in limousines we have sex

Men jag hade riktigt roligt ute igår, en massa öl och trevligt folk, så det ska vara


redo redan hej då X 3

Patrik är irriterad!

Man står inte och gapar vid 10 på en lördag! Det är inte okej..


redo redan hej då

sitta

redo redan hej då

Den holländske chauffören lyckades välta lastbilen på riksväg 40 utanför Borås

Jag känner att det min träff med amada var allt jag orkade med idag, när jag kom hem var jag helt död och vill bara sova, men som tur är så är jag dum i huvudet och går inte och lägger mig. Men å jag hade lust att göra så mycket mer idag typ som att dra till pustervik med lisa eller åka till henriksberg, där alex kör ljud i kväll. Mycket roligt som händer, men som jag fick mitt roliga med amandarin, äta korv på ikea och röka på ikea, sen åka hem till fröken och äta pizza. Patrik är nöjd.

va? nej men igen ?

Ska till ikea idag med amandarin, och jag älskar ikea. Jag känner bara på mig att det här kommer att bli en sån jävla bra dag, inga problem inget som stör mig. Ska bara ta det lugnt hela dagen, får se om det blir att gå till pustervik men det är ju bara om jag orkar. Jag har blivit en tönt, eller jag har blivit det bara för att alla tror att jag kommer att dö. Ta det lugnt.

Kramp är en ofrivillig, plötslig muskelsammandragning, ofta smärtsam.

Jag vill bara säga tack för alla snäll samtal idag, det känns bra. Tack.

bling bling

Efter en kväll men en massa film och Red alert 3, så gick det åt helvete, jag typ svimmade i min soffa och fick kramper. Och sen när jag vaknade upp visste jag inte vem alex eller min bror var. Det var lite galet. Så det blev ambulans in till sjukan och ligga där och ta en massa prover och få fisk, lite mysigt ändå. Men nu är jag hemma igen och mår bra och är lite sugen på vin.

Patrik är irriterad!

Varför heter det månadskort? när det inte gäller i en månad?! jag har ett busskort som gäller ifrån den 14 oktober till den 12 november, det är inte en månad. jävla västtrafik!

Pga sin konstruktion kan smycket vara lite vasst, så tänk på det när du bär det

å men kaffe för första gången sen i torsdags! Jag är kär igen, kaffe är det bästa som har hänt sen min jag bytte kanal bort från bonde söker fru. Jag förstår mig inte på tv längre, kom igen det är ju bara skit nu för tiden, inget bra. Allt bra är bara repriser ge mig bra tv! ffs det ska väl inte vara så svårt aaa

Gwang betyder hjort på thailändska.

Jag blir bara så trött på när folk skriver helt konstiga saker på FB, ja men när folk skriver typ ''längtar'' eller så, och då är det kanske två som fattar vad dom pratar om. Det värsta med folket som skriver så är att dom vill skryta men inte vågar att skryta öppet, så då hoppas dom att folk är så nyfikna så att dom kommer att fråga vad dom längtar till... Det finns inget värre än sånt, eller jo såklart det finns värre saker men jag stör mig på det.

Draft: Okt. 25, 2009

Ha! jag är frisk som en avfrostad frys ! detta ska firas med en dusch och lite kaffe, ska se om jag kan klämma in en cigg också, en flaska rött skulle ju inte vara helt fel det är ju lika bra att köra på allt på en och samma gång. Och nu när jag ändå har börjat med att skriva en massa skit så kan jag väl säga att det är underbart väder ute också

Nokia vill ha 12 dollar per iPhone

Wooho jag mår nästan helt okej=) efter lite ris och loka, så skulle jag nog säga att jag mår nästan lika bra som jag gjorde i onsdags, vilket är en bra sak, enligt mig.



Yes jag har lika tråkigt som det ser ut.

Stukad vs. nya!

wooho imorgon skulle det vara löning, det vill säga om jag skulle ha haft ett sånt jobb. Men nu är jag för bra för sånt. Ha! den här helgen ser ju ut att bli den värsta på länge, ligger bara hemma och vill spy. Men på måndag är jag frisk, så mycket har jag bestämt.

Filmens handling kretsar kring en vd för ett leksaksföretag, spelad av Mel Gibson, som kommunicerar genom att buktala via en docka.

Mår ganska sådåligt, funderar på att fixa lite nudlar men jag är lite orolig att dom kommer att lämna min kropp så fort jag har ätit dom. Men jag vill ju ut och festa i dag! Det är så mycket som händer och jag vill bara ha lite öl, eller ganska så mycket öl.


Och så kommer ju Terese hem idag! Roligt roligt, jag hoppas bara att jag kommer att bli frisk så jag kan träffa henne innan hon åker här ifrån igen

310

Jag som hade tänkt att jobba igår, men min kropp sa nej patrik du får inte jobba. Så jag var hemma hela dagen och spyde, jag tror att den här dagen kommer att bli typ samma. Men det bästa är väl att jag spara cigg, och inte går upp i vikt.

denna afton upplevde jag min första lesbian bonanza! vi var på lebberina vid åsögatan och det var som dovas för de förglömda. sen åkte vi till nått gömt ställe i gamla stan men då gick jag hem för inget i världen får mig att pröjsa för carpets som mu

Nej nu vill jag inte mer, en lite paus är nog på plats. Tack och hej Mr blogg 2009. Eller kanske bara i några dagar känner bara inte att jag har något som är riktigt värt att skriva om. Fast ändå inte jag träffar ju mina vänner och dricker öl men jag känner bara inte att jag har lust att skriva om det? Ja nej hej.




  • s
  • k
  • r
  • i
  • n
  • k
  • l
  • a
  • d
  • a
  • d
  • oo

aaaha

Okej folköl med alex och lite nötter till det, med andra ord en en fint kväll efter jobb och efter rockbaren jag gillar rockbaren men jag tror att det väntar lite zombifilm`? ska kolla om vi orkar men jag hoppas det!

CC

julmust och korvmackor till frukost är det bästa med den härdagen, en sålänge. Ska ta och jobba lite idag och vara lite supersnäll mot alla idag.

jag är allt jag ser och hör

Nej nu fan är det väl på tiden att man sover lite efter många öl och lite sprit så kommer jag att gilla läget och läget kommer att gilla mig. Men säg hej och lycka mig till att jobba imorgon puss på mig

dampkring

Jag vill ha mat! jag väntar på att jag och alex ska börja fixa till något gott, har just klippt till han och lyssnar på någon väldigt konstig musik som inet alls faller mig i smaken. Men rockbaren kommer vara stället där man kan hitta oss, om några timmar lycka är på väg. Jag tror att det kommer att bli en roligkväll.

shasi

Oj men vilken dag det har varit! Eller jag har inte gjort något bara diskat duschat och rökt, väntar på att ta på mig byxor och gå ner till tåget, för idag ska jag (Patrik) klippa till alex eller om jag låter han göra det själv vi får väl se.  Men lördag = jobb och kanske en öl? hehe ja öl.

Yes jag är cool.

Amerikansk skräckfilm från 1994

Sitter och kollar lite halvt som halvt på en Frankenstein film på tv4 film, och den suger ganska så hårt. Och då ska man kanske ta och byta kanal, men jag som har tro och hopp om att alla filmer om monster måste vara bra så därför kommer jag att tvinga mig att se klart den, jag kommer nog att hoppa lite mellan filmen och en annan serie på tv4. Men hey jag gillar monster och blondiner så jag vet inte vad jag ska välja...

Kebab och sallad

Jag säger öl på rockbaren är bra. Sen blev det mer öl och lite mer. Nu sitter jag hos alex och jag känner att jag inte lever, är otroligtbakis men jag ska jobba på lördag! och jag jobbade i går. Vem missade Markus igår? inte jag och alex iaf, det var vi och tre miljoner småtjejer roligt.

Bullar mer till mig

Jag bjuder på bullar! eller min pappa bjuder på bullar, visst var det snällt gjort av han? Jag tycker det. Sen så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om hidden cameras nya skiva, ibland tänker jag så här men wow va grym den här låten är ! Och en så kanske det bara blir så att jag inte äns hör några låtar för det är bara samma sak, eller så hör jag bara väldigt dåligt.

Bill Markus och martin

Jag städar diskar fixar kaffe och görmat jag är bara så där tisdags duktig. Jag slänger en massa skit, min bror är bra på att inte göra det. Jag försöker att få ordning på det här jävla stället, det går bra jag smyg röker när jag har tid martin är här. Markus spelas fortfarande här, som igår och som alla andra dagar. Jag känner mig otroligt rastlös min pappa var här, han tog med sig läskigt mycket bullar. Jag ska duscha. Mums jag ska bli ren som bill.

the hidden cameras

the hidden cameras har ju kommit med en ny skiva och jag har missat det ganska så hårt. Men jag har varit helt upptagen med att vänta på markus nya skivor som btw är för bra för mitt eget bästa. Men jag har en mysig plan för mig och the hidden cameras på tåget till gbg. Ja det kan bli bra, nu ska jag sova eller döda våran hamster om den inte slutar springa snart.

dålig på vardag

Det tog 26 minuter och lite vin och lite vatten på mina byxor. Men ! Det blev resultat och det blev ganska så bra, nu kan jag säga att jag kommer från 70-talet och dricker whisky (för det var väl det som var popis på 70 talet?) ja ja iaf så pratar jag om mina nya polisonger OCH min nya mustasch! jag har gått med i den gruppen av män som har en fin mustasch. Den sitter fint och bara njuter av allt, den vill att jag ska dricka mjölk men jag ska nog bara till miami och färga den svart.

going bananas

Skägg eller pubis ?

Ja det ska bort iaf.

Jag antar att det är den här du är ute efter?

Det blir lätt så att varje gång jag och Amanda går ut i KBA såblir det lätt väldigt konstigt dagen efter. Den här gången var inget undantag direkt. Men roligt var det, vi blev väldigt berusad här hemma med vin, sen drog vi till peppes. Och på peppes är alla typ 40år feta och ganska så fulla, hasse blev min nya kompis, och jag blev utkastad sen och sen igen det var väldigt roligt.

Jag ska aldrig gå ut i KBA igen.

SÖNDAG  bakis jättebakis, måste väl inte beskriva mer ? pizza godis cola och clementiner. Tack.

vem behöver skriva när man kan ha analsex


guls guld

Å men gud, jag är något otroligt trött,efter många filmer och god mat så ska jag ta på mig lite kläder och gå ut och ta en cigg och njuta av allt som gbg bjuder på en sen kväll som den här. 

PUZZ nej men puss

check this hand 'cause I'm marvelous

Ny duschad och inte nyrakad sitter jag i mina härliga säng och tänker nog gå och panta burkar/ ta en cigg. har även tänkt att fråga alex om jag kan ramla hem till han lite senare och kolla på porr eller kanske inte porr men film. Lady gaga äger min stereo i dag och jag trivs ganska så bra med det.
Hmm och som nog alla ser så är det på tiden att jag tar och rakar mig under min arm.

Du är som ett gammalt skämt

Nu när jag ligger här i min säng (inte själv jag har väl en hund som tar mer plats än vad jag gör) och har gjort min ganska så töntiga träning, som jag alltid gör innan jag sover, bara för att hålla min ganska så stora kropp i ordning. Så kommer jag på att jag inte har duschat på tre(?) dagar och att jag faktiskt luktar ganska så dåligt, ska nog fixa det imorgon, hoppas jag jo men det ska jag nog ta och fixa. Inga problem ta det bara lugnt så kommer det att fixa sig, ja lugnt hmm hej

Undrar om jag kan

Om nu någon skulle undra vad jag har gjort idag kan jag nog dra ner det på några punkter
  • odlat skägg

  • Spelat red alert 3
  • fått kaffe
  • och rökt
Låter det kul? nja det var liksom en okej dag, för en okej pojk.

OMG

Förlåt men jag orkade faktiskt inte komma på någon bättre rubrik. Men efter några fina timmars sömn i dag ringer Amanda mig, och drar in mig till stan för att dricka kaffe och prata om mat vin och kållered. Det var skönt att få en bra start på dagen , även om den starten kom vid tre tiden.


Men nu på tal om något helt annat, nämligen att man äntligen kan lyssna på en av två Markus krunegård skivor på spotify! Och jag kan bara säga att den är något så otroligt bra, jag blev så glad när jag såg det. Sitter här och ler och bara njuter, dissar msn dissar min mobil nu ska det lyssnas på markus.

Technologic

Filmkvällen hemma hos Lisa blev inte så mycket av en filmkväll. Utan det blev mer att jag kom hem till Lisa sen kom eric och lite annat folk så vad gör man inte på en tisdag? Jo man drar till Rockbaren och om man hade några problem kunde man öla bort dom =) Men Rockbaren var inte allt utan det blev väl en 10 minuter på Diamond dogs också, sen blev det efterfest hemma hos fröken L.

nötter

Sitter hos lisa the one ! Och chillar ska väl kolla på film och tvinga henne att ge mig mer nötter, det väntar fyra härliga filmer vet inte vad jag skulle skriva men a skitsamma hej då.

19.22 den 23 okt

Har en heldag i köket med min mormor! vi gör en massa mat, och vi dricker kaffe som två riktiga tanter, och jag trivs som aldrig förr. Men senare i kväll blir det väl att åka bort till lisa och se en massa film som jag redan har sett ;) Jag glömde nästan säga att vi ska göra våfflor också !


Nej nu jävlar

Får jag börja bli lite riktig och sluta slänga upp en jävla massa youtube klipp överallt, jag sprider dom som dom skulle vara gratis... Så ni får ett till, bara för att jag saknar Laakso.



Horchata

Skulle bara säga att man kan tanka den NYA vampire weekend låten från deras hemsida ! så spring nu direkt till vampire weekend hemsida! Och som någon listig jävle kanske har kommit på så heter låten Horchata, den är faktikst helt okej, riktigt mysig.



N N N ICE

Ja god jul sverige !

Ha kul med tjejer

Jag är ganska så glad att Manson inte kommer till sverige längre, för jag hade ändå inte råd att gå och se han, men jag tycker också synd om som nu har köpt biljetter och allt sånt. Det var nog allt, nu två viktiga saker : kaffe och roast på berns.

kobkok

Det är ju måndag idag, med andra ord min favorit tv dag! Jag har blivit så tragisk att jag har en favorit dag på tv, men jaja det är ju först svenska hollywoodfruar på kanal 3 och sen på kanal fem kommer ju roast på berns! Och idag kommer ju Bert att bli roastad, och något säger mig att det kommer att bli otroligt roligt.

men nu håller jag ändå på att fixa lite mat.

Pung på er alla.

Ack

Så som jag har väntat och längtat efter den idag. Men nej, inga nya Markus krunegård skivor på spotify än, lite arg över det hela.  Men då får man väl helt enkelt bara lyssna på alla andra Markus låtarna sålänge, men jag har börjat fasta för alla dom nya inspelade låtarna från Markusevangeliet, riktigt fräsiga låtar.

D


Stockholm har verkligen hittat en plats i mitt hjärta

Att ha Spotify premium är underbart! För nu, eller om en 45 minuter kan jag lyssna på Markus nya skivor på just Spotify. Och redan nu kan jag lova att jag kommer att skriva lite kort om skivorna redan i natt.

Bullar och bång

Känner mig helt slut efter en dag fylld med regn bullar och kaffe. Dagen har väl inte bjudit på något direkt roligt, men något posetivt kan vi väl säga är att dom har slutat att spela nu, och det är lugnt i KBA igen. Nu längtar jag bara till den 23 oktober då fröken T kommer hem igen. Och jag ligger här och funderar på att ta en onödigt långt bad och bli lite renare, fast frågan är väl bara om man blir så ren av att ligga i ett badkar fullt med smutsigt vatten ? jaja skitsamma.


Jag är i lägenheten just nu.

Jag har lyckats ! Med något otroligt ! Något jag aldrig trode att jag skulle lyckas göra. Ni ser att det är en rand typ över skärmen, och det är det jag har kommit på hur man får fram.Och det heter four-finger swipe, ganska så fräsigt namn om jag får säga det själv.

fame, fame baby the fame, fame we live for the fame, fame baby the fame, fame

Just nu har jag två pojkar runt 20år i lägenheten. Och det ända dom har gjort är att äta godis, dricka cola och pizza och chips i mängder. Och glöm inte att dom har spelat hela jävla natten. Patrik (mig själv) har varit på sitt rum hela dagen och bara chillat, fick mig en julmust.

Prinsen av Peking

Men usch jag mår inte så bra, lite bakis. Drick inte bara rödvin ! när ska jag lära mig. Men jag kan inte sova, så nu kollar jag på en ganska så tråkig dokumentär om något krig i afrik. Och berättarrösten låter helt mobbad, jag kan inte riktigt höra från var han kommer ifrån nej men gud va tråkigt det blev nu. Fest i kväll, rockbaren kul.

Kaffe paffe

Kaffe är hemligheten till mitt unga utseende. Nu kanske en del av alla er där ute säger : men Patrik du ser ju inte så ung ut. Sant, det gör jag kanske inte men jag är fan bra på att dricka kaffe. Jag sitter på mitt andra hem helt själv, tydligen skulle det ha varit en massa jag känner här, men tydligen kom Kungsbacka barnet först. Betyg på kaffet idag, fem koppar får det, helt galet gott oj nu kommer dom

BTW

Har jag sagt att jag är skit cool och skaffat helgon igen ? Ja nej men det har jag. skäms lite för det, men jag hade inget bättre för mig så det blev att hitta på något.


Men jag vet inte om ni har sett the cleveland show, men den suger ganska så hårt. Jätte dåligt med andraord.


Det roligaste är med dom andra i family guy.


Just very glamorous

Jag var på ett lite bättre humör, skulle ta en cigg men dom var slut ! ja ja tänkte Patrik, jag tar väl på min lite kläder och skuttar ner till statoil och köper mig lite lucky. Men omg vad det regnar ute ! helt galet. Så Patrik rekommenderar att inte gå och köpa cigg när det regnar ute. Om man inte har paraply, men allt dåligt medföljer något bra för nu kan jag ligga i min sänga och värma mig =)

Och jag har upptäckt att Amirs såkallade gayblogg suger, och inte på det bra sättet.

RSS 2.0