Missilerna står startberedda

Terese tar bort Facebook vänner och jag tar bort bloggar som är tråkiga och dåligt uppdaterade. Det blev visserligen bara tre stycken, men jag känner att jag bara följer bra och relativt intressanta bloggar nu.
Men tidigare i dag när jag borstade tänderna så ringde det på dörren och där ute var det en snäll lite post tant som gav mig min twin peaks box.

Och jag är fortfarande arg på discshop, för jag fick aldrig någon räkning på filmen som dom säger att jag köpte. Men jag vet att jag inte köpte den jävla filmen där ifrån, så nu måste jag betala 150kr för att få mina filmer som jag faktiskt har beställt. Surt, jävligt surt.

avsky, starkt ogilla, sky, hysa stark motvilja mot, tycka mycket illa om

Jag är trött och halvdöd, bara för att jag är uppe omänskligt tidigt. Men det är lätt värt det för jag ska träffa Terese gud va trevligt vi ska ha(kan man låta mer hurtig ?) Jag har bestämt mig för att ta Terese till min nya bästa tjejkompis, efter som Amandarin blev lite små arg på mig igår, men jag är säker att hon kommer att vara lugn senare idag.

Åh and btw så ligger jag i en mail twist med discshop. Anledningen för att jag inte har fått mina filmer var enligt dom att jag hade beställt en film i början av 09, som jag aldrig hämtade ut. Men nu kommer ju fråga varför jag skulle köpa en film från dom som jag redan har ? Och jag kommer inte ihåg att jag köpte den filmen eller att jag fick hem någon lite finlapp om att jag har ett paket att hämta ut från posten. Och varför skulle dom skicka en film att hämta ut på posten ? Är dom möjligtvis lite efterblivna ?  För när man köper en film så brukar dom dimpa ner i brevlådan. Fan va jag hatar discshop. Och fan va jag hatar Jonathan Stillberger, när man jobbade i kundtjänsten så trodde jag att man skulle vara trevlig, och inte vara som en lite fitta som bara får knulla med killar som har små snoppar.

Mars did on BBC Radio One Live Lounge with Fearne Cotton

Vet ni vad ? Nu har jag bara två säsonger och åtta avsnitt kvar, sen är jag klar med star trek voyager. Jag kommer inte att bli klar innan jag får min twin peaks box för imorgon ska jag träffa fröken T. Och om jag ska vara ärlig så träffar jag hällre T än att kolla på star trek. Nu cigg, sen så ska jag sova, för jag ska vara in stan vid ett ! Det är helt galet.

Men tidigare i år berättade Zachary Quinto, som spelar ”Spock”, att han ville ta ett två-årigt avbrott från ”Star Trek”.

Faktiskt ganska så bra. Nog om detta. Fss var det någon som sa star trek ? Nja jo men det Ha!

Bernard, I was wondering if you might have a word with Fran. Tell her that I'm looking after Jason and he doesn't appreciate her trying to flirt with him.

Mitt andra hem är alltid bra, speciellt när man nu ska dricka kaffe med folk och kanske blir sugen på några öl ja då har dom det där, dom har liksom allt där snygga människor fulamänniskor korta långa och gott kaffe. Just id ag var jag med Åsa Alex och Petra ( nej inte Petra mede )Sen så började folk prata om fotboll och jag blev rastlös och alex skulle på förfest. Just nu trivs jag bara hemma för jag är själv och dricker vin och har stora planer på att ta en cigg såfort jag är klar med den här skiten.

Look, there's no other way to say this, but I didn't come in here to be insulted.

Var det någon som sa hej twin peaks? Nej jag trode väl det men den är min och den är på väg hem till mig, jag tror att den kommer att se ruggigt bra ut bland alla mina andra filmer/serier. Ska iaf bli sjuktskönt att se klart den serien.

Sardinia... South... Porto Scuzo... The little beach by the monastery.

Jag är dum i huvudet just nu, för varför gå till en skivmässa när man bara kan gå in på hotstuff.se. Just nu vill jag bara köpa allt på den sidan, man jag har blivit ganska så bra på att styra mina ganska så kraftiga köpimpulser. Nu för tiden köper jag bara öl och cigg, någon enstaka film eller skiva kan ju slinka ner ibland och vin, glöm inte vinet.

Enjoy. It's dreadful, but quite short.

Äsch jag var på skivmässan idag med Amandarin och Lisa, jag kan säga att det var en lyckas mässa speciellt för Amanda som fick tag på sin favorit skiva och jag hittade en joy division skiva så lyckan är gjord ! Så nu sitter jag här och funderar på om man kanske ska ta och beställa hem twin peaks boxen, fast med den turen jag har så borde jag väl få den till sommaren eller så

I stället för att äta lunch skaffar sig Peter en större penis

Ibland händer det att amanda är bakis och dricker en smoothie som är större än vad hon själv är. Och att jag får min kyckling sallad med tzatziki att smaka curry, den var även underligt gul. Om jag ska vara ärlig så tror jag att jag blev lurad.


I can't help being angry when I'm furious! So, before you go off to raise your bearded freak circus, what's she like?

Jag gör som alla andra och lägger upp den jävla parodin.

En fågelbild till Alec


Kom ihåg barn, rökning dödar !

Roweena! Roweeeeena! And what am I supposed to do while you're doing the underpants charleston with this insane, blind tart?

Det ända tragiska med min utekväll igår var väl att jag la mer pengar på inträde än vad jag gjorde på öl. Och hur kommer det sig att när man väl har pengar så väljer folk att bjuda mig på sprit och öl ? Men aldrig annars ? Jag blir förvirrad av det hela. Men det var trevligt ute igår det började på dancing dingo och slutade på Rockbaren som alltid.  Tycker ni att det blev för informativt nu ? Jag kan även berätta att vi hade en spyende kines bakom oss på spårvagnen, det är trevligt och i regnet så träffade vi en trevlig lite flicka som känner eric trevligt vi ska bli FB vänner.

A what? You know I don't approve of you seeing other girls- people. Who is she?

Låt mig berätta en liten historia för er alla. Det var en gång en ganska så gammal pojk och hans något yngre kvinnliga vän. Dom båda var på väg till ica maxi för att köpa en otroligt massa onödiga saker som frukt och bönor, dock köpte dom även bra saker som kött och chokladglass, det var ju just det som var problemet. För den ganska sås gamla pojken hade glömt av att hans frys var sönder. Nu kan jag tro att ni alla sitter och skrattar åt han, men det ska ni icke behöva göra ! För han ska få en ny frys imorgon, och hans chokladglass står ganska så säkert hos hans granne. Och inte hos dom dåliga grannarna utan hos dom bra, dom som bor jämte mig.

My oven can cook bits of oven!

Jag blev väckt på ett lite underligare sätt idag, det var nämligen så att Amandarin kom in till mitt rum med påskägg och kaffe. I detta väldigt fina påskäg kunde man hitta rostadmajs fjädrar choklad och sist men inte minst skosnören ! Precis alla jag behöver.  Men jag antar att jag inte behöver säga att jag blev lite förvånad av att se henne ?

Det har även gjorts våfflor och en massa mat, jag har bajsbantat och känner för att aldrig mer äta, förutom mitt rostademajs.

Ready when you are, sergeant Pembry

Jag är bara så trött på allt som heter modeblogg och alla fina småbilder på söta små pojkar i sina fina kläder och allt annat fint och trevligt. Jag vill bara ha mitt vin och mina våfflor. Jag vill ha mycket vin och mer våfflor, jag vill även ha skor jag vill att dom ska vara dyra, dom behöver inte vara så fina bara dom är dyra och är gjorda av döda kor. Inget jävla vegan trams.

Uh, yes, it is. Umm. I don't know yet. Did you want something?

Kollar på kingdom of heaven och dricker vatten, fy fan va jag är nyttig. Hoppas att ni är avundsjuka på mig och mitt nyttiga liv ! Men när den här skitfilmen är slut ska jag gå och köpa cigg, nyttiga cigg dvs. Nej fyfan jag har verkligen skittråkigt, tråkig onsdag tråkigfilm och allt är tråkigt och jag har inga strumpor på mig.

No. I can't do that and if you were in my position, you'd do the same.

Jag ser att den där Mats alm har tagit min catch frase !
Jag borde dräpa han för det.

Listen to me, if we break quarantine, we could all die.

Så jag ska på bio den 31 mars, det kommer ju att bli trevligt.

Something has attached itself to him. We have to get him to the infirmary right away.

Var det någon som sa att man inte kan vara glad på en tisdag ? Ja det skulle nog vara jag. Men denna tisdagen är annorlunda, det är nämligen så att jag har vaknat upp med ett bra humör ! Och med nytt kaffe och min mormor sa att hon skulle fixa ett par av mina byxor ! Det är bara lycka

What you say? You got any biscuits over there?

Jag måste bara säga att jag tycker att Facebook chatten är väldigt obehaglig. Så jag svara aldrig där, eller det händer väl men det är inget jag gillar.  Usch nej tack vet jag adium, plus att alla fb chattar brukar oftast vara väldigt tråkiga och har en tendens att aldrig funka .

Say hello to my little friend

Ibland älskar jag soprum.

It's a robot. Ash is a god damn robot.

Något mer jag är trött på är Tiger woods, för nu ska han tydligen tala ut. Gjorde han inte det för några veckor sen ? Jag ser inte poängen med att tala ut igen. Men jag antar att han får en jävla massa pengar för det, då kan han ju lika väl tala ut en gång för varje tjej han var otrogen med ? Det låter väl ändå som en bra ide.
Sen kan jag inte fatta att någon skulle vilja ha sex med han, han ser ju bara ut som en fet ful uppsvullen mask.

(Ohh)

Orka bli glad för att få ett nytt bankkort, för såklart ska det jävla fittkortet inte funka. Det var väl bara tur att jag hade kontanter till nya cigg. Fan va jag hatar swedbank just nu.

I've been thinking of a Rumarie theme for the mess hall next week. Lots of high-fat, greasy foods, and if people want to take off their clothes and chase one another... Well, it certainly wouldn't hurt morale around here.

Sista ciggen, sen sova . Okej ?

You're on your way back to being normal. Although I'm not sure how the word "normal" applies to a species that suppresses all their emotions.

Enligt bloglovin.com har jag två så kallade prenumeranter på min blogg, det måste väl vara ganska så dåligt ändå? Bara två, eller okej jag har ju inte direkt flera hundra läsare. Och sen så är jag ganska så nyfiken vilka dom är. Allt sånt där gör mig bara förvirrad.
Ibland så önskar jag att jag var en tjej så jag kunde snigla folk.

Inside Lieutenant Torres, it might be a parasite.

På senaste tiden har jag kommit fram till att folk verkligen inte vill prata om flytningar eller framtida könssjukdomar. Men jag måste säga att det är ganska så konstigt att folk inte vill prata om det, speciellt det där med dom framtida könssjukdomarna. Jag menar det är ju inte säker att dom kommer att få dom underligt, och det hela grejen med flytningar är väl att jag aldrig har haft dom, och då undrade jag bara hur det ser ut, men icke fick jag något svar dom bara fnittrade, jag kände mig lite dum då.. Fast sen så kanske man inte ska ta allt jag säger så himla seriöst, det är bara synd att folk inte fattar det.

Eller det är kanske mitt fel, jag måste kanske bli bättre på att bygga meningar ?

Holographic Americans are invading deck 7!

Rastlös rastlös åh vad ska jag göra ? Mer kaffe ? Star trek, allt detta kaffe och star trek jag börjar snart bajsa rymdskepp, jag borde börja kolla på något annat snart men jag kan bara inte slita mig ifrån det hela. Och jag är nog bara lite rastlös för att jag har fått i mig för mycket kaffe, eller det är inte för mycket kaffe det är nog bara brist på annat som har gjort mig lite rastlös. Det ska bli så skönt att komma tillbaka till jobbet på fredag.

Full of barely-clothed Vulcan men and women, covered in slippery Rillan grease, chasing one another.

När jag var lite så vilde jag ha en yorkshireterrier, jag kommer ihåg att jag satt på syslöjds lektionerna och bara pratade om hur mycket jag vilde han en sån lite hund.
Men det slutade med att jag fick en dobermann, men jag kan inte säga att jag ångrar mig.
Min hund är asööm

Holographic tissue paper for the holographic runny nose. Don't offer them to patients.

Jag hade en sån konstig dröm inatt, jag var och festade med Amir och köpte lösbröst och en massa kakor, nu pratar vi om 100tals kakor. Och jag åkte buss igen, jag åker alltid buss i mina drömmar men denna gången så åkte jag ut till något kloster vid havet, och tog kort på lesbiska par.
Och jag var på ica och alla som jobbade med mig på hemköp hade börjat jobba på ica.
Jag var även på semester med min familj, vi hade åkt till någon övergiven stad och sen så kom vi till någon stort hus, eller det var nog mer som en ridhall men den var helt fylld med sand och alla blev jätte exalterade.
Nåja slut om drömmar. Men grattis Bengt på namnsdagen !

I don't have a life. I have a program

Jag är kär i Robyns nya låt, hon är bara så underbar.

Choose the word that would best describe your pain: burning, throbbing, piercing, pinching, biting, stinging, shooting.

Nu blir det film ! Det blir star trek the final frontier, jag kom på att det var flera årsen jag kollade på den. Sås nu hoppas jag bara att den fortfarande är lika bra som jag kommer ihåg att den var. Eller om sanningen ska fram så kommer jag faktiskt inte ihåg om den var så bra.
Om vi nu ska utgå från postern så kommer den nog inte att vara så bra.

I understand the concept of humor. It may not be apparent but I am often amused by human behavior.

Idag har jag sjuka cravings för kalaspuffar. Det var flera år sen jag åt dom små jävlarna. Åh socker, det är ändå fina barndomsminnen.
Eller gör dom äns kalaspuffar fortfarande ? Jag är lite osäker.

Small talk is a vital dating skill. It helps to establish a rapport with your companion.

Jag har testat med att intala mig själv att jag inte är bakis, men det är jag. Något så in i helvetes bakis jag kände bara för att spy lite när jag vaknade i dag, dock kände jag för att spy igår när jag gick och la mig också, jag kanske borde ha gjort det. Dum Patrik

Well... it's bigger than I thought.

Vet ni vad det värsta är när man köper ett billigt vin och ett lite dyrare vin är ? Jo det är nämligen så att man upptäcker att det lite billigare vinet smakar skit ! Men efter som jag är en väldigt beslutsam ungpojk så har jag bestämt mig för att drick upp det vidriga vinet, det är bara för att jag är mån om miljön.

It appears we have lost our sex appeal, Captain.

Vad är det för fel på er ? Ni borde inte vara hemma på en fredag och läsa bloggar ! Ni borde vara ute och festa  och bli lite för fulla, ragga på någon för ful, någon för ung. Det här är väl det sista stället ni borde vara på ? Jag förstår mig inte på er, inte än ända av er. Fan jag fattar inte äns mig själv, usch ut och drick med er.

The Borg wouldn't know fun if they assimilated an amusement park.

Man kan ju tycka att ungdomar är patetiska som bara går efter alkohol procent när dom är ute för att köpa helgens vin/sprit/öl, men idag så var jag på systemet och tittade efter något trevligt rödtjut, och jämte mig står en tant och hennes son (?) och deras ända krav var att det skulle vara billigt och att det inte skulle innehålla lakrits och det skulle vara över 13%. Jag tyckte att det var lite underligt.

You know the story. Girl meets boy, girl changes boy's subroutines.

Det känns som om jag har träningsvärk i min mage, fast det konstiga är väl att jag inte riktigt har tränat min mage. Kan det vara för att den har expanderat för fort ? Det är kanske därför jag har så ont i den.
Men just nu är det neil young som gäller, bara så där 30 år försent.. Men jag skyller på mina föräldrar som aldrig introducerade mig till han, men som tur är så har jag Amandarin som gör sånt åt mig.

The Borg: party-poopers of the galaxy.

Jag ser att man kan köpa hela Twin peaks för bara 299kr eller 13kr i månaden, det är sånt som gör mig väldigt glad. Jag började ju se på den serien för typ sex månaders sen. Men av en massa olika anledningar så såg jag aldrig klart den, men efter att jag har set klart några gig star trek så blir det Twin peaks !

Here lies Thomas Eugene Paris, beloved mutant.

Jag kan ju rekommendera Robyns nya låt, den är härligt svängig låt. Eee man kan lyssna på den på hennes hemsida . Och jag är otroligt sugen på en daimstrut, jag gjorde ett ganska så onödigt Facebook quiz, eller okej alla quizar är väl ganska så onödiga. Men det var ett glass test ! Och nu är jag otroligt sugen på glass, jävla Facebook

Simple. Nice clothes, fast car, and LOTS of money.

Jag älskar när qx ska informerar om saker, speciellt när man bara ser den infon när man är inloggad, oj haha nu när jag sitter här och skriver så ser jag att det står att man kan blogga från qruiser, jag trodde att det stog att man kunde logga in på qruiser. Hahah ja det är så det går när man äter pesto på kvällen, jag som var sugen på att klaga på något

What will we need to pass as locals in this century?

Jag har bara en fråga, vad hände med borgbebisen i avsnitt 16 i säsong 6 ? För den är bara med i det ända avsnittet, för dom lämnar ju inte tillbaka bebisen. Den blev ändå bemad in till till voyager så att den skulle överleva, glömde dom bara att skriva in den igen ? Eller äsch jag har undrat över det här i flera år nu, och jag kommer aldrig fram till något bra svara.

The only Klingon I'm afraid of is my wife after she's worked a double shift.


Nu ska jag dricka kaffe

I'm arresting you for crimes... you're going to commit.

Tydligen skriver jag skit om folk i min blogg. Jag måste ha missat det ? För det såkallad skitsnacket tog jag ju bort.. Eller visst skriver jag skit om folk, men inte här.

The last beautiful woman who walked in here turned out to be him.

Dagens planer ser ut så här i punktform
  • Duscha
  • raka bort skägget
  • gå till banken och få ett nytt bankkort
  • ??
Där ser ni alla vilket spännande och underhållande liv jag lever fram tills den 26...

When a bomb starts talking about itself in the third person, I get nervous.

Jag glömde nästan av mitt besök hos neurologen, jag var där i går och och skulle få reda på om jag hade epilepsi eller inte, jag hade inte någon släng av epilepsi. Eller det var något fel på mina hjärnvågor eller något sånt jag ska bara undvika starksprit och så ska jag sova regelbundet. När jag sa det till min pappa så skrattade han bara åt mig.

I love him because he's the kind of guy who gets drunk on a glass of buttermilk, and I love the way he blushes right up over his ears. I love him because he doesn't know how to kiss, the jerk!

Hade tänkt att skriva lite om helgon.se, det blev typ en rad. Så jag hoppade över det, och så började jag skriva om att jag hade tänkt att skriva om helgon.se jag vet inte riktigt vad som skulle ha varit tråkigast att läsa om. Det här är ganska så tråkigt, men det är okej. Det är ungefär lika tråkigt som öl med mint är äckligt .

Priserna är avrundade och kan skilja något mot priset i kortläsaren. Priset som visas i kortläsaren är det som gäller.

köpte en skiva idag, tänkte lyssna på den men då funkade tydligen inte min cdspelar längre eller den funkar ju med man kan inte sätta in skivor i den. Det hela är väldigt jobbigt för nu vet jag inte riktigt vad jag sak göra med alla mina skivor visst man kan ju spela dom i datan och koppla den till mina högtalare men det är bara jobbigt

5x22 Someone To Watch Over Me

Imorgon är det Varberg som gäller. Ska spendera hela morgonen hos någon trevligt neurolog, är lite osäker varför dom vill att jag ska vara där redan klockan 09,30 jag tror att alla olika doktorer och läkare har något imot mig. För när jag ska till tandläkaren så ska jag vara där vid 9 på morgonen och nu ska jag till någon annan läkare vid 09,30 det är inte okej.

Ted, I have the strangest feeling we've been through this exact same thing before.

Åh men göra något, vad ska jag göra ? Diska ? Nej usch, kanske läsa lite eller kanske ta en dusch eller äta frukost jag har så många olika val så det kommer nog bara sluta med att jag kommer att sitta kvar här och lyssna på ganska dålig musik och längta tills jag kan öppna mitt vin, jag visste att jag skulle ha köpt mer.

bensodiazepinpreparat

Folk som fyller år är ju alltid trevligt men jag hatar när dom måste påpeka det hela tiden på Facebook och msn och ja allt annat sånt dravel. På just Facebook ser man ju ganska så tydligt när någon av ens vänner ska fylla år, och man har gott om tid på sig att slänga iväg en gratulation. Usch nej jag stör mig bara på alla grattiskåta barn.

99,83%

Mitt i allt rensande sås hittade jag den här otroligt somriga bilden på fröken T, jag tror att vi var på Åsas student och bland alla gästerna där så är jag känd som vinPatrik för jag blev väldigt full på rödvinet dom bjöd mig på..
Hon ser kanske helt galen ut, men det är okej.

Love goes cold in the shades of doubt

Jag kom på att jag bara hade 11gig kvar på min hårddisk. Så jag kommer att spendera hela kvällen med att ta bort saker jag inte behöver eller flytta över saker som jag behöver fast inte nu, till en extern hårddisk. Kul fredag ? Nja jag har haft bättre men den behövs.

Everything snarls around this joint!


And I want to sing a hymn for the postal service.

Åh men idag har jag bara varit i stan och ölat med vänner, jag kände att jag behövde det, sen när jag kom hem så hittade jag tydligen gelehallon på mitt bord, och ack nu känner jag att jag har fått i mig för mycket socker jag mår jag dåligt jag hatar att må dåligt så men andra ord så ska jag gå och dricka för mycket vatten och fortsätta att titta på star trek.

I haven't had a good laugh in a week.

Wow min dag i punkter
  • Star trek
  • Cigg
  • Kaffe
  • Pizza
  • Må dåligt, efter jag åt för mycket pizza
  • Funderar över ordet bh, fast jag antar att det är en förkortning
  • Mer star trek
Usch nu när jag ser den listan tänker jag bara på en sak, och det är att jag måste börja träna snart.

The.Big.Bang.Theory.S03E17.HDTV.XviD

Jag tror inte att Viktor är så glad för min skull, bara för att jag ska bli ihop med Peter jöback.

The only arithmetic he ever got was hearing the referee count up to ten.

Inatt så hade jag en väldigt rolig dröm, jag var på en konsert med antigen Barbra Streisand eller Dolly parton och det konstiga var att jag var naken eller nästan naken iaf jag hade på mig en gul tshirt. Och konserten var på scandinavium och hela bandet var på långsidan och helt plötsligt så fanns det ett till rum bakom publiken. Och i det rummet så finns ett piano och Barbra eller Dolly. Väldigt underligt må jag säga.

Men nu sås ska jag in till Den stora stan och dricka öl. Trevligt.
ps idag fick jag reda på att the hidden cameras ska spela på brewhouse. Jag älskar när jag får se på mina favorit band gratis.

Singer/Actor/Filmmaker Born: 24 April 1942 Birthplace: Brooklyn, New York

Åh men jag har somnat än, så nu har jag varit vaken i snart 30 timmar. Amandarin fick den briljanta iden att åka till ikea efter hon hade slutat jobbet, eller ja hon ringde mig halv sju och sa till mig att åka hem till henne så vi kunde dricka lite kaffe. Så det blev en dusch och nya kläder sen så vara det bara att springa till tåget, men jag måste ju ändå säga att det var väldigt trevligt frukost på ikea är alltid trevligt ! Men ack nu är jag så otroligt trött, men jag tror inte att det är en bra ide att sova ska nog bara vara vaken i några timmar till.

Glitter glitter åh kanal9

Åh men gud jag älskar verkligen oscarsgalan, det är så härligt med allt glitter åh och dom har budget ! Och manuset är faktiskt bra. Allt och alla är så snygg och är så smala, fast okej tjejen från Precious är väl inte så otroligt snygg, men resten av dom är underbara. Jag ska bli rik smal och känd så jag också få gå nästa år.

Mary Shelly's classic tale of terror is the story of Victor Frankenstein

Jag trodde att första gången jag skulle kolla på oscarsgalan så trodde jag att jag skulle göra det med champange och fina kläder med fint folk, istället gör jag det själv hemma med lite öl. Fast det är fortfarande underbart.

Gratis Christoph Waltz!

Romulans have pointed ears

Åh men säsong 3 av Star trek enterprise är så otroligt spännande, jag sitter här och är helt lyrisk och, och sås är jag röksugen och öl sugen. Men det bästa är väl att jag har två öl kvar och en ett gäng med gangster cigg.
Jag har även tänkt att se på oscarsgalan ikväll fast jag har inte kanal9 så jag hoppas bara att jag kan hitta den streamad någonstans. Bara 30 minuter kvar!

The goal of the Romulan Star Empire was conquest.

Imorgon ska jag till Ikea med Amandarin, tydligen så måste hon ha ny gardiner av olika anledningar en av dom är att hon inte kan sova. Men jag har tur för Martin lämnade lite öl kvar här, eller han tvingade mig att ta dom, och som alla vet så gillar jag inte att få gratis öl. Nu ljuger jag lite, för jag älskar att få gratis öl.
Nu sås ska jag se på sista avsnittet av säsong två av star trek enterprise. Sen mat.

The Romulans began as a revolutionary group of Vulcans

Lite roligheter så här på kvällen

I will disguise myself as a sleeping pill

Tydligen kommer Martin med öl, det var snällt gjort av han.

Pour me a heavy dose of atmosphere

Jag har väl varit lite frånvarande men det är okej. Jag kände att jag behövde slösa lite av mina sista pengar på öl med Lisa, eller jag köpte bara två öl. Vi började på Kings head med ack det var på tok för mycket folk och sport på tvn, så vi gick Kino, det ligger under Haga bion. Väldigt trevligt och väldigt lite sittplatser.

And all the pimps, punks, pederasts, jugglers and fools they drive me crazy

Usch kan man se att jag har blivit ganska sås sliten ? Plus att mina ögon är ojämna och mitt hår är galet, fast jag skyller på att klockan är halv fem. Plus att det ser ut som jag har gråtit, det har jag dock inte gjort. Nu när jag tänker på det så ser nästan hela mitt ansikte ojämt ut jaja nu är det tid för lite cigg och några timmars sömn

And all the memories of the fights and nights and the blue lights

Åh men vilken, den har varit så intressant och underhållande. Nej men jag har inte gjort något alls, jag har bara varit hemma och varit seg och oduglig har gjort kaffe och mat, maten var underbar mitt kaffe var nästan bättre och sås har jag kollat på star trek hela dagen. Imorgon ska bli bättre.

Oh no no no no no

Idag kom Greta till jobbet, hon är en ny praktikant. Hon känns som en typisk hästtjej, lugn blyg och ja såklart tyst, men själva grejen med dessa hästtjejer är om man ger dom lite sprit så blir dom helt galna eller som min förra chef skulle sagt dom blir skogstokiga. Men jag säger inte att jag ska ge henne sprit, jag säger bara att dom har en tendens att bli lite galna om någon skulle ge dom sprit.

Det är vår och jag är kär.

Åh men jag är nog lite kär, att vara kär i skor är bättre än att vara kär i folk. För skorna kan man iaf köpa. Jag antar att man kan köpa folk också, men jag är inte så rik.

Well I'll confess all of my sins after several large gins

Åh men varje gång jag är ute med Amandarin så blir det alltid lite konstigt, som igår när vi var på Rockbaren så skulle vi ta två öl, det slutade med att vi tog några mer och hon försvann och jag gick. Men vi hade roligt och nu ska hon tydligen inte dricka på en månad bara för att hon råkade hångla med någon tjockkille, men det är väl sånt som händer.

Didn't you always say There has to be a better way

Ser nu vad dom har gjort, dom jävla idioterna! Man kan ju inte bara ändra på korken hur man vill! Man får ju verkligen skitont i händerna av den jävla mördarkorken. Skitkork.

No, that's perfectly normal paranoia. Everyone in the universe gets that.

Nej snart ska jag ta och åka tillbaka till kba, där vattnet inte smakar klor med dock har vi två katter. Det första jag ska göra är att fixa mig lite kaffe, jag vet inte varför jag inte har gjort kaffe hemma hos Amandarin men det är nog bara för att jag är rädd för andras kaffekokare.

I'm here to keep you safe, Sam. I want to help you.

Min semester börjar ta slut, imorgon är det min sista dag av lugn och ro. Och jag är inte lika rädd för att bli rånad och misshandlad när jag är i förorten och det är ju en väldigt positiv sak, eller inte för att jag är i förorter så ofta men ja någon fattar.
Jag har till och med jobbat i dag, det händer inte ofta och jag vet inte om jag är så bra på det men det är väldigt roligt jag trivs liksom. Nu väntar mer vin och sås ska jag lägga in dagens bilder på din data.

RSS 2.0