Hey Babe, take a walk on the wild side, Said hey honey, take a walk on the wild side.

Åh eftersom jag har en ganska så vidrig dag här hemma så blev jag överlycklig när fröken T ringde mig och bjöd hem mig till hennes för drinkar och skvaller, eller jag ska iaf skvallra. Jag ska fundera på att ta mig någon överdrivet bra film från min överdrivet bra filmsamling.

Shaved her legs and then he was a she She says, Hey babe

Jag försöker att hitta nya musikhjältar, och jag kan lova att det inte är så jävla lätt. Så därför har jag bestämt mig för att börja utforska rocken lite mer, typ som lou reed the stooges och bowie. Det är väl ganska så enkelt att kalla mig en mes för att köra direkt på klassikerna, men det måste väl finnas en anledning till att dom just har blivt klassiker.

 


Maybe I'm spending too much of my time starting up clubs and putting on plays. I should probably be trying harder to score chicks.

Det blir nog sallad idag, typ kycklingsallad jag undrar hur många som ska äta här blir det bara jag ? Nja det är okej.Och om nu någon skulle bry sig så hämtade jag ut lite filmer idag, rushmore och bottle rocket. Det är faktiskt trevligt.
'
Jag har tema dagar.

One of the boys I dated, and they were boys, suggested that we go to Paris and I said I'd always wanted to see Paris. As if I'd never been!

Jag lyckades aldrig bli utslängd från sticky fingers när jag var där som mäst, men igår när jag var där med Amandarin så slängde dom ut mig efter fem minuter. Det var inte alls så roligt som jag hade förväntat mig. Så vi gick till kings head och hittade lite homofobiska turkar, som följde med oss till haket.

We're planning on smacking them down like the hand of God.

Det gjorde min kväll igår. Och dom är värda åtta gånger mer än dell.

You did everything penguinly possible.

Jag drömde mardrömmar om min tandläkare i natt, det var inte alls roligt för precis när han skulle börja borra i mina småtänder så säger han att jag han vet att jag är otrogen med hans fru. Och jag ligger bara där med en borr i munnen och försöker att förklara för han att jag inte har rört hans fru. Jag bara att det kommer att gå lite bättre sen

I'm starting to hate Jay. I liked him for a while but the more of this I hear the more I can't like him.

Se där ! Ser ni den röda saken på mitt ben ? Det är helt galet, det gör ont som fan, jag lider.

Lol, sounds good. I am sick of people claiming they are who they aren't. It's weird becuase the band page uploaded copywritten songs. It rather bothers me that the site didn't ban the user for doing so.

Hey jag ska till tandläkaren imorgon, undra om man kan få det hela på faktura...

you were only acting baby overacting baby

Om vi ska tänka på annat.
Vi kan tänka på våran vaktmästare kom upp med våran tvätta idag, det var ju ganska så snällt gjort av han. Sen kan vi ju tänka på att jag har sytt på en knapp i dag, det var duktigt gjort av mig.
Sen kan vi ju tänka på att jag inte har den blekaste till vad jag ska göra för middag tills i kväll.
Sen kan vi ju tänka på att tisdgar är veckans värsta dag, så idag måste bli bättre. Det är bara så.

dont confuse it with love

Nu har jag tagit bort fyra vänner till på Facebook, sammanlagt så har jag tagit bort åtta stycken denna veckan, det är lite som min nya favorit hobby, och det kostar mig inget, fan va härligt.

the business of pleasure baby

Åh det känns som om jag ligger och väntar på att jag ska ringa upp mig själv. Men det är dock en annan Patrik som ska ringa mig och på ett eller annat sett ska jag väl få min lön från i måndags som jag ivrigt väntar på. Så undertiden ligger jag hemma, ganska så pank ganska bitter inga cigg och två filmer att hämta ut.


Det är faktiskt ingen höjdare att jobba gratis, det suger ganska så rejält. Men jag kommer snart att gå sönder, jag behöver pengar, jag behöver cigg eller så kan ju folk bara börja med att ge mig min lön. Det skulle också funka. Nej fan jävlaskit

§§

Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla jag har möblerat om bla bla bla bla bla bla kaffe bla bla bla bla två cigg bla bla bla gjorde vidrig mat bla bla bla det smakade lite skog bla bla bla

Did anybody, thank you? ah fuck me

Inga pengar från igår, det gör mig pank. Och man kan ju tycka att jag borde vara ganska så van vid att vara pank, men det finns ju inget jobbigare än när man vet att man ska få pengar, och sen så får man dom inte. Det blir inget vin inga cigg inga nya filmer som jag ska hämta ut från posten, eller jag som jag ska hämta ut från hemköp.

Men jag har kaffe och fyra cigg, just nu känner jag mig lite rövknullad.

The feeling that says "fuck them, go walk alone"

Blondinbella har kanske en jävla massa louis vuitton väskor, men jag har fan en spottkopp i kristall!

my curtains are stuck but I guess that it's dark guess that it's night and I guess I should stop

Jag luktar honung ! Och jag är peppad, det är härligt att börja dagen med en hamburgare och en dusch, och sen så upptäcker man att man har fått lite pengar, det är allt som behövs för att göra en måndag till en riktig dag, jag gillar riktiga dagar.

Det är ansträngande att vara underbar

Jag är fan sämst på att sova, det är bara inte min grej. Jag kommer att komma till jobbet helt förstörd och vara allmänt sämst. Åh jag tror att måndagen kommer att bli som min söndag, som var som min lördag. Då är det inte så svårt att gissa hur min måndag kommer att vara.

turning from normal to bitter to sad

Alla ska bara vara så positiva och glada hela tiden, jag klarar inte av det. Men det värsta är väl att dom måste hålla på och visa alla hur glada dom är, eller hur nykära dom är. Men det är väl bara så för att det är sommar, jag längtar till hösten då alla kommer att dumpa sina små sommar förhållanden. Och så längtar jag tills min huvudvärk kommer att försvinna.

My good friend Patrik told me how to play just like our idol, we both love Nick Drake

Om jag nu är tvungen att summera denna härliga söndagen så skulle jag beskriva den med tre ord
  1. Kaffe
  2. Ris
  3. Inga cigg
Jag ska jobba imorgon, jag är nervös jag vill inte vara nervös jag vill vara pepp och glad och veta att det kommer gå skit bra, men äsch jag ska väl bara vimla runt och ta kort på alla andra utom mig själv.

I am a crazy, rabid squirrel! I want my cookies!

Mer kaffe mer kaffe vi rundar av med lite pepparkakor. Tar lite mer kaffe, känner att min söndag kommer att bli som min lördag fast utan våfflor.

It's official. I'm in love with Summer.

Jag tyckte att det var lite roligt.

If we are going to pay this much for crab it better sing and dance and introduce us to the Little Mermaid!

Ah the joy ! När jag helt utan inspiration stog och stirrade in i mitt skafferi för att komma på vad jag skulle göra för mat så hittade jag en oöppnad burk med pepparkakor ! Det bäästa fyndet jag har gjort på flera dagar !
Det var Annas burk, men det skiter jag i !

Your reaction when Penny gave Sheldon that Nimoy-autographed napkin…

Någon som känner att dom har 375 dollar över så tycker faktiskt att den ska ta och köpa ett par härliga glasögon till mig från Ralph lauren.

Oh! How great was it to have him? That was so fun.

Lördagar känns lite som en låtsats dag, ingen tar den seriöst. Se bara vad dom har högst upp på Aftonbladets webbtidning
Eller är det bara jag som inte tycker att detta är lite löjligt ? Troligtvis. Inte någon värdig nyhet direkt, fast sen är ju nästan Aftonbladet en låtsas tidning .

Guy Stockwell wasn't French, either.

Jag har tänkt mig att ha en lite Claude rains kväll här hemma, det ända som saknas är väl lite godis, eller jag har ju popcorn men det känns som om det kan vara lite för varmt för sånt dravel. Eller jag kanske ska baka lite ! Åh men ibland kommer jag bara på dom bästa idéerna  !
  • The wolfman
  • The invisible man
  • Casablanca
  • The Adventures of Robin Hood

You don't look happy. Mind if I call you "Groucho"?

Patrik vs Discshop 1-0!


Åh nu efter några månader av mail växling mellan mig och någon Joanthan, som jobbar på discshop så slipper jag att betala för en film jag inte har beställt. Det är ju faktiskt ganska så skönt, men annars har jag inget bra att säga om dom små fittorna på discshop, deras kundservice är hel åt helvete dålig dryga och oproffesionella är vad den är.

Steve! They say you've got crazy-eye!

OMG idag har jag fått två mms, det måste vara så här det känns att vara populär. Men jag måste säga att det andra var det bästa, och jag fick det av Lisa
Jag känner bara på en gång att jag måste gå på den festivalen ! Det kan vara det vara det bästa som har hänt Göteborg ! Och efter jag har varit och kollat på deras hemsida så kan jag säga att det kommer en massa härliga band ! Nice!

You know what? I'm just gonna put dirt in my ears. Ow... That's better. I can't hear you now, but keep talking.

Åh jag älskar också listor !  Så jag tar den här, utan att fråga ^^

♦ Om människan i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?

Varför skulle någon vara otrogen mot mig ? Jag får bara inte ihop det..

 

♦ Hur många har du varit tillsammans med? (alltså ihop med)
Tre om man nu tar med charlotte som jag var ihop med när jag gick i 3an ?

 

♦ Vill du gifta dig? varför/varför inte?

Åh gud nej, jag ser bara inte poängen med det hela.

 

♦ Blir du lätt kär?
Nja, eller äsch jag älskar alla som ger mig lite uppmärksamhet. Det är därför jag just nu älskar statistiska centralbyrån.

 

♦ Vad är viktigast hos en människa? vad faller du för liksom?
Ja att dom faller för mig ? Jag har inte så högakrav.

 

♦ Vad är det mest avtändande du vet?
Om jag nu ska vara ärlig,så är det väl mig själv

 

♦ Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Ja det beror väl på situationen ? 

♦ Hur länge varar dina förhållanden?
Båda var väl i tre månader, och jag glömde att göra slut med charlotte

 

♦ Har du fått ditt hjärta krossat?

Nej

 

♦ Vad är det mest romantiska du varit med om?
En gång innan jag och Alec blev ihop, så var vi hemma hos han och var vakna hela natten, sen när det började bli lite ljusare så gick vi upp till ett ganska så stort berg och satt och kollade på när solen gick upp. Det var ganska så fint

 

♦ Hur raggar du?
Jag gör inte sånt, eller kanske bara när jag är full. Då kan jag säga dom mest underliga sakerna.

 

♦ Har du en ”utseendetyp” hos folk?
Ärligt? Ja. Det tror jag de flesta har.

 

♦ Beskriv en perfekt första dejt:

Öl på Rockbaren ? Nej jag vet inte, det är en till sak jag är ganska så dålig på. Men jag vill ha det så klyschigt som möjligt.


♦ Vem var din första kärlek?
Josefin


♦ Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Jag skulle nog inte göra det, men jag kan förstå folk som gör det.


♦ Vad tycker du om one night stands?
Nja inte min grej, det är lite underligt, fast jag är nog mer rädd att bli sjuk.


♦ Hur är du som pojkvän?
Jag är nog ganska så jobbig. Eller det är en svår fråga att själv svara på så jag låter någon annan göra det.





Beaver! Castor Fiber!

Fast jag och ankan har spenderat flera timmar ihop så kan jag inte hjälpa att känna att den här dagen har faktiskt sugigt ganska så hårt, jag har bara gått omkring här hemma och varit sexuellt frustrerad, och jag får inte riktigt glömma av att jag har varit hungrig hela jävla dagen. Nu vill jag bara ha lite zero och tre cigg

It's sad. Everything they used to love in each other now seems to drive them crazy.

Ha ! Det är onsdag det är ju faktiskt en ganska så härlig dag, och jag menar inte att den är härlig bara för att det är sjuktvarmt ute, utan för att idag ska jag bara hänga med en av mina ankmuggar. Det är liksom jag och ankan idag, jag gillar det.

Now that Billy tried to mutilate her, do you think Sid would go out with me?

Jag har haft en bra kväll ! Jag fick en sån otrolig lust att kolla på den första scream film, så jag gjorde lite popcorn och kollade när Drew barrymore blev mördad, en härlig tisdag liksom.
Men jag tror aldrig att jag har visat min enorma scream box, jag kommer ihåg första gången jag såg den boxen jag tror att det var på cdon eller något sånt dravel men jag köpte den bara för att man fick med en sån mask som dom hade i filmen.
The box
Och jag behöver väl inte äns säga att jag verkligen tog bort plasten och verkligen öppnade boxen såfort jag bara kunde för att titta på masken, och jag blev ganska så besviken när jag väl fick se den. För den masken man fick med, ser inte alls ut som den som dom har i filmen.

Is there a ghost in my house?

Tydligen så ska vi ha ett nytt jättesnabbt internet, och jag kan väl lova att jag inte har märkt någon större skillnad men istället för att vara arg över ett skit bredband så lyssnar jag på band of horses konserten som dom hade i gbg för någon månad sen. Det är en ganska så mysig dag, och nu sås ska jag ta på mig lite kläder och dansa ner till härliga hemköp och impuls köpa en cola zero för 7,50.

Standin' on the verge of insanity

Ah åh det gick mycket bättre idag på Rockbaren, det kan ha något att göra med att jag var med Alex och jag hade inte med mig några 700kr och så åt jag lite mat innan jag åkte in, jag tror att det hjälpte väldigt mycket. Sen att jag hittade den bästa 20lappen i hela mitt liv typ 1 minut innan happyhour var slut gjorde ju inte saken så mycket sämre.

I need you, you want me, but I don't know

Okej att vänta i en timma på någon i en bar är inte okej, men att folk inte svara när man ringer är värre men sen får vi tänka på att det var samma person som gjorde allt igår, och fick mig att se ut som en idiot. Dock har jag bara ångest över hela kvällen, jag lyckades göra slut på alla mina pengar, jag träffade en chef ute och jag kommer inte riktigt ihåg hur jag kom hem, och så träffade jag tydligen någon från hemköp på tåget det kommer jag inte ihåg. Fan jag skulle ha dragit vid 22

Well, this is an invitation it's not a threat if you want communication that's what you get

Systemet stänger om 20 minuter, och det är nog första gången på länge som jag inte har lite ångest för att jag inte har varit där och köpt något än,jag har inte gjort några planer för ikväll, och jag känner mig faktiskt inte så sugen på att gå. Fast en hemmakväll med familjen låter ju inte häller så lockande. Så det blir nog några öl må jag tro

And I saw you but that's not an invitation that's all I get

Härligt med öl på LÖndon igår efter en ganska så lugn kväll på jobbet, dock var det slutsålt men en ganska så lugn publik. Dock känns det jävligt ovärt att somna vid halv sju och vakna vid tolv, plus att min hud har fått panik och hatar mig, jag vet inte vad jag har gjort för fel, den blir alltid helt galen så fort jag börjar dricka mycket vatten.

if this is communication I disconnect

AH det är en härlig dag ! Det är Fredag ! Och det är härligt väder och jag är så jäkla sugen på att dricka vin i en liten park känd som slottskogen. Men istället har jag städat Hedwig och duschat och tinat kotletter, och just nu sitter jag i min säng och känner ett behov av att kissa.
Men nu dricka mer kaffe !

A4 på 1,0 gigahertz och 256 megabyte RAM från Samsung.

Hej bloggen ! Idag har ajg varit med Amanda hihih och hennes killkompis Tony, vi har spelat monopol och och varit jättefulla, det var så häftigt vi drack massa öl och vin hela kvällen, ända fram till typ tio på kvällen, det var så häftigt, och så rökte vi köket bara för att hennes mamma inte var hemma, hon typ jobbade eller något sånt tihih fan nu är jag så full så jag ska nog gå och spy i några minuter.
cha cha
puzs

I can't speak free when you're in my face, and I don't like to be unkind

Jag är nyföd som en 18åring, bra kvällar på fingers kommer man ihåg. Fullt med folk och alla var på ett bra humör och jag blir så löjligt stolt när pojkarna i Devilicious är så bra, inte för att jag har något med att göra att dom var så bra men ändå.
Det var en härlig efterfest här hemma i Kungsbacka med Martin och min bror och 3,5 folköl.
Mjau

Pussy Liquor

Jag känner att något är på väg tillbaka, något kommer att sitta väldigt fint på mitt annars ganska så tråkiga ansikte, ja du hörde rätt! Mina polisonger kommer att vara klara till beach 2010!
Annars är jag faktiskt ganska så lik Amir på den bilden..

I don't want to try talking it out, I don't need another fight

'
Barn det är bara fyra månader kvar tills jag fyller år, ni borde börja spara redan nu för jag vill ha något dyrt.

mm





To come bring beauty Back in season

Efter en dusch och lite kaffe så känner jag mig som en ny människa ! En väldigt röksugen människa det vill säga. En dag som denna har jag på mig det vanliga? Typ svart, jag känner att svart alltid funkar, dock har jag vita underkläder.
Och mitt hår är en katastrof, men vi gillar läget och tänker på Blondinbella.

You know that i want you and you know that i need you i want it bad, your bad romance

Öl öl och öl, man kan tro att jag är gjord av öl. Dock är jag inte det, ibland önskar jag att jag bara var ett oändligt stort ölglas som aldrig tog slut.
En kväll av bjud öl med madde och flickorna och 5 pojkar från england, bra befolkning, fast det skulle jag säga om alla som bjuder mig på öl en hel kväll. Jag känner mig ack så billig, och jag gillar det.

The eye of the tiger

Igår var jag och Elina ute för att ta en till två öl, det hela börjar väldigt trevligt inne på Kellys där jag träffar min kusin Kristoffer och alla har trevligt. Sen får vi för oss att dra till Haket och dricka mer öl och sen kommer Elina på att vi ska sjunga lite karaoke och jag fick lite panik, vi har det på video men jag tror inte att det är något som resten kommer att få se, för om vi ska vara ärliga så var vi inte så jävla bra..
Och kvällen slutar på Rockbaren med Alex. Kvällens betyg +++++

Chat eller kompis/vänskap med jämnåriga killar/män

Eller fast det var trevligt ute i dag(eller jag hade ganska så trevligt, jag kan inte riktigt svara för dom andra) så måste jag nog ha varit det sämsta sällskapet, jag hade bara inte lust att prata, så det var ganska så skönt att vi var några stycken som var ute iaf, för det finns ju inget värre än när man är med någon och man ser bara på dom att dom inte vill vara där-

And I know that you may love me, but I just can't be with you like this anymore

En dag på stan med öl och folk. Trevligt ? Ja, väldigt trevligt faktiskt,  så nu blir det lite star trek och jag funderar på att ta och äta något, men inget lockar det är bara kött och bröd och allt sånt tråkigt vanligt, jag funderar på att göra paj

And you're not gonna reach my telephone

Jag gillar inte att hångla med folk som dricker mjölk, det är som att hångla med spenar.
Folk och deras jävla åsikter.

Just a second It's my favorite song they're gonna play And I cannot text you with a drink in my hand

Så det är Torsdag och jag känner mig överviktig. Men annars gillar jag Torsdagar, det kan vara så att det bara hänger kvar från när man var 18 och bara hängde på sticky på Torsdagar, annars vet jag inte varför jag gillar den jävla dagen, men jag har tydligen pengar på mitt kort ! OMG jag tror att jag ska fira med vitkål och öl på Rockbaren imorgon

And yeah, she's the collector She wants me all the time to inject her

Ikväll så tycker jag att vi bara hatar folk i största allmänhet, okej ? Jag tror att det kan bli roligt, för som alla vet så är det roligare att hata än att älska. Älska har liksom blivit för smörigt och det sniffar lite på 90talet, och ingen gillar 90talet.

Jag muckar gräl med allt det där jag också vill men inte törs

Efter en ganska så spontan utekväll igår med Alex och Mimmi på babar, it was asööm !
Men börjar från början. Det hela började med att vi skulle till mitt andra hem för att ta en kaffe och kolla på lite bilder, men istället för att sitta inne i värme så fick vi sitta där ute, det var kallt och jävligt. Så vi drog hem till Alex och började spela lite it left 4 dead 2 och dricka öl, det var väldigt manligt och trevligt. Sen in till stan träffa Mimmi och dra till baren och dricka öl, träffar en konstig snubbe från england som hatar Simon cowell och top gear.

Det är så tråkigt och trist utan mig

Hurtiga Patrik slår tillbaka del 7.
Jag har inte sovit så länge, jag har duschat och rakat mig. Och jag bäddat min säng och byt lakan och allt sånt dravel. Och nu tar jag mig en sista Pistonhead och lyssnar på Hefner och jag tror nog att jag ska ringa blogglösa alex för kaffe på mitt andra hem. Vem sa att måndagar behöver vara tråkiga ?

Undantag från regler halvfinnar och negrer ni kan kalla oss vad ni vill

Okej jag kan inte sova, så jag ligger och tänker på olika rutter man kan börja springa, eller jogga är kanske ett bättre ordval för min del. Men den här senaste veckan har varit helt vidrig när det kommer till mat, jag har inte ätit en pizza utan två stycken ! Plus en hamburgare och ja det har helt enkelt inte varit en bra matvecka. Sen ska vi väl inte nämna chipsen jag hetsåt i min säng när jag kollade på 47 avsnitt av glee ?

Jag vill ha choklad

Ingen har gett mig någon toblerone på hela dagen, visserligen har jag inte bett någon köpa en toblerone till mig. Fast ibland kan man ju att det är självklart att jag vill ha en toblerone, för alla vi ha en toblerone. Men nu ska det väl såklart finns något jävla smartass som inte alls gillar toblerone. Men ni har fel ! Alla gillar det.
Det här är en toblerone . Den ser god ut, den är väldigt mumsig.

I've got my moments when I'm less sober


Det här är en jättesommrig bild, den är så sommrig att man blir lite varm och full av att bara titta på den, det är så en sommar kväll i Göteborg ska vara. Öl och killar vid vattnet, nåja det var en tjej med oss, men hon är ju från norge så det är okej.

I've got my moments, I've got my moments

Chips och köttbullar is the shit, valbog var trevligt ? Jag var på stars typ hela kvällen och blev lite små berusad och sen blev det efter fest på king george, sen blev det efterefterfest hemma hos Pontus, där jag även glömde min hjortring. Nu blir det starkt kaffe och chips och så ska jag lista ut hur jag ska få gratis toblerone ikväll

RSS 2.0