your perspective on life sucks

Jag hatar att vakan på och inte har lust att vakna. Jag hatar att vakna för att min mobil ringer och jag inte har lust att prata. Jag hatar nog den här onsdagen. Kommer nog inte att göra så mycket idag, ska nog ta på mig kläder och dammsuga nu, låter det roligt ? Nej det är det inte.

cause we wanna live the life of the rich and famous

-SOV sOv nU sov Patrik jaa sova det är bra för dig, du kommer att gilla det, det var ett tag sen du gjorde det va?


- Nja, det var väl några timmar sen. Hur så?


-NJA dU vet väl att man blir en rumpa om mAn inte sover ?


- Va!? Nej är det säkert ?


-JAJA , dU kan lita på mig, ja ja ja du kaN LiTa på mig


-Men oj, ja då måste jag verkligen somna på en gång! För jag vill ju inte bli en rumpa.

-aTTI pAtti Patrik, titta uNDer sängen nU soM en Snäll Pojke, föör du är väl snäll?

-_-




Det är skönt att vara 21. Nu ska jag röka naken cigg, jag vill ha egen boplats, då ska man få röka inne som dom tanter vi är.

all we care about is runway models, cadillacs and liquor bottles

Ja det är ju inte varje dag FB tackar MIG Patrik för all hjälp, jag har nog sett till att typ tre nya har gått med i FB. Det var så lite, jag var bara glad att jag kunde hjälpa till. Känner mig så älskad.

I wanna be retro glamour hollywood

Idag har varit en sån där helt perfekt dag, varit i stan med Amanda och shoppat kläder med henne. Hon fick tag i en jättefin jacka och halsduk, eller ja allt hon köpte var helt grymt snyggt ! Och sen blir jag bjuden på lite lunch, kan inte bli så mycket bättre än så. Men amanda var tvugen att jobb, så jag åkte till mitt andra hem, och prov satt deras nya soffa med lisa. Lite senare kom Alex och gustav, och det kändes bara så bra, precis så det var för i tiden när man var några kompisar som bara chillade på Göteborgs bästa fik! Med för mycket kaffe en pizza och 10 till 15 cigg, då leker livet.

31 hours and still kicking !

Dagens dubbel

Vi har en plan ! Idag jävlar blir att följa med ut och shoppa med fröken Amanda ! Vi träffas klockan 10 och sen börjar det, någon form av jacka ska hittas. Jag kommer att yrka på kaffe och cigg raster, och något säger mig att det kommer att bli kaffe från MC och cigg från lucky strike, med andra ord helt okej.

Roligt...

Efter som det är höst så har dom börjat vissa nya Family guy. Och det är som dom kom ut idag, var bland det bästa jag har sett på länge, det hade allt man vill se från FG. Jag skrattade som om det var i fredags, kemin mellan brian och stewie är oslagbar. Jag hade roligt.

Draft: Sept. 27, 2009

Draft och draft jag vet inte om det, men jag missade Amanda idag, för jag sov. Inte okej jag hade ju lust att följa med den unga fröken ut och köpa skit. Eller inte för att varken hon eller jag brukar köpa skit, men  ni kanske förstår ändå vad jag menar ? ja men jag hoppas på att det blir en annan tid för morgon shopping.

Men va fan

Det är något som gjorde mig arg, inte superarg med arg ändå. Dom har gripit Roman Polanski, i Zürich. Bara för att han hade sex med en 13 årig tjej 78. Kom igen nu ! Han skulle ju få hederspris och allt sånt ! Jag tycker att det är löjligt att dom fortfarande har fallet öppet, efter 31 år. Måste ju finnas lite viktigare saker att hålla på med nu för tiden.


Galen ?

Jag är helt säker på att jag hör något, asså inte typ vind eller så, men kanske äsch jag har inte den blekaste om vad jag hör, men något konstigt är det, typ musik. Väldigt låg musik, från mitt rum, men där har vi ett problem för jag spelar ingen musik, det kan komma från mina grannar, ja dom har alltid varit lite konstiga. BTW så är V min favorit bokstav att skriva som en stor bokstav.

Nu låter det mera trovärdigt.... undrar om det nya bara är under skalet...?

Hmm en till cigg ? det är frågan .

Ja men det blir nog så.


Tap Tap

Något jag inte har berättat, eller jag kanske har gjort det men jag kommer bara inte ihåg. Men jag är löjligt förtjust i Red alert 3, jag är riktigt bra på det också. Men nu bara för en stund sen när jag spelade det, så ringde Alex mig och gav mig en ide hur jag skulle döda min fiende. Planen var att bygga jätte många av min sämsta soldat, asså SKITmånga av dom. Och sen bara massaattackera dom. Det var så roligt så ni får se på lite bilder också.



Här bygger jag dom, jag hade fyra baracker.


Och som ni inte ser här så vinner jag. Och det är ju såklart inte alla.



Och då som ni ser, så ägde jag han. Jag förlorade bara 16 soldater, han förlorade 112. Och det var såklart en hard jag spelade imot.

Spam

Å jag vill se på  monty python, kan någon förklara för mig hur jag kan ha runt en 300 filmer men jag kan inte hitta någon jag vill se? Det är ganska så jobbigt. Men nu vill jag bara se på monty python ändå. Fan.

Man måste ju tydligen ha jailbreakat iphonen för att få massor av apps gratis, det var så jag tänkte..

Efter en pizza känner jag för att gå underjorden en stund, eller kanske bara gå ut och gå en stund, ta en cigg. Är nog ganska så omotiverad. Kanske bara sitta här ett tag till. kanske gå och köpa en tidnign, det ska jag fan göra, imorgon. Där har ni det omotiverat trött och jävligt osugen på allt. Ha en fin lördag. Puss

Men det är bara en som får mest uppmärksamhet.

Wow vad ska jag säga, men den här killen är helt otroligt bra. Kolla bara på han, och lyssna. Visst han ser kanske lite efterbliven ut då och då, men annars är det inte så farligt.

m

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Jo men titta bara, ett klick på bilden.

Ett abonnerat Café Opera i guld och glitter och en stor rosa chokladtårta som två nakna män kom bärandes på

Jag funderar på att följa blondinbellas blogg, bara för att kissie inte ska få ha Sverigest största blogg, det stör mig lite att hon har det. För visst hon må vara ganska så tråkig och ful och så röker hon ju inte, men fan asså kissie jag tål henne bara inte.  Usch !

Sonic Boom

Oj ja nu är det ju över 24, och jag hoppas att alla vet vad det är för dag idag. Det är ju den 25 september ! Med andra ord min första lön på typ 7 månader ! haha lycka, men nu ska jag bara se om jag kan hitta komma ihåg min kod till min internetbank... har inte loggat in där på några månader..


Men på tal om annat så fick jag den nya Kiss skivan idag av en underbar vän. Och tro det eller ej men den är faktiskt riktigt bra! Mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara, Patrik glad =)

And do "Lord-Knows-What" to you women.

Å jag vet inte var jag ska börja, emn jag älskar storslagna Hollwood filmer, som den jag ser på nu Patrioten med Mel. Å den är så där ånej jag förlorar min familj men visst fan ska jag slå den där jävla långhåriga killen på häst ! Och alla stora strider och allt hopp är borta men ack så vänder Mel allt, han är en riktig man. Han vågar allt åka vart han vill, åå nej nu ska jag röka


bv

Jag kan inte beskriva hur arg jag är just nu! Å piss! jävla piss!

There was Lennon and a happy gun

Jag tänkte att ni skulle tycka att detta var roligt. Det är roligt.

Na, na, na, na, na

Oj nej gud, detta är inte okej. Att vakna vid typ kvart i tre med huvudvärk som om jag skulle vara bakis, men det är ju bara det att jag inte fick någon sprit igår. Bara fett. Men jag hade en plan på hur jag skulle bli av med alla dessa chips jag åt i går och den planen var att äta supermånga plommon, ja ni kan ju räkna ut resten tror jag. Men det funkade inte, inte alls och jag åt typ minst 10st. Inte okej. Nu ska jag göra något fint som i att dricka mer kaffe.

this is for the people, they want you

Att inte blogga på en hel dag gick ju ganska så bra, men nu kände jag att jag inte kunde hålla mig mer, inte för att jag hade något att komma med ändå. Har bara varit fet idag med andra ord chips godis och läsk, och amanda.

zlatan assist e tråkigt snyggt till pique

JUST NU  : Patrik skypar till bög i england. Roligt

Do you send my mother your clippings and your grades from college?

Men det var ju inte så roligt ? eller hur dave


Hiss Diss Piss

Jag blir så otroligt arg på en del saker, som när folk skriver HI HI HI HI när det inte äns är roligt, varför skriver man det med stora bokstäver !? varför ? Och när det inte äns är roligt ? varför gör folk det? aaa jag blir galen !


Det är mer saker som gör mig arg, som att Kissie har nu sveriges största blogg, det är ju otroligt. Hur och varför ? Hur kunde det bli så ? Har alla missat att hon ser ut som Grace Jones? Varför får hon äns ha en blogg ? En del får man faktiskt döda, det är okej att döda kissie.



Kissie eller fröken jones? Vem vet.

What the hell kind of way to act is that?

Idag har jag varit något så otroligt hurtig av mig. Eller nej det har jag inte alls varit, men jag var på rockbaren och drack kaffe. Två koppar, inte mer eller mindre och tre cigg. Skulle ha varit på mitt andra hem, men som vanligt när jag kommer bort till dom så ska dom stänga... Jag vet inte om det är mig eller dom det är fel på.  Men nu mår jag dåligt och vill sova.

Well, I don't know what you think you're gonna get out of this, but believe me, whatever it is, it's not worth it.

Min hals börjar funka ganska så bra, eller det är väl bara sålänge jag har mitt tyska godis jämte mig. Och jag har roligt, så roligt tack vare kanal5, det är roast på berns och jag skrattar så jag tror att jag har roligt. Och mitt hår är snyggt, synd bara att jag har stannat hemma hela dagen och bakat paj. Ser ni också att min läpp är så där : hej jag är förskyld röd. Inte snyggt

No. I don't. I love you.






You really hate me, don't you?

Så ! nu har jag fixat allt som är dött i mitt liv, med andra ord min hals ! med lite fin fin sprit. Det är det ända som riktigt hjälper om jag får säga det själv, och såklart lite te. Men det är inte lika coolt. Här har ni min medecin.

I prefer Mr. Sherman

Med blandade känslor måste jag väl säga att jag käner mig lite bättre. Tack för att du frågade. Men jag har också sjukt tråkigt, så som den haggan jag nu är så ska jag nog gå och köpa cigg och fundera på om det nu är värt att fortsätta med något som faktiskt är helt dött.  Men jag har haft en toppen kväll, med Party monster och ben&jerrys och sen en släng av godis. Men det gäller ju att sluta äta i tid så man inte blir som en flodhäst, så jag åt bara superlite godis, resten fick min bror, och ben ? ja där fick jag inte äns i mig hälften innan jag hade lust att spy upp det. Och när alla andra äter pizza äter jag potatis. Inte för att jag inte hade råd med pizza, för det hade jag. Men fatta, inte bra för er, förutom alla supersmala bögar, usch för er! usch!


Call me Henry.

Jag ska nog ut ! och försöka att hitta godis, jag har ett godis behov som jag måste lugna . Jag åt potatis förut.

Me too, me too.



Jag undrar bara om hon blev nöjd ? Stog hon framför spegelen innan hon gick ut och tänkte, fan va bra jag ser ut i dag. Eller måste jag ha lite mer svart underögonen ? Eller ska jag fluffa upp mitt hår lite mer på bara en sida av mitt huvud ? Nej det ser ju ack så bra ut. Jag är så otroligt nöjd, idag ska jag fan hitta en lite pojk som kan påla mig smal och snygg...  Jag undrar faktiskt vad hon tänkte på. Helt seriöst.

I always wanted to be a Tenenbaum.

Jag är sjuk, så jag tror inte att det kommer att bli något bloggade idag. För liksom vad ska man skriva om? hej idag har jag snorat ner 17 servetter. Jag tror att man tappar läsar så. Men sweet, jag ska köpa glass sen.

But you didn't have a drug problem then?

wrighters block, wrighters sucks



Jag känner för att göra något löjligt, kan inte bara sätta några av mina tio fingrar på vad jag vill göra, kanske baka en paj. Eller inte, jag har ju choklad.

I wish you'd've done this for me when I was a kid.

Efter många koppar kaffe, inte lika många cigg, så sitter jag åter igen i min rödastol med mina röda byxor, jag tror att jag vill spy lite över min förkylning den hatar mig, och jag hatar den minst lika mycket. Har jag nämnt att min mormor är här? Hon är lite galen och ganska så finsk. Varje gång hon är här så försöker hon alltid att få mig att gå upp tre kg, inte okej.

Pagoda shrugs

Jag är inte helt frisk. Men jag har röda byxor. mitt rum ser ut som något vidrigt. typ adam sandler eller jim carry...

Men jag har inte direkt något att skriva om just nu, så jag tänkte bara ge er lite nya bloggar ni kanske kan börja läsa.

http://lilytwig.blogg.se/

Den är bara härlig.

http://classe-kinzakenza.blogspot.com/

Typ bäst.

http://rahlenfeldt.blogg.se/

Jag vet inte varför, det är lite pinsamt



I know but dammit, I want this family to love me. How much money you got?

Sånt här gör mig glad.

med andra ord Vampire weekend gör mig allt glad.


We got that in the back, too.

Usch jag käner mig lite sjuk, så jag lyssnar på Depeche mode, för dom är sjukt bra. Ordvits. Men jag tycker alltid att dom låter så otroligt dåliga på skiva, men live är dom helt underbara, man vill bara ta upp dom och nypa dom i kinderna. Och jag kan inte hjälpa det men jag tycker att Dave Gahan dansar som en  lågstadie discobög i den här videon 

And if that doesn't work, try oven cleaner.

Jag har ont i min hals. Det är inte okej, jag har bara en burk jalapenos kvar, det är inte okej jag ska äta upp den imorgo när jag kollar på grease. Jag är inte glad

Do *not* swallow, you spit it out. Don't swallow, Bill Murray.

Snart bär det av till siripiri för hon fyller tydligen år, så här några dagar efter mig. Har skrivit lite i hennes present, och jag undrar varför jag fick göra det? varför?! jag har typ världens sämsta handstil.  Men mitt tandkött gör ont, min tunga gör lite mer ont med det är värt det. Jag ofrar allt för dom små gröna jävlarna.

We got that for cuts and stuff.

Jag äter lunch, lite jalapenos är mitt liv, jag försökte att få en snygg och sexig bild när jag äter men det går bara inte, jag ser bara ut som ett ufo när jag äter. Men jag kan bara inte sluta lyssna på den nya rammstein låten, den är ju ganska så dålig, men ack så rolig.



Shit, I was just thinking about that. Check this out: you get some hydrogen peroxide...

OJ jag säger å det, har ny möjligen sett rammsteins nya video för deras nya (enligt mig, hit) singel ? omg den kan vara det bästa jonas har kommit med på några år.



Doc, what could I do for this cough?

Det var en gång en ganska så ung pojk som åt jalapenos tills hans tunga gjorde väldigt ont. Efter det drack den ganska unga pojken en kopp kaffe, gick och köpte ett paket cigg på satoil. Det blev L.M, sen kom han hem och kollade på dåliga serier och drömde om att ta av sig sina byxor, det gjorde han också.  Så nu ligger han i sin säng med strumpor och underkläder på. Han kan inte sova med strumpor på.


Grattis till Fröken T.

jalapenosjalapenosjalapenosjalapenosjalapenosjalapenosjalapenos

jag dräglar som en alien, inte en bra ide att äta super många jalapenos på en gång, men det är ju så gott. känner mig som en dum hund.

mind in the gutter

Okej viste ni att Chris Crocker har gjort en låt? jag hade inte den blekaste, men nu senare ikväll har jag bara kollat på chris och ätit jalapenos och någon kopp kaffe kan ha glidit ner, det känns bra.


bla bla bal

Nu får det fan vara nog! Mina jävla fitt grannar håller på att göra mig galen, dom bara bygger ochsågar och borrar och sågar mer! dom är fan helt jävla störda. Jävla skit dag

L’chaim Bitches!

Okej jag känner att det behövs en förklaring i varför jag har bytt nr typ fem gånger på en månad. Det hela började med att någon rövfitta tog min mobil, då gick jag till telia och spärrade mitt simkort, och fick ett nytt kort av telia, som också var spärrat. Tack Telia. Så då blev det bara att låna min pappas mobil, där av byte nr 1, sen så skulle han tydligen ha tillbaka sin mobil. Så då fick jag låna ett simkort av min mamma tror jag, och sen skulle hon ha det tillbaka då fick jag låna ett av min mammas kompis... medans jag väntade på ett nytt simkort så jag kunde få tillbaka mitt gamla nr hos tre, och det fick jag efter en vecka. Men sen så gick min mor och köpte mig en ny iphone och med andra ord nytt nr igen. Där har vi det, jag vill inte vara jobbig...

0761736566

nanan man gryn gröt

Tipsa oss om nyheter, rykten, skvaller och rena fantasier här.

Jag hatar mina grannar, jag vill döda dom ! Vem i hela världen bygger om klockan 10 på morgonen ? Vem fan gör det?! Dom måste helt seriöst vara helt dumma i huvudet. ikväll ska jag fan sätta upp tavlor vid typ tre, jag ska fan hämnas.



222

vampire weekend sugen, vin sugen men det är en sak jag vill ha mer än det och det är väl en härlig cigg, kanske två, ja om jag skulle sitta ute på min balkong så skulle jag ta två cigg. Sen skulle jag ha en termos med vin med mig. Och den nya vampire weekend skivan i ipoden, då skulle livet leka.

221

Nu känner jag att jag till och med skulle kuna äta lite mintchoklad, och jag hatar mintchoklad eller till och med apelsinchoklad jag tror att det är värre, ja det är värre. Usch jag vill ha choklad med nötter i ! goda nötter mmm typ helnöt, vad är det för nöt i helnöten någon som vet?


220

 

Nytt besöksrekord. Roligt, det ska firas med lite kaffe och en cigg.


Steven Paul Jobs, född 24 februari 1955

Inte konstigt att det går åt helvete för Microsoft när den här jävla idioten styr. Tack vet jag steve jobs.


Jag trodde de andra skulle vara mer intressanta och ha mer att komma med

Jag hatar Tisdagar, ingen att dricka en massa kaffe med, vet inte vad jag ska göra för mat, jag orkar inte ta på mig kläder. Så nu dricker jag kaffe själv och sitter med bara en sjal. men jag har otroligt fina naglar. Min far har tydligen ringt två gånger, jag svara inte, jag vet ändå vad han vill. Men nej mitt mål med dagen är att jag ska se på en film och äta lite popcorn, och ta på mig kläder.




Det är så jag ser ut när jag pratar om otroligt viktiga saker i min otroligt avstängda mobil.

768008

Jag fattar inte grejen med zappa, han är ju ganska så dålig. Eller så är det bara jag som inte fattar det.

Hello, beautiful.

Jag är lite kär, eller väldigt kär i en sån fin Paul smith väska, den kostar bara 595  pund, med andra ord typ en 6920kr inte så farligt ändå ? eller ? Jag känner bara att jag är värd den.

Hold on a second. Wait. I know you think that I'm your father, don't you?

Det är panik i stugan! Jag gillar det, min brors ex är här, och hon är galen jag gav henne min skräppåse, det är humor, för hon är lite skräp. Men något jag inte gillar är mitt andra hems öppes tider, dom har ju bara öppet till 1800! inte okej, det gör Patrik lite arg.


Men något som jag tycker att vi ska säga är väl att mitt rum är rent och i köket luktar det broccoli.



Looks like you got a love letter from one of your other girlfriends.

Hurra ! jag har fått post! Och det är inte någon tråkig post utan det är brev från den jättestora ön, det gjorde mig ganska så glad. Idag har jag en plan, det lyder så här : ta en cigg och lite kaffe på min balkong, sen städa lite lätt / diska men jag måste också duscha för jag luktar som en fitta.



So, as just a guy who gave another guy a sandwich, you have any philosophical tips or anything, for a guy on a-kind of- road trip?

Jag, Patrik var tydligen ute i går på fest fest, skulle inte till rockbaren men på något fint sätt så kom jag bara till rockbaren. Peter och Frida firade att dom hade varit ihop i 9 månader, och då fick Frida den bra iden att ge mig Patrik ett sugmärke. Och Viktor ringde hela vägen från england för att säga grattis, det var ändå snällt gjort. Och Alex bjöd på öl. Och idag är jag glad för min nya Iphone.




Tack gumman för det =)

Let me see that

Oj titta vad jag fick idag,

Bara så där så tittade min nya iphone till mig och sa hej Patrik, saknat mig? och jag sa bara om jag har gjort det !

Daddy, you're not supposed to be smoking.


något lite beng

Jag tror inte att detta komme att sluta så bra, kasnke i lite punkter eller bara många punkter.Jag är inte riktigt här, men jag gillar er ändå inte, eller jo det gör jag.... sa ju det

Wanna get a drink?

Hmm det var allt.


I'm like your mistress, except you're not even married.

Jag har väl slängt upp den här tidigare, men jag tycker bara att det är så väldigt roligt.



Andy Dick, vilket namn man blir alldeles till sig.

HAHAHA å! Mysigt

So, what the fuck do you want, Donnie?

Efter, som man kanske kan säga, en en två rätters frukost så är jag lika fet som en lax med smör på. Med andra ord ganska så fet, ni kan få se en bild på min aids mage sen(Nej såklart inte.) och efter som jag blev tvingad att göra kaffe måste jag väl gå och hämta det själv också, inte okej.


Jag var och bestälde en tårta också. Den blev vit, som den nazin jag nu är. Because hitler is my buddy.

bluefox

Jag har städat hela dagen ! Jag har varit super duktig, och nu känner jag mig helt död, har inte haft tid att äta någon frukost, och som alla vet är det dagens viktigaste mål... nej kaffe och cigg är dagens viktigaste mål. Och det har jag fått i mig så jag känner mig ganska så lugn och harmonisk ändå. Min mormor och mamma står i köket och lyssnar på mika, det är där som alla kvinnor ska hållas.

It was just a minor misunderstanding.

Jag kanske har brusat i väg idag. Det har varit en dag i städandets tecken, jag har städat och pantat burkar/flaskor. Fixat mat, och en massa kaffe, och fått cravings för den nya ipod nano. Så otroligt snygg. Plus att jag måste vara pigg och glad imorgon, när min mormor kommer hem till mig, vi ska städa och hålla på hela dagen, jag har fått höra att hon har gjort panbiffar MUMS! Om det är något jag gillar med min mormor så är det hennes mat, typ bäst i hela vida världen.

3 X Patrik

Idag har jag lekt att jag har mörka ögonbryn.

Madicken är min absoluta favorit. Kläderna, systern och Abbe. Pilutta er!

Jag känner för att klippa av mer hår, mer mer mer. Blev inte helt nöjd jag vill ha något sånthär igen

fast det blir ju inte så, hmm jaj ja nu ska jag döda mkin lukt i parfym sen ska jag gå och köpa cigg, jag ska ha en städ dag i dag! eller det kommer väl bli så att jag mest kommer att dricka kaffe och röka. Men jag är bra på det.

Det var bötesresan fjol. Nu ska jag igen på äventyr längs svenkfinska kusten.

Jag och mina lakritsben, eller ja dom ser ut som lakrits nästan... har inget att komma med, inte så mycket att skriva om, förutom att jag har klippt mig (helt själv, känner mig otroligt duktig) och blekt skiten, jag ska inte ha något hår kvar innan jag fyller 23.




Jag väntar tills imorgon, så jag kan ta en bättre bild. Men jaja

keeping contact with old love for future pleasure aims

Kan inte riktigt sova, så jag har läst om alla bloggar jag följer, typ tre gånger nu. Till och med magnus blogg. Och jag har fått för mig att jag ska klippa mig imorgon, hur nu det här kommer att gå får vi se, men det är något jag har varit sugen på att testa, om alla andra kan varför inte jag?

(som tur är så laddar jag upp en bild där jag ser super mega ultra sexig ut på, och inte alls som en trött 21åring)


Men mitt ledmotiv på fredag kommer att vara driking, med Laakso. Utan Tvekan.


I've been eating healthy food all week
hot water, makes herbal tea now
I deserve getting wasted
after all, it's friday night tonight

Och ja, jag vet det är supermegaultratöntigt att quota låttexter så. Men det är lugnt. Nu cigg. Jag saknar mina HM glasögon.



remix wtf

 

Okej jag såg den just på tv, och jag måste säga att det är bland det roligaste jag har sett på väldigt länge. Den som kom på den här reklamen ska jag ge ett fint pris till, nämligen ett barns skratt.


Apotekarnes

 

Jag blev väldigt sugen på julmust.


When boys wore skinny leather ties, oo-oh-oh

Jag har haft en lyckad kväll, roligt folk, oväntat folk en massa oväntat folk lite här och där. Det var lite kusiner lite annat folk, det var JP Alex och någon form av Lycka. På tåget hem så har jag redan kommit på hur jag ska formulera mig. Men sen så kommer man hem och så kommer man på att allt är ganska så dåligt. Inte å nej jag är deppig dåligt, och verkligen inte dålig utekväll, utan ja bara allt annat är väldigt väldigt dåligt. Nu blir det väl en bra cigg. Det är det jag vill ha mer av, vänner cigg och vin. Allt annat kan jag nog klara mig utan, eller jo en sak till jag vill ut och resa.

love gun

Jag må sitta hemma hos alex, och dricka lite vin vin och en och två öl, med alex och lycka(lycka hade en blogg(eller hon har en men den är nere nu.)) och abba kickar allas rumpor, kanske blir andra lång sen?
196

When good bananas go bad!

Idag saknar patrik (mig) Rockbaren min iphone och en knapp på min jacka. Det är liksom inte okej, jag måste ha den knappen. Jag fick nästan två droppar kaffe på min macbook, men det är ingen fara för jag torkade bort dom,eller okej inte nästan utan jag fick två droppar kaffe på min macbook.

 

Men som tur är så har jag en Babyshambles livedvd att se på så jag har ändå ganska så roligt. Mums mu


Didn't he hear about Michael Jackson's Death?

Jag glömde att vissa det roligaste jag har sett på länge!

men skulle det inte vara lite roligare om hitler skulle spänt på en lite pojk? Jo men lite roligt, skulle det ha varit. Håll bara med mig nu^^

Till servering:

Det är få saker som jag hatar lika mycket som dom som klipper gräset utan för mitt jävla fönster, jag kan bara inte rå för det. Dom ska alltid göra det så tidigt som möjligt, plus att dom gör det på sommaren när folk har semester inte för att det är sommar nu men ni förstår ? Jag fattar bara inte varför dom inte kan klippa det vid två tre tiden ? det skulle vara ack så mycket bättre.


Men nog om det. Dagen har ändå börjat bra med massa kaffe och nu ser jag påEnsemble c'est tout(okej jag skrev bara det franska namnet för att det är lite fräsigare.)

I look for you in everyone

Nu ligger jag här naken med en man (läs: pojke) bredvid mig i sängen. Vi har ett samtal om perversiteter. Jag kommer nog att skrämma honom snart, haha. Men det vet han inte än. Jag undrar vad patrik lille sysslar med... Han kanske sover? Han kanske är igång som fan? Vem vet, det var några timmar sedan vi pratade nu tror jag. Den där flaskan vin gjorde sin rätt!
Jag önskar honom allt gott i alla fall!

Jag lämnar er med detta!




Puss Amanda!

bla ha hu va?

Amanda skriver fan av mig! Det är inte okej! Fan, ja ja men okej. Jag sitter nu hos lisa och dricker lite något av något ? jag vet inte vad det är men det är gott. Ja nu orkar jag inte skriva mer, tack och hej


I said, what what

Eftersom patrik är för långt bort från en dator för tillfället får jag se till att göra ett blogginlägg åt den lille rackarn. Han är nog snart full på vin och rus och har kul medans jag ligger här hemma i soffan och fryser röven, eller ja mest fötterna, av mig! Fast jag ska nog korka upp (läs: skruva) en flaska jag själv snart.

Jag lämnar er med lite underhållning tills patrik är tillbaka!

http://video.feber.se/art/163224/ibland_vet_man_inte_vad_man_sk/

http://www.gonkenskuk.se/

http://www.youtube.com/watch?v=7-NOZU2iPA8

http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU

Puss från Amanda!

Nytillkomna

Jag försökte att ställa alla mina filmer i bokstavsording, men det gick inte så bra för nu får jag inte in alla filmer längre. Det är typ 20 filmer kvar, och jag vet inte hur jag ska lösa det. ja ja sova nu så blir allt bra imorgon

i will follow you until you love me

Jag är just nu grym på att göra mat! se här bara Det ser ju nice ut. men jag känner mig som en hemmafru nu för tiden. jag lagar mat och diskar och smygröker under fläkten och är full ganska så ofta, plus att jag rakar benen. Och jag dricker löjligt mycket kaffe.

En variant är att rulla bollar eller spritsa moset till små rosentoppar.

Oj vilken tur man kan ha! När jag var på systemet med Martin så hittar jag en öl! asså, inte inne på systemet men utan för, helt underbart ! så nu har jag fått en gratis öl. Det är så man gör patrik glad, plus att jag köpte pulvermos för bara 11kr, jag älskar pulvermos det är så mycket godare än ''riktigt'' mos.





Plus att jag hittade den nya nn 07 katalogen!
Patrik glad.

that's the ugliest thing i ever saw

Kom på att det bästa man kan göra på en tråkig fredag är att kolla på skräckis och äta en massa popcorn! mums, men det blev texas chainsaw massacre the beginning.



I'm not taking any more of this shit

Hmm vad ska vi göra ? vad ska vi säga? nej lite tråkigt är det allt. Men det blir till att söka lite jobb. Men nu ska jag ta två koppar kaffe och en cigg.

puss och kram

there will be blood

just nu sitter jag och frossar i nachos chips med taco sauce, och såklart är den stark. Men det var inte det jag skulle komma till! utan det är väl då att mitt andra hem har öppnat igen ! lycka! men asså jag skulle ju prata om chips, jag fick taco sauce på min kofta ! Inte okej.


bom bom

Igår var en väldigt härlig dag må jag säga, eller härlig kanske var fel ord. Mer galen, jag tycker vi kan hoppa över allt som har med jobbet att göra för hur man än vrider och vänder på det så kan det aldrig bli roligt. Men lite senare på kvällen så är på brewhouse och ger lite bilder till Kevin, och som tack för för dom så fick patrik sitt egna passer kort in till brewhouse, så kan jag gå på en massa konserter gratis, vilket är bra.



sen blev det att dra till prinsgatan, för att träffa lite folk bland annat mr V och sara mm, men vi drog till kellys och där träffade vi annika och två små fransmän och till och med kevin och lisa, men efter ett tag så ska tydligen kellys stänga och då dra vi med fransmännen hem till sara på efter fest med vodka och folköl. Det var en fin kväll, cigg öl kellys och en massa vänner.

nanan bilder må hå

Bränner en skiva med lite fina kort till kevin och hoppas på det bästa ses sen. OO ja gå ut i dag mysigt, det kan hända att det blir en öl eller två, vi får.

Tack och hej

bromslösa kanyler

Om någon undrar vad jag brukar göra på morgonen så kan jag ju säga vad jag har gjort i dag. I dag har jag bland annat blekt mitt hår lite, ätit frukost, kissat lite och rakat mig, det kan hända att det blev en dusch inblandad också.



han kallade ju mina kläder för horiga

Eller bara snoriga. Som ni ser så är min humor fortfarande på topp ! Men jag är lite trött och sliten, det är så det går när man jobbar och sliter så hårt som jag gör.. Jag hade planer på att slänga upp en lite fin bild, men jag tror att jag hoppar över det. Men i dag på jobbet så sa två stycken till mig att jag liknade deras vänner, vilket en av dom var en tjej. Jag vet inte om det är toppen, men det är ju alltid roligt när folk säger att jag är lik deras vänner, eller något i den stilen.




DS.

LM

Det är just det jag röker här på en bänk i trollhättan, inte så jävla coolt som det faktiskt låter. Men jag har ett perfekt väder för att inte göra något på, det är ju ganska så härligt, jag trivs. Men nu ska jag faktiskt försöka jobba lite.





man in black.

mr tambourine man

känner mig lite bakis och har ingen lust att gå till mitt jobb(om man nu äns får kalla det för jobb) och jag har problem med att hitta mina kläder.. hmm väldigt konstigt. Hahaha jag drömde att jag åkte naken igenom hela staden, ack så roligt det var, och sen var jag på centralen och rökte, och gav cigg till en luffare. Inte lika roligt. Nu blir det skjort jakt !

RSS 2.0