Francine, why did you pull a gun on me if you didn't want to have sex?

Det är såhär Amanda ser ut.Det är en bra bild på henne, den är väldigt sann. Det ända som saknas är väl en hamburgare och vin.

Det är ett hål i foten, men det är ingen fara för hans liv.

Många skulle nog säga att det är fel att vara lite småberusad vid fem, men jag måste säga att jag gillar det. Just nu står jag här som gud skapade mig, i underkläder och en ganska så gråkofta, ja det kan ni ju se på bilden eller ja ni kan ju inte se mina underkläder men det står superman på dom.
Men allt jag funderar på är om jag ska ta på mig lite kläder och åka in tlll Rockbaren och dricka öl med lite mer folk än bara mig själv, fast jag dricker ju bara vin. Det är fan nice.

Lost my muchness, have I?

Trevligt med lite nytt från Lady gaga, det var ju ett tagsen.  Det är bara lite synd att inspelningen suger.

Basically lady, when you called me today. I thought oh, no.

fashion...


Scruffy's gonna get a new $300 haircut. This one lost its pazzaz.

Jag är sugen på jordgubbar. Jag har jordgubbar.

As I told you, Mr. Potter, naughty children deserve to be punished.

Jag ligger helt utslagen, jag funderar på vad jag ska göra idag det är ju ändå midsommar och eftersom jag är ganska Svensk så ska man väl dricka bort det lilla man har kvar i det ganska så stora huvudet. Det som man redan gjorde igår, fast då hade jag nya kläder jag var faktiskt väldigt snygg. Det var därför jag och Amandarin stog och små raggade på mindre pojkar, eller vi vet inte hur gammal han var, men han var sångare i något band, ganska så dåliga tror jag att dom var.

Well, someone tell me, when is it my turn?

Åh ibland känner jag bara att vara blind eller kanske albino, jag skulle kanske också nöja mig att ha lite sosial kompetens för då kanske man inte behöver dra en massa opassande skämt, fast det är väl lite av min charm antar jag.
Imorgon kommer jag att fylla med ny jacka och öl och lite Sanna. Tar och slänger inte lite favorit Amandarin också, sen har vi en heldag. Och om det är något som jag gillar så är det heldagar. Inte helgdagar, dom är så krävande.

He looks like he's going to start a killing spree anytime soon

Åh i dag ska jag njuta av två nya Arcade fire låtar, nu har jag hört fyra låtar från deras nya skiva. Och jag tror att det här kan vara det bästa dom har gjort på väldigt länge, bäst skivan sen dom släppte Funeral, och det var ju ändå några årsen.

 


Heart Skipped A Beat

Jag är så bra på att vara somrig, jag hänger i parker och dricker rosé och sen drar man vidare till Rockbaren tar några öl, kanske blir det några somriga shottar också. Sen ramlar man in på coop, snattar ölkorvar och köper chips och avslutar allt i en konstig blandning mellan Göteborg och Mölndal.

Do you know nothing about modern culture, Bernard? Beckham, Posh, Pokemon...

Säg hej till mina nya fashionblogg. För det kommer att bli så jävla stort att blogga om kläder. Så här får ni ett smakprov på min nya jacka som jag har bestämt mig för att köpa.
Ser ni hur fashion den är ?

I'm a quitter. I come from a long line of quitters. It's amazing I'm here at all.

Redan nu känner jag att det här kommer att bli en lång och väldigt jobbig dag. Jag har redan ont i huvudet och är hungrig, jag har inte lämnat sängen och jag skulle kunna döda för lite kaffe. Plus att min hals är typ torr. Och alla håller på att fixa med en massa saker runt omkring mig, åh jaja men vi kommer att få nya tapeter i köket, gröna tror jag.
Jag vill också vara en fisk i Bill murrays huvud.

Well, we're going to this party because I'm trying to picture this girl who likes you and all I can see is you in a dress.

Mellan bröllopsyran och mat så hinner jag festa med Viktor och flickorna plus att äta pizza på Sveriges bästa pizzeria. Det var så att vi skulle fira att Viktor skulle fylla 22, så han samlade ett ganska så fint gäng att dricka med. Jag var då en av det gänget.
En så kallad bildbomb


Här sitter vi och spelar båten, väldigt trevligt spel. Men det bästa med det spelet var nog att man blev väldigt full.


Divan för kvällen anländer tillslut. Trevligt alltid trevligt.


Sen är väl alla bilder samma, lite fylla lite folk oftast mig.


Enligt Viktors facebook så gillar han eddie meduza, så underligt.

I think you should, yeah. You should wash your beard, then shave it off, nail it to a Frisbee and fling it over a rainbow.

Det går ganska så bra just nu ! Jag är nästan klar med mina kläder och jag har börjat  förbereda inför middagen, det kommer att bli jävligt mycket grillat kött. Och nu strömmar det ut my morning jacket från mina högtalare, jag trivs nu, funderar på att ta en cider, bara för att göra det lite extra somrigt och sliskigt.
Funderar på om man ska raka bort skägget, det är ju ändå ganska så fint. Men jag ser lite yngre ut utan mitt skägg.

You know what you are? You're a beard with an idiot hanging off it.

Åh men en spontan öl blev till ganska många spontana öl, eller det blev bara en 6 öl kanske. Hel lagom. Idag hade jag tänkt att ladda upp en jävla massa bilder och gjort ett '' min dag i bilder '' inlägg, problemet är väl bara att jag inte tog några bilder.
Men  nu ska jag försöka välja kläder för dagen. Något säger mig att mitt klädval kommer att floppa lite.
Musik.

Roweena! Roweeeeena! And what am I supposed to do while you're doing the underpants charleston with this insane, blind tart?

Jag har funderat i snart en timma på att gå från min vidriga men väldigt rena säng. Det går inte så jävla bra, dock tror jag att det är lite folk vakna här hemma ? Äsch jag ligger kvar och lyssnar på lite mer she and him

I... I swallowed the little book of calm.

Åh jag är en mästare på att köpa presenter ! Jag är också en mästare på att överdriva. Men jag och min vän Alec med långthår var i stan idag och köpte en present till min vän Viktor med korthår, ja och så råkade vi komma till movieline där var det fullt med barn och slitna mammor. Det var trevligt.

all the people are dancing and theyre having such fun i wish it could happen to me

Det känns lite som om jag håller på att ruttna. Så jag lägger upp lite bilder och håller en låg profil.
Det var väldigt olaglig fildelning på g.

The Imaginarium of Doctor Parnassus[2009]DvDrip[Eng]-FXG

Jag ser att GP gillar mitt favorit vin, trevligt !  

This page was last modified on 11 June 2010 at 09:02

Åh men jag har gjort saker idag också ! OMG jag gick upp i renpanik vid 12, tog på mig lite kläder och så är jag ganska så säker på att jag borstade mina tänder också. Sen träffar jag Amandarin i stan och hennes nya Macbook pro, vi går och äter och jag håller på att dö av min bakfylla. Efter det har jag klippt mig tre gånger, dock är jag inte helt säker på om det blev bra eller inte, vi får väl se vad folket säger imorgon. Folket jag ska träffa imorgon är mina blogg kompisar viktor och amanda. Jag gör en kissie och länkar inte.

They try to tell us we don't belong, that's alright, we're millions strong

Jag kan inte hjälpa det, men jag är bara så otroligt glad idag. Fast jag var otroligt opepp på att gå ut idag så lutade det hela med bitmärken på min arm och ett otroligt bra humör, jag gick hela vägen till tåget från Rockbaren med ett sånt otroligt stort leende på mina läppar att det nästan var löjligt.

It´s the feeling you get when you´re travelling somewhere, leaving something behind, something that took too much compared to what it gave.

Snart är jag helt klar med att vara kattvakt, jag må säga att jag är fan bäst på att vakta katter! Jag har till och med lärt mig att använda Amandarins kaffekokare, den var min nemesis men nu är den bara ytterligare en kaffekokare i mängden !

you think I'd lay down and die Oh no, not I

Jag blev så förvånad över att hon var svart.

Jag blundar och då är jag där. Jag hälsar på Alex i dörren, jag kramar Robert i entrén. Fy fan vilken härlig kväll det här kommer att bli!

Tänk att man kan bli så glad över något så löjligt som ett par nya skor. Det är lätt galet, men det är också väldigt skönt att torra fötter.

På det senaste har fler och fler företag släppt lite olika modeller av rycksäckar. Vissa snygga och andra mindre snygga.

AH min mormor har varit här hela dagen, och vi har varit så husliga av oss. Vi har köpt mat kokat kaffe och till och med lagat lite mat ! Nu känner jag bara för att jäsa sönder och åka hem till amandarin.

How about you sit on my face and cut a nice, big, juicy fart?

Förlåt.





133 tonårsfrågor.
- som alla måste göra


- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? - Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Nej
Hur många har du varit kär i? - Oj jag vet inte, två?
Är du kär just nu? - Nej.

- Tio frågor om dig själv
Namn: Patrik
När fyller du år?- 12 september 
Några piercingar? - Nej

Vad har du på dig just nu? - Jens tshirt strumpor och underkläder, det mesta från weekday
Vilken årstid är bäst? - Höst eller vinter, kan inte riktigt bestämma mig.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Inte bakfull.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Just nu gillar jag min finne mellan ögonen.



Vad är du bra på? - Jag är ganska så bra på att drick öl.
Vem älskar du mest på denna jorden? - Mig !
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Själv.
- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - Hm kanske Amanda och Alex ?
Vem är den roligaste av dina vänner? - Beror på vilket humör jag är på.


Vem är snyggast av dina vänner? - Det beror på hur full jag är.
Vem är mest partyprisse? -  Alex.

Vem är den du helst har filmkväll med? - Jag och Terese brukar ha fina kvällar ihop
Vem av dina vänner är mest "evil"? - Mina vänner är för snäll.

- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? -  I min familj så är det nog min far.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Nej inte direkt
Vem är farligast i din familj? - Min pappa har jägarlicens
Vem ser roligast ut i din familj?- Min bror
Vem är coolast? - Jag.
Har ni något husdjur? Gud ja.
Mest gemensamt med? - Min bror.
Sover du oftast med?  - Jag brukar inte sova med någon i min familj.
Roligaste kvällen med familjen?  - Jag kommer inte ihåg.

- 10 frågor om idag
Vad har du gjort? - Köpt öl.
Vad ska du göra nu? - Dricker öl
Har du gjort något dåligt idag? - Nej
Vad har du ätit idag? - Lite bröd och kött och ris
Har du duschat idag? Ja det har jag faktiskt gjort.
Är du trött nu? - Nej
Vad händer i morgon? - Passa katter.
Går du i skolan? -Nej.
Har du varit i skolan idag? - Nä.

- ANNAT
Hur mår du just nu? - Bra.
Är du hungrig nu? - Nej, men jag känner mig lite tjock.
Vad är klockan nu just nu?18:53
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Min bloggis och Facebook. 

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Amanda.
Vem ringde du senast? - Alex.
Vem sms:a till dig senast?- Amanda tror jag?
Vem sms:a du till senast? - Amanda kanske ?

-FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? -  20 minuter sen ?.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -  Några månader sen, men jag ska träffa han på lördag.

- ÖVRIGT
Gillar du punk? -Nja
Har du sminkat dig idag? - Nej
- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Ja.
Vilket är ditt favoritband/artist? Laakso manson lady gaga kiss the hidden cameras patrick wolf  arcade fire babyshambles
Vad gillar du för musik? -Ganska så blandat



- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Nej
Har du fler än 3 jeans? - Jag har över 17 par.
Har du fler än 5 tröjor? - Ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Nej
Använder du wax?- Nej
Använder du ögonskugga? - Nej.
Använder du kajal? - Nej.
Använder du hårspray? - Jo det förekommer när jag är dreadslös.
Använder du volymspray? - Nej.
Använder du mousse? - Nej.
Använder du deodorant? - Ja.
Använder du skinspray? - Nej.
Använder du parfym? - Ne.
Använder du läppglans/läppstift? - nej..
Använder du brunkräm? - Nej.
Använder du rouge? - Nej.
Uppsatt hår eller hängande? - olika.
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej

- KÄRLEK
Är du kär just nu? - Nej
Har du kysst någon idag? - Nej.
Är du romantisk? - När jag vill.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Jag vet inte, just nu singel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Vem sov du senast bredvid? - Amanda, vi var väldigt bakfulla.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Säger folk så?


Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - Lite ?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - HAHAHA ! !!!! Den fittan ? Skulle inte tro det.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej, men kanske på mitt ben eller i min panna.


Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Jag gillar naken stilen.


I gotta burn off these calories fast, before I blow up.

Småflickor är så roliga för så fort jag kom ut från systemet idag så kommer dom fram till mig och frågar om jag kan köpa ut till dom. Vad tänkte dom på då? Ska jag bara gå in igen med min påse och köpa sju öl till ? Nej det är ju helt normalt att göra det. Åh men tänk lite !
Nej tack.

Coppermine Photo Gallery

Fan, killen ligger verkligen i. Go Team Eklund.

F

Nej, jag blir bara frustrerad. Här sitter man och tror att en av fördelarna med att jobba svart är att man ska få pengarna med en gång ? Och inte behöva vänta tills den 25. Men Tydligen hade jag fel om det också.

I'm not the man they think I am at home Oh, no no no... I'm a rocket man

Jag antar att jag borde börja bli arg just nu, för jag jobbade som fotograf för några veckor sen och jag har fortfarande inte fått betalt, men jag ser nu att dom har mina bilder upp på hemsidan iaf. Det är ganska så dålig stil, om jag får säga det själv. Jag antar att jag får ta och skicka ett väl formulerat argt mail.

He was leading us thru the dark, He was saying that "Love goes on." I was wanting some "Ice Cream", He knew exactly what I meant.

Jag kan inte hjälpa det, men jag är lite imponerad av mig själv idag. Jag vaknade nämligen vid 0900! Det är helt jävla otroligt att jag kom upp i tid, åh jag är så stolt över mig själv.
Men jag är nöjd med min dag, jag har varit med Amandarin och vi gick vid SKF och skrattade åt alla små konstiga butiker och kände oss som turister, det är en härlig känsla.
Och tydligen har någon tappat min brors data, så den är helt skev.. Inte roligt

Oh, Matthew. How nice of you to keep my image close to your heart.

Yes, jag ska jobba på way out west i sommar. Jag tror att det kommer bli så jävla roligt, och jag hoppas att jag får chansen att se Iggy och the xx och såklart the drums.

A riddle: I went over the river- and into the woods- where did i go?

Jag känner mig musikaliskt förvirrad. Jag hoppar mellan Lou reed the Stooges the hidden cameras och just nu är det också My morning jacket. Jag känner att jag måste ta och lugna ner mig, jag vill börja med Lou reed men sen kom det för mycket musik ivägen och bara förstörde min Lou månad. Det är inte helt okej.

Now open your mouth- here comes the spoon, you're gonna eat what i give ya- and you're gonna like it real good.

Först vaknar man vid nio sen är klockan helt plötsligt tolv, bara sådär och jag har inte märkt något alls.
Men jag kommer att vara fast vid min data hela dagen för idag kommer dom att visa den nya iPhonen, och jag som alla andra är ju väldigt nyfikna. Den kommer att äga, jag tycker synd om alla som inte har en iPhone.
Men fram tills klockan sju så ska jag nog bara kolla på säsong två av californication.

A kitten on fire, A baby in a blender, Both sound as sweet as a night of surrender.

Ganska då dåliga bilder, men det har varit en bra dag.

Sweetheart, lover, words you use for me, I yearn to get you forever, to get you into me.

Folk kan ju tro att jag bara läser en massa bloggar på dagarna, det är ju också sant. Fast på tisdag ska jag på bio.

And who in this world could ask me to resist

Nu har jag varit vaken i nio timmar och jag har seriösa planer på att börja ta på mig lite kläder, men jag kan inte bestämma mig om jag vill gå och köpa glass eller bara ta på mig kläder för skojskull, ett av livets stora problem.

How many insults must you take in this one life

ytterligare en dag som det inte kommer att hända ett skit på, alla dessa spännande dagar jag vet knappt vad jag ska göra av dom. Eller jag har ju en öl här hemma och ganska mycket kaffe så vem vet, det kommer kanske att bli en höjdar dag, men något säger mig att jag har fel. Får väl kolla på lite star trek och vara nöjd med det.

how many liars, how many tales

Facebook bara ljuger för mig ! Nu ska jag gå och karva i mina armar så att alla kan se hur ledsen jag är. Då får jag kanske choklad.

A perfect day to get out of bed shower, dress, shave, kiss you on the head Then I hit the office and my head starts to swim

Jag känner mig ovanligt bitter idag, jag är så ovanligt trött på bögar jesus och allt som hör sommaren till. Och allt jag vill ha just nu är en uggla på armen, kanske två ugglor jag får se.
Men i ett försök att liva upp den här dagen så sökte jag jobb på way out west. Jag tror dock inte att jag kommer att få jobbet men det är ju iaf värt att försöka, jag har aldrig jobbat på en festival innan så det skulle vara roligt att testa på.

way out west

way out west

Okej jag är väl inte trött på allt som hör sommaren till, men mycket.

And there's nothing to eat that don't carry the stink of some human waste dumped in the Nile

Varje gång jag ska prata med folk på msn så är det här allt jag får tillbaka. Jag är så jävla trött plus att jag inte får köpa låtar från iTunes store längre, för tydligen funkar inte mitt fittvisakort. Intressant må jag säga, så istället kommer jag att lyssna på Meat loaf och vara trött på allt som innehåller orden visa eller iTunes store.

The ozone layer has no ozone anymore and you're gonna leave me for the guy next door

Nu när man har fått ta del av två nya låtar med Arcade fire så vill man bara ha mer och mer ! Jag tror att deras nya skiva kommer att vara helt underbar.
Nog om Arcade fire för nu blir det the wolfman och jag gissar att det blir en stor mängd med chips och lite cola till det hela. Hej jag leker att det är lördag !

Some kind of nature, some kind of soul Some kind of mixture, some kind of goal

Åh men det är bra..

700m2 i en gammal sömmerskefabrik i utkanten av det "civiliserade" Göteborg.

Min gröt blev fail, Terese försov sig. Jag är klar nu jävlar blir det lite öl och jag tar med mig mina högtalare så om ni hör Lou reed i slottskogen så är det bara jag. Kom fram ta en öl.

Candy came from out on the island, In the backroom she was everybodys darling, But she never lost her head Even when she was given head.

Jag har stora planer för imorgon! Det kommer att bli öl och ölen kommer att intas i en park, vilken har vi inte bestämt oss för än men det lutar mot slottskogen.
Jag har till och med haft en bra kväll i dag, jag åkte hem till Terese vid sju och åt lite mat och gav henne lite film, jag fick även en väldigt fin present som jag inte orkar visa nu. Men sen kollade vi på film och tog oss några härliga drinkar, och på tåget hem så var det inga jobbiga tjejer som pratade om pojkar med fjun.

RSS 2.0