to keep a low profile. The more preparation I can do, the stronger our case will be when we go to the administration.

Jag har blivit så sjukt sugen på herrljunga cider, åh det skulle vara så gott tror att jag ska köpa på mig lite imorgon, eller en flaska blir nog skitbra !Dock känner jag mig lika pigg som jag ser ut. Jag tror nog att jag måste sova snart men jag får jobba snart igen ! Den 20, bara 10 dagar kvar !

It's Fischer!

Efter för många öl i går kväll så lyckades jag komma hem, ganska hel. Men nu skulle jag inte skriva om att jag är bakis eller att jag ska åka och jobba om några timmar, nej för jag hittade en fint program som gör om vanliga digitalbilder till polaroid bilder



Nu ska jag fixa lite mat.

You know, you and Herman deserve each other. You're both little children.


Tell that stupid Mick he just made my list of things to do today.

Hmm tack Terese antar jag. Men fick jag shoppat något ? Nej det fick jag inte, eller jag köpte en tändare men jag räknar inte det som shopping. Men jag som hade tänkt att åka hem till T men sen så kommer hon hem till mig istället ! Väldigt bra för jag är nog för trött att åka iväg nu ändå

Sic transit gloria. Glory fades. I'm Max Fischer.

Bakis det är med dom orden jag inte vill tänka på idag, men jag är tvungen för både jag och Viktor är båda bakis och kommer från soffan ut på balkongen för att röka, men nu ska jag bara diska lite sen blir det att åka in till stan och shoppa det gör man bäst när man är bakis. Sen blir det att åka hem till fröken T för lite korv, jag tror att det här kommer att bli en bra lördag.


I don't give a shit about the barracudas, fuck it! I'm building it anyway.

Jag har köpt mitt livs första bluray film! Det blev Terminator salvation, så nu hoppas jag bara att den är bra. Köpte även Inglourious basterds och den är ju bra så det är ganska så lugnt må jag säga.
Och om nu någon undrar om jag aldrig byter lakan så kan jag säga att jag faktiskt gör det, men jag har bara många mörkblåa.

Oh, my God! I wrote a hit play!

Är det bara jag som är sugen på att köpa lite ny film idag? Jo men det blir nog så en eller kanske två filmer, fast jag behöver ju inte direkt mer film kan ju ta och slänga dom dåliga så jag får plats med allt nytt, jag tycker att det låter som en bra ide


: You're like one of those clipper ship captains. You're married to the sea.

Det här är ju ändå ganska så roligt, jag har några olika profiler på QX, och den ända som ingen skriver till är den med bild, alla har samma info om mig, och det ändå som skiljer dom åt är just en bild ganska så roligt vad ett namn kan göra, för tydligen vill inte folk ha sex med en kille längre utan nu är det bara bildlösa profiler som gäller.



Slung croco purse

Oj vilken dag ! Helt otrolig har varit med Amandarin hela dagen och shoppat hela dagen och bara köpt köpt och köpt mer saker och det har varit så skönt. Fick och mat gratis mat på fröken olsson, det är så jag gillar att leva allt ska vara gratis. Köpte en fin jacka och bälte och en väska och tshirts med andra ord har jag levt livet idag.

I didn't have a major, but my thesis was on Latin American economic policy.

Jag mår lite bättre nu när jag fick shoppa lite på iTunes store, köpa på sig lite låtar. Men det värsta som finns är ju att man aldrig kommer på vad för musik man vill ha, och när man väl kommer på vad man vill ha så finns det inte ! Sånt gör Patrik galen, galen säger jag !

Doctor Sheldon Cooper for the win


Are you fond of that moustache?

Jag har ont i magen, det är nog bara för att jag åt för mycket godis ? Typ en halv påse polly och en hel påse tutti frutti ringar. Så jag tycker faktiskt att alla ska tycka lite synd om mig. Men om vi nu ska vara glada och positiva så har jag ju iaf cigg hemma och jag kan köpa nya imorgon ! Ha åh livet är ändå underbart.


2007 01 29 - The Late Late Show Craig Ferguson

The Late Late Show Craig Ferguson


She's in love with a dead guy anyway.

Jag hatar eewoks, jag bara hatar dom. Små och håriga. Att dom äns kan besegra imperiet är ju bara löjligt och att dom inte hade mer soldater där nere är också väldigt konstigt. Sen att eewoksen fick ner en AT-ST med ett rep är löjligt. Löjligt  säger jag !

Rebellerna skulle inte vinna ! Det är som att Danmark skulle vinna över usa. Jag blir så arg!


I understand you're a neurosurgeon.

Jag känner att jag inte är på topp, det känns som om jag är röksugen hela tiden, fast jag röker det hela är väldigt konstigt, jag vet knappt vad jag ska göra. Dock funderar jag på att röka lite. Men för att prata om något annat en cigg och bröd, så har jag faktiskt 80kr på mitt kort så jag funderar på att dra ut och festa....



Jag har fått en finne vid min mun, jag hatar den och jag ska döda den hårt, jag ska döda den väldigt hårt.

No, I'm a barber, but a lot of people make that mistake.

 

Roligt väldigt roligt

 

Jag kan inte hitta den första delen, men jag kan ge dig en länk

 

 

 

 

 


Mr. Blume, how are Ronny and Donny enjoying military school?

Nu eller ja om kanske någon timma eller kanske, ja iaf så ska jag lyssna på en skiva jag fick låna av Lisa för några veckor sen och jag har bara varit dålig och inte lyssnat på den har haft lite skuldkänslor över det hela. men jag tror nog att den kan vara en höjdare !
'


Jag ser ju ganska så sliten ut nu för tiden, men jag skyller på snön. Enkelt och bra.

Piranhas? Really?

Succé ! Nu har tv4 börjat sända popular igen jag är så otroligt glad. Jag kommer inte att gå ut idag, det snöar lite för mycket för det och så sparar jag mina små krafter tills imorgon då blir det ost hos Terese och kanske lite shopping med Amandarin


Barracuda, stingrays, electric eels, trout, hammerheads, piranha, giant squid, octopi...

Ska nog ta och smyga i mig en till cigg och sen sova, hoppas lite att jag kommer att sova bort hela tisdagen, eller kanske inte hela kan väl vara vaken en timma eller så och sen somna om igen. Där har vi min plan för tisdag


Were you in the shit? Yeah, I was in the shit.

Hade en trevlig kvälls fika med Alex på mitt andra hem satt bara och pratade en massa skit och det är alltid lika roligt att vara där med roligt och härligt folk runt om kring sig. Sen var vi på diamond dog i typ 2 minuter ? Ja men det blir nog en lugn och härlig dag imorgon, eller det beror väl på hur länge min mamma hade tänkt att stanna här om hon åker på en gång så blir det lugnt, annars får jag lyssna på henne hela dagen.



Men jag kollade på Rushmore tidigare, och jag var väldigt nöjd med den lite fantastiskt var den faktiskt.


Och sen så kan man ju alltid ta och tanka vampire weekends nya skiva också, gör det.

Dom gillar noiserock i Japan Det måste va nånting dom saknar

Jag ska nog ta en cigg.

What do you call getting a handjob from Mrs. Calloway in the back of her Jaguar?

Oj jag har haft det så trevligt dom här senaste dagarna, först var jag hemma hos amanda på lite festligheter med lite vin och tacos och trevligt folk. Och idag var jag en stund hos min mormor och va trevlig och glad men efter några timamr där så var det raka vägen in till stan för att träffa Terese och ta en härlig kaffe på haga bion där efter åkte vi hem till henne och åt middag och pratade om gamla minnen. Så men andra ord har jag bara chillat i dag, kände att jag behövde det. Nu sitter jag i min härliga säng och äter härlig choklad.

J

Hr ni tänkt på hur jag bara inte bryr mig mer ? Ja men jag menar om jobb och pengar och sånt eller att hålla någon form av standard på den här jävla skittbloggen ? Ja men det som är viktigt för mig nu för tiden är typ att jag får cigg vin och kaffe varje dag, jag brukar lyckas ganska så bra med det eller kanske inte vinet, eller jo med vinet lyckas jag också med. Jag är bra på vin.

H

Trött trött trött trött funderar på att sova men kan bara inte ta tag i att ta av mig mina kläder och lägga mig i min säng, det är liksom lite för jobbigt just nu plus att jag är hungrig. Fan det är inte så jävla bra just nu. Börjar fundera om jag var otrevlig mot Peter på Mimmis fest, fast jag måste ju säga att jag inte gjorde något fel det var bara han som missade att jag sa hej till han, fast ändå kan inte hjäpa att känna att jag kunde ha sagt mer. Men äsch skit samma imorgon ska jag träffa terese och dricka kaffe och smyga i mig en och annan cigg. Det kommer att bli mysigt.



Det här var inlägg nr 500 grattis till mig !

g

När jag hade börjat fixa mat så ringer Amandarin och säger att vi ska äta tacos hemma hos henne, så nu funderar jag bara på vad jag ska göra med min mat? Ja jaja det kommer nog att gå bra, kan ju alltid ge det till hundarna.

Men ikväll är det hjortring som gäller !

Why do you have a Luger pointed at my testicles?

Aha vilken dag! Eller okej jag har inte gjort något idag, typ vaknat tittat runt lite och diskat. Men sen i kväll blir det att åka till Amandarin och dricka lite vin och nu ångrar jag lite att jag tog det sista ur min baginbox vin igår, men jag har ju ändå en flaska kvar så det är lugnt. Så nu ska jag bara duscha och fixa något att äta, men känner mig inte så sugen på att äta men det kommer att bli lite kaffe och cigg iaf.

Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Jag tror att jag inte gillar er längre, ni är bara dryga små, nej jag ska inte vara osnäll.. Men jag har hittat en ny kanal att titta på så här om kvällarna, tv400 är underbar ! Kolla en kväll så kommer ni att få se! jag gick bara och la mig för att mitt vin var slut.

Så fest imorgon, roligt !

RSS 2.0