.com

Äsch jag har bara blivit lite trött på blogg.se. Så jag har flyttat över mig själv till Tumblr. Så det är bara att hänga där istället när ni vill läsa mina felstavade ord och särskrivningar.

Aha ! Spännande

Förfest hej ! Det var bögar, flickor och Patrik i detta rummet. Jag måste väl säga att jag var på ett fantastiskt humör och charmade alla ! Eller jag har ju redan träffat alla innan, eller det var väl en som jag inte hade träffat innan men det är lugnt för jag kommer inte ihåg vad hon heter.
Senare på kvällen var det Rockbaren. Jag gjorde även succé där.

why everyone loves tumblr

Jag fyndade vin och öl istan. Jag fick även en släng av regn på mig, dock allt jag kan tänka på nu är vilken tid jag ska åka in till Rockbaren, jag funderar på att ramla in runt en 10 kanske, det låter som en bra tid för en bra bar. Jag hade tänkt att bjuda på ett hav av bilder från dagen, men det blev bara en.

kommer inte p¨å något

Titta här vad jag fick av Amandarin ! Jättefina och fab. Nu kaffe och en lite cigg och sen duscha och ja sen ska jag leka istan med Alec. Jag hoppas att det blir öl på RB sen.

Men nej.

Folk som kommer att rösta på alliansen är ju inte riktigt, hur kan man rösta på något sånt här ? Dom är ju uppenbarligen onda och dom gillar ju inte folk. DOM HATAR ALLA !
Se bara på skalleper och hans tre får.

En orgie är sexuella handlingar mellan flera personer samtidigt, även kallat gruppsex.

Har jag nämnt att jag har fått en ny nagelfil av min bästis Amandarin ?  Jag misstänker ändå att det bara är en muta så jag ska passa hennes lägenhet i flera dagar, en orgie någon ?

teenage lust

Min recension av iPhone4 ! Jag tror nog att detta kan vara den bästa mobilen som jag någonsin har haft i min hand!
Den är fast liten och snygg. Batteriet är assöm, på min andra iPhone kunde jag använda den i några få timmar innan den dog men den jag har nu, oj ja jag behöver nog inte säga allt för mycket. Skärmen är helt underbar, den är lika snabb som när tonåringar har sex. Okej, det finns en lite dålig sak, blixten gör så att man blir lite gul. Och folk säger ju att man ska ha dålig täckning, jag har inte märkt av detta.
När man har den i handen så är livet bara lite bättre.

Bra beskrivning där uppe..

Åh men en lista ! Jag älskar listor, det är så hjärndött och enkelt, sen sås ser det ju väldigt trevligt ut.

En sweet karatefylla eller lugn hemmakväll ? Lätt en sweet karatefylla

 

Pizza eller sex? Pizza

 

Jobba eller bara dega ? Jobba, man kan alltid dega senare.

 

Maila folk eller bara inte höra av sig ? Hmm ja eller det beror väl på vem man ska maila ?

 

Mossigpop eller hårigrock? Hårigrock !

 

Msn eller Facebookchatten ? JAG HATAR FACEBOOKCHATTEN !

 

Hårigrygg eller hårigtkön ? Hårigtkön

 

Onödigt varm sommardag eller en helt lagom sommardag ? Jag tar nog den onödigt varma dagen.

 

Knark eller bajs ? Knark.

 

Meral eller Robin ? Robin

 

Amir eller DennisM ? Det är som att fråga pc eller mac. Det är såklart man tar den smidiga macen istället för en tjock och ful pc.

 

Bögar eller disco ? Bögar.

 


keevan

Ha åh Iggy pop var precis med i star trek! Han spelade en härlig Vorta. Jag blev ack så förvånad när jag väl kom på vem det var. Har aldrig sett han så charmig.

we're are not in kansas anymore

Jag vet inte om detta borde klassas som nöjesnyheter ?  Om det nu är någon form av nyhet så borde dom väl ändå klassa det som en sportnyhet. Men om man nu skulle fråga mig så är det bara underligt att dom stora tidningarna fortfarande skriver om det hela, och nu kanske ni tänker att det fortfarande är underligt att jag bryr mig om det hela. Då kan jag väl bara säga att jag inte bryr mig, jag stör mig bara på det.

Does Judy at Carnegie Hall

Hey i lördags var jag på kräftskiva, jag åt en lite jävla kräfta, sen var det bara öl och kyckling som åkte ner i min mage, eller okej jag får väl ta och erkänna att det var ganska så mycket sprit också. Men det viktiga var väl att jag var trevlig.
För er som är jätte intresserade så lyssnar jag på Rufus Wainwright.

 


go fuck yourself

Eftersom jag inte kan få till en bild på mig själv som jag ser normal ut på så fick det bara bli en bild på mina läppar, jag hade tänkt att göra någon sån där dagens outfit bild, men dagens läppar duger minst lika bra.

Individual performances of The High End Of Low Tour 2009 - 2010

Åh kärlek, om jag köper dom så kommer jag att behålla dom i minst tre månader.

Äsch gud va ont jag fick i mina små ögon,

Åh jag tycker att det ska bli skönt med en ny härlig vecka. Jag kommer att börja veckan med en dusch och lite kaffe sen och senare blir det vin borta i stan hemma hos sissel. Det är någon form av tjejmiddag så jag är lite förvirrad av vad jag faktiskt ska göra förutom att dricka vin och vara trevlig, jag antar att det kommer att går fin fint. Jag menar liksom jag har ju redan valt mina kläder, vad kan gå fel ?

Fyfan

det är vidrigt att vakna och fortfarande vara lite full. Det är hemskt att titta på sina samtalslistor från gårdagen, och man visste att man skulle åka hem och inte dra ut på krogen. Ack jag tror säkert att jag var odräglig och jättetrevlig, kanske mest odräglig. Jag ramlade iaf av tåget i kållered, kom upp och in. Ringde Mandarin ringde Alec, åt en hamburgare. Nej usch det är det jag kommer ihåg, aldrig mer aquavit.

wow

Förlåt om jag var lite arg innan, men ibland måste man ringa och vara lite arg. Den var redan i Kungsbacka, den låg bara några meter ifrån mig.Nu ligger den i min sägn. Jag gillar DHL.

User friendly Fucking dopestar obscene Will you die when your high You'd never die just for me

Åh men idag är det festligheter hos Terese ! Det kommer att bli trevligt, jag kommer att köpa öl och inte tänka på Det onda företaget tre, BP är ett snällt och bra företag om man skulle jämföra ! Om jag skulle vara en tjej så skulle jag snigla dom alla !

Men iaf igår så hade jag en väldigt behaglig dag. Jag var hemma hos Lisa och körde med vin och cigg, och hon har en elefant på balkongen, och nej jag pratar inte om mig.

When you're growing up in a small town bad skin, bad eyes, gay and fatty people look at you funny when you're in a small town

Åh men vilken härlig dag, jag sålde mitt objektiv träffade Charlotte, hon köpte en ny macbook jag förolämpade försäljaren och nu njuter jag bara av att vara hemma, dock kommer jag att ramla in till rockbaren sen för att köpa lite öl. Jag tror nog att det kommer att bli en trevlig kväll

I am terrified, I think too much, I get emotional when I drink too much,

Godmorgon ! Nu väntar en ny och spännande dag, nämligen tisdag på min plan står det att jag ska duscha och jobba. Sen hade jag tänkt att vara bitter över att min iPhone 4 är tre veckor sen, men det som stör mig mest är väl att folk som har boka sin iPhone4 efter mig redan har fått den, sånt gör mig bara lite arg.

http://www.wixiban.com/images/ccg2e/tatv/ST2E12071.jpg

Detta skulle upp på min Facebook, men dom tyckte att det var för långt.

woop woop det händer inte så mycket i idag va? Nja jag vet inte riktigt, jag har mest typ chillat och försökt att bli frisk så jag kan vara pepp och pigg inför tisdagen, och som alla vet så gillar jag inte alls tisdagar. Dom brukar bara bli dåliga och tråkiga, det händer även att det regnar på tisdagar. Jag tror inte att jag känner någon som gillar tisdagar, det är en sån konstig och meningslös dag eller den är väl lite som en söndag, fast utan söndagsångesten då. Men det är fortfarande måndag och det är väl något vi alla ska vara glada över, för då är man en dag närmare den 25 ! Och då är det lön, eller inte för mig kanske men för många andra ! Och det blir alltid en sån positiv stämning när folk får in lite pengar, dom går ut och köper saker och alla ler kanske lite mer, sånt är ju alltid uppskattat. Eller inte för att man brukar gå omkring och titta på folk som ler, det skulle ju bara vara konstigt. Jag är ganska så okonstig av mig, det konstigaste jag gör är väl att, äsch nej vet ni vad? Jag gör faktiskt inga konstiga saker. Jag gillar öl som alla andra, och våga inte komma och säga att ni inte gillar öl, då är det bara något konstigt med er. Och det skulle ju vara obehagligt.

bad monkey

Åh men min way out west helg var ganska så underbar, jag jobbade med massa härligt folk, och om jag skulle lära känna alla så tror jag att minst hälft av alla skulle vara otrevliga. Men just denna helgen var dom bara trevliga. Fick se några låtar med Mumford and sons xx och iggy eller jag kollade ju också på Håkan men det var ju efter jag slutade, och det var första gången jag såg han och jag måste nog ändå säga att jag blev positivt överraskad.
Lite bilder
Jag träffade på Viktor och Jennifer, tror att det kan ha varit under iggy
vid entren så hade vi jättefina fåglar.
Och när Håkan spelade så var det jättemycket folk där.

wow

Åh men inte okej, jag sov lite längre än planerat och nu måste jag stressa, stressröka stressdusch men jag tror nog att det här kommer att bli en behaglig dag, det regnar ju inte iaf. Gött

fuckyeahbarbra

Usch jag mår inget bra av min situation, att inte ha något jobb och bara glida omkring. Dagarna blir åtta timmar längre och allt är bara oplanerat ingen struktur och när alla jobbar sitter man bara där och rullar tummarna och upptäcker totalt meningslösa sidor på nätet, man blir bara uttråkad av allt. Sen när väl folk hör av sig och vill göra något så måste man alltid säga tack men nej tack, för man har inte råd med något. Sen att folk bjuder på öl eller kaffe är väl trevligt, men efter några månader med bjud öl och allt annat så börjar man bara känna sig som en parasit, en tjock orakad parasit för att vara lite mer exakt. Man bara känner hur allt man äger bara förfaller, kläder skor och kroppen, höjdpunkten på månaden är väl om man hittar några kronor, jag hatar att behöva vända på varje lite krona för att få allt att gå runt, fast om vi ska vara ärliga så är det väl inte så mycket som ska gå runt. Man orkar inte äns börja tänka på förhållanden, ibland känns det bara som om hela mitt huvud håller på att krossa mig själv. Man tänker bara på allt, fast samtidigt så kommer man inte fram till något man finner ingen inspiration. Jag är bara lite olycklig just nu, jag vill jobba, jag vill ha mina egna pengar, jag vill känna att min kropp gör ont efter jobbet, jag vill komma hem och känna att jag har gjort något med min dag. jag vill kunna göra saker, jag vill köpa meningslösa småsaker i fula askar.
Jag vill bara ha ett jobb. Så jag kan få känslan av att någon behöver mig, att jag kan få göra något mer med mitt liv än att bara ladda ner olika serier och följa blondinbellas blogg. Tro mig man tröttnar på det också.

You're standing outside my church, comparing God to Rice Krispies?

Jaha så vi har sju gemensamma vänner ? Men jag vet inte vem du är. Ibland blir jag bara förvånad över folk på Facebook. Jag älskar att jag har så mycket tid på dagarna att jag äns hinner att tänka på sånt här.

I think someone should count to 10.

Jag ska fortsätta att lägga upp mina gryma mobilbilder ! Nu kommer en fin bild på mitt golv, jag antar att alla vill se det, för det är faktiskt ett fint golv med ett par fina skor och lite kläder.
Man kan även se mitt sexiga ben och mina inte lika sexiga sladdar.

gagalicious

Min skärm blev helt cp tidigare idag, jag blev rädd ledsen och lite förtvivlad.

Is to protect yourself at all times. Now, what is the rule?

Jag bjuder på en dagens outfit
Kofta från MQ
Cigg från lucky strike
Kopp från le pain francais
Nu känner jag att jag är redo för stan !
Och nej det är inte mitt rum, det är min brors rum.

You forgot the rule. Now, what is the rule?

Awooa jag vill säga hej till mina grannar och önska dom välkomna på kaffepepp hemma hos mig, men sen så upptäcker jag att jag inte har några kakor att bjuda på, och så måste jag väl också erkänna att jag inte känner mina grannar, och om jag ändå är inne på att erkänna saker så kan jag väl också säga att jag inte gillar mina grannar så otroligt mycket. Då kanske någon tänker att jag inte kan hata dom om jag inte känner dom, men jo det kan jag visst göra, för dom håller alltid på att borra och bygga saker tidigt på typ alla söndagar. Så jag får nog ta och dra tillbaka min inbjudan.

Anybody can lose one fight, anybody can lose once, you'll come back from this you'll be champion of the world.

Det är torsdag ! Godmorgon folket. Jag känner mig lite rastlös och är inte helt säker på vad jag vill göra med den här dagen, eller jag ska nog dra in mot stan och kolla på tallest man on earth det kommer nog att bli en höjdare. Annars så kommer man nog att hitta mig på min balkong med lite kaffe och några cigg, för det är ju ändå torsdag och jag hatar tre.

With the clean sheets? Jake, our boy's gone crazy! Making a Ku Klux Klan rally on our property!

Åh men en allmänt grå och tråkig dag slutade med en ganska så perfekt kväll hemma hos Terese med vin och lite kakor, det blev även lite pepp inför way out west och film! Nämligen taking woodstock, bra film.

If we are gonna perform Inception then we need imagination.

Ibland så blir jag bara förvånad över att folk kan ha så dålig smak. Jag menar okej om du gillar en pinsam grupp eller att en av dina favoritfilmer är en chick flick. Men om man bara gillar dåliga band eller som att meg ryan och rob schneider är med i alla dina favoritfilmer, då är det inte helt okej. Jag hittade någon random hillbilly på Facebook och han gillade verkligen bara dåligt musik. Jag tyckte lite synd om han. Jag hade lust att ge han några skivor fylld med bra musik.
Ja ni kan ju se själva. Okej Johnny cash är väl ganska så bra, men resten ja resten är inte så mycket att hurra för. Jag menar vafan är frihetsrock ? Det låter som något hitler skulle lyssna på.

r. Cobb has a job offer he would like to discuss with you.

Hurra ! Jag är grym på nutidstest, jag ska göra ett nytt redan nästa vecka.
Men annars så har jag haft en lustig dag, först så mådde jag dåligt och nu mår jag super, och så har jag hittat en ny superrolig blogg !

g

Hey måndag jag väntar fortfarande på min mobil. Ja jag kommer fortsätta att klaga här tills jag får min mobil.. Så jag antar att jag också ska säga att jag är sjuk och jag är trött. Inge bra start på den här dagen

marilyn manson antichrist superstar

Åh men jag letade och jag hittade ! marilyn manson antichrist superstar videon ! Den värsta kvalitén ni kan tänka er, men här är den iaf.
Marilyn Manson - Antichrist Superstar - Watch more Music Videos at Vodpod.

C'mon, Bollo, get your monkey anus at the steering wheel.

Wow det är söndag och jag har så otroligt tråkigt. Hur tråkigt har jag ? Jo jag har så tråkigt så att jag skulle kunna tänka mig att börja dejta någon. SÅ här kommer min kontaktanonns


Jag är en ung och positiv pojke i mina bästa år. Jag gillar att bli full på billigt rödvin och och röka. Star trek och andra trevliga tv serier är mina stora intressen. Gillar att sova på dagarna och vara vaken sent på natten, min nagelfil är alltid med mig. Just nu jobbar jag ganska så lite, så det skulle vara bra om du är rik. Är en mac användare och gillar att diss folk som kör med windows.
Om du känner att du är intresserad så är det bara att beställa in lite vin och slå min en signal !

This is not a dress. This is a sacred robe of the ancient psychedelic monks.

Äsch det är söndag och det finns inget att göra, jag kan ju alltid kolla på lite mer Mighty Boosh, men det blir lite segt att bara kolla på samma serie hela dagen. Och family guy och star trek har jag kollat så otroligt mycket på dom senaste dagarna så det känns lite som att jag är en blandning mellan stewie och en Klingon.

mMm

Eftersom jag har varit bakis hela dagen så var jag värd lite mat¨
Det  kan ha varit det godaste jag har ätit, någonsin. Nu frågar jag mig bara om jag ska drutta ner till statoil och köpa lite chips, jag har sjuka chipscravings.
Dagen har spenderats i sann bakisanda, med andra ord family guy och soffa, kanske lite för små byxor. Men btw så ser ni min brors säng i bakgrunden.

OKJV

Jag tror att jag vill ha något nytt, jag vill ha något trevligt jag vill bara göra något annat. Min data håller på att ta livet av mig, det är något fel på den. Den mår inte bra, jag tror att det kan ha något med att göra att jag har tappat den några gånger, det är som ett barn. Man ska helt enkelt inte tappa dom. Det går åt helvete då.

kukfitta

Jag blir så otroligt arg på allt här hemma, inget fungerar allt som borde ha täckning har inte det. Man kan hålla mobilen i handen och sen flytta den två cm och då börjar den söka efter ny täckning, och den hittar ingen, och jag hatar FB chatten, varför kan man inte stänga av den ? Varför inte ? Jag vet inte någon som faktiskt gillar den. ALLA HATAR DEN ! ffs ta bort den !

blaha

Åh jag dricker vin, gick aldrig ut så nu är jag bara hemma och dricker för mig själv, en del skulle säga att jag är tragisk. Men det blir bara tragiskt om man gör det tragiskt. Jag gillar det faktiskt, men sen just i kväll känner jag för att gå ut, och då är det bara surt att ingen svara på mina sms, eller jo Peter svarade men han var ju hemma....

Småland

Åh men va trevligt att den nya robin skivan finns att ladda ner. Jag säger inte att jag har laddat ner den, för det skulle ju vara olagligt men den finns där om man nu vill ha den. Och om jag skulle gissa på vilken låt som är bäst så skulle jag säga att den sista låten troligtvis kommer att vara bäst, men vad vet jag.

WTF Detta fält måste fyllas i

Åh men det är fredag ! Min dag i punkter
  • Somna
  • Vakna
  • Dricka kaffe med två cigg
  • Duscha
  • Träffa Charlotte för kaffe
  • Kanske öl, måste kolla vilka som är på
  • Om det inte blir öl så blir det iaf film.

Howard was on fired he was improvising like a mother bitch

Åh jag har faktiskt gjort något idag ! Jag antar att jag hör applåder.. Men jag har träffat Alec istan för en trevlig sväng förbi movieline sen in till kronhusbodarna för att ta det lugnt, för tro det eller ej man bli trött av värmen.  Men ack sen hem dricka lite kaffe slänga i mig mat och ta på mig lite andra kläder, sen var det bara att åka in till stan för att dricka öl med den bedårande Terese. Ah sen promenad genom Göteborg till tåget. Jag måste säga att jag är nöjd med den här dagen. Nu mer family guy

En påse med godis, helt nice

Åh ja nu är det väl bara att vänta tills posten kommer andra gången då? Nja jag åker nog in till stan istället och träffar Alec titta efter film ska vi göra.

Jag fick även en påse fylld med godis.. Trevligt trevligt

öÖ

Usch usch usch jag börjar bli lite nykter, och det ligger inte under 500-lappen

a

Det är så skönt att veta att det inte finns något mer som kan gå fel idag, ingen mobil får väl vänta på den några veckor istället. Får inte se ett skit av det jag vill kolla på när jag kommer att vara på way out west. Jo eller vinet kan väl ta slut det är väl mitt ända problem just nu.

easy now fuzzy little man peach

Den här dagen går inget bra, dom har ju släppt spelschemat till way out west och jag missar allt jag vill se.  FYFAN VA TOTALT JÄVLA OVÄRT ! Så nu är det väl bara att hänga och pilla folk mellan benen medans the xx iggy och mumford & sons ska spela
Någon som vill bryta mitt finger så jag slipper vara där?

.

Du får telefonen på tisdag eller på onsdag. Idag är det onsdag och posten har varit här, och jag har ingen ny mobil. Jag vill bara bryta av ett finger på den vidriga försäljaren på tre.
Och min mamma håller fortfarande på att tjata om att vi ska få post två gånger om dagen... Jag vet inte hur längesen det var sen vi slutade få post två gånger om dagen.

Hej onsdag !

Mina grannar har börjat hamra, klockan är 0545....

3kg åt helvete

Ah jag tog och gjorde min tisdag till en bra dag ! Mitt andra hem har öppnat och jag träffade Alex Mimmi och Pontus för lite öl på Kings head.
Och om det inte skulle vara nog med det så har jag även fått tillbaka min ring ! Så nu känner jag att mina hand är komplett igen. Helt enkelt en grym tisdag.

aawooa

Annars så ser jag ut så här idag 
Mitt vitalinne var i tvätten.. Så jag antar att en lika vittshirt får duga.
Och jag lyssnar på Mumm-Ra och dricker lite vin innan tåget.

 


kkd

Hey den här dagen kanske inte blir så dålig ändå, för om en stund ska jag dra in till den storastaden och dricka lite kaffe med Alex. Det blir att kolla om mitt andra hem har öppnat, jag gissar och hoppas att dom har öppnat annars blir jag en ledsen Patrik.

o

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, tisdag är den värsta dagen i veckan. Jag känner mig bara rastlös och såklart kunde jag inte somna inatt, och varje natt man inte sover på måste man vakna tidigt dagen efter.Jag tror att det är någon oskriven regel. Kul, då är det väl bara att peppa inför onsdag

Hot Like Fire

Jag har varit superhungrig hela kvällen, men jag har kommit på att jag inte blir mycket smalare om jag håller på att äta en massa börd på natten. Så istället för att äta så peppar jag inför way out west, det kommer att bli så jävla bra ! Jag kommer nog att göra bort mig på något sätt, men det är okej.
Men btw så lyssnar vi på miss li ikväll.

Gaga talks candidly about her drug use and recalls her ultimate low point

Jag är frustrerad och rastlös, men jag tror att det ändå kommer att bli en bra vecka !
  • Nytt futurama avsnitt
  • ny mobil
  • sen så kommer jag inte på något mer.. Men det kommer nog ! Det är ju ändå måndag !
  • Åh jag kom på en till sak! Min telefon har börjat skrobbla mina låtar igen !

I'll see my lawyer about this as soon as he graduates from law school.

åh åh åh hur kunde jag bli så bakis på så lite ? Det hela är inte rättvist, jag tror bara att jag måste sluta dricka rödvin när jag kommer hem. Åh men vi slänger in en lista på det hela

Du heter: Patrik olsson

Smeknamn: Jag har inget

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Åh nej jag sörjer inte

Beroende av:

Cigaretter

Vad tror folk om dig?

Att jag är otrevlig och dryg

Stämmer det?

Gudnej

Vad får du oftast komplimanger för?

Inte mycket om sanningen ska fram

Hur imponerar man på dig?

Man måste vara rik och smal

Brukar du skratta för dig själv?

Jag skrattar alltid för mig själv

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

Ser vi den så köper vi en. Ha de gott

Har du haft sex idag:

Hmm nej

Hur svarar du i mobilen:

Jag brukar flåsa

Vem ringde du senast?:

Amandarin, men det var bara för att hon ringde mig och la på med en gång..

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

Att vi ses på Rockbaren

Antal timmar sömn inatt:

Hmm åtta !

Sov du ensam:

Yesbox

Brukar du komma i tid:

Alltid, folk som är sena är det värsta som finns

Hur känner du dig nu:

Bakfull och hungrig som fan

Vanligaste färg på dina kläder:

Svart med en hint av vitt

Vad tycker du om fötter:

Jag har inget imot dom

Vad saknar du:

Paris och sex

Hade du en bra kväll igår:

Den var väldigt bra, det var öl på kellys med Amanda och Dennis, sen öl på Rockbaren med Alex

Favorit dryck på morgonen:

Kaffe

När brukar du oftast gå och lägga dig:

Runt fem

Är du blyg?:

Jo ibland är jag väl det

Sysslar du med någon idrott:

Haha!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Nej

Har du spytt offentligt:

Skulle ni tro mig om jag sa nej?

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

Göra tjej grejer antar jag

Är du nöjd med ditt liv:

Det är väl ganska så dåligt att inte ha ett jobb, annars är jag ganska nöjd

Är du bortskämd:

Nej. Men önskar att jag blev bortskämd lite oftare

Vad gör du i morgon:

Imorgon gör jag inte ett skit

Vad är det värsta du vet?:

Barn på tåg! Och feminister

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

Jag har nog dom bästa vännerna

Vad är det finaste du fått?:

En iPhone 4 kanske ?

En speciell dag du minns:

Jag har så dåligt minne, så nej

Du samlar på:

Hmm förutom min ganska så fina samling av kroppsfett så är det väl inget speciellt jag samlar på.

När grät du senast:

Inatt. Men jag börjar bli bättre på att hantera nätterna nu

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Jag skulle flytta till Paris. I en erotisk lägenhet skulle jag sitta och dricka rödvin och röka cigg tills pengarna tog slut.

Vill du gifta dig:

Nja jag vet inte

Vill du ha barn:

Nja jag vet inte

Är du musikalisk?:

Nepp

Vad dricker du helst när du är törstig:

Vatten eller kaffe, ibland öl

Bor dina föräldrar tillsammans:

Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

Nej

Biter du på naglarna:

Jag har en nagelfil !

 


Och ja Viktor, jag tar bort inlägg.


n

Jag gillar att min Amandarin inte kan ta mer än några öl och lite vin, jag och hennes pojkvän skrattar lite åt det hela, men bara lite för vi vill inte att hon ska slå oss, för hon är en av dom kvinnorna som kan slås hårt och dom fejkar inte det hela dom njuter av att slå skiten ur en. Ja dom är ganska så onda..

RSS 2.0